Man.Utd - barqa = 2:0 ose 3:1
Man.Utd - barqa = 2:0 ose 3:1
Vetem dua te jet nje perballje qe do mbahet, ashtu siq i ka hije finales. Dhe mes ktyre dy gjigandesh uroj te fitoj me i miri. Gjithashtu shpresoj qe Roney dhe Ronaldo mos te shendrrohen ne qender mbrojtesa si Drogba e Anelka![]()
BARCELONA , e qartë si loti !
www.juventus-fans.net - Bashkohu edhe ti !
LIONEL MESSI : Do tregoj qe eshte MBRETI I FUTBOLLIT, duke palluar plehrat e manchetsterit.
HENRY : E ka palluar gjithnje ne gola manchetsterin, kur ka pas luajtur te Arsenali.
ETO': Ka ruajtur nje gol per ne finale, pasi eshte vertet nje sulmues qe te shqyen.... rrejtat
Iniesta & Ksavi : Do tregojne qe jane dyshja me e mire ne bote ne mesfushe.
BARCELONA FITON ÇDO TROFE TE MUNDSHEM : CHAMPIONS - LEAGUE , PRIMIERA - DIVISION, COPA DEL RAY , UEFA SUPPER CUP & WORLD CLUB CUP. ( Madje keto trofe i kishte fituar de facto qe pa filluar sezoni, tani i ka ngelur t'i fitoj DE JURO )
◄█ Barcelona e MADHE █►
Keto komente pa kurrefar baze te shtyejne te flasesh gjera te 'egra'!Po,a keni shikuar more mbreme ndeshjen,apo jeni friguar e kini qendruar nen ethe,nen jorgan.
Ndeshja do te jete e mire,e bukur dhe e zjarrte.Le te fitoj me i miri,i cili "e meriton",e jo si do-do.
Nuk di si do te reagoj Guardiola ne lidhje me mbrojtjen,por shprespj qe kjo do te jete pika kritike dhe perfundimtare.Nese shfrytozohet mire nga ne,do thejme rekord.(CHL)!
Shpresoj qe mos te kete me lendime as nga an jone e as nga ana e kundershtarit.Jo ne fund te thmi valla nuk e kemi pasur kete jo ate.
Nese nvaremi nga 1 apo 2 lojtar,nuk e meritojme te jemi ketu(te 2 ekipet) !?
Barcelona.
Barcelonaaa
e meriton sivjet...
mendoj qe ne finale ne mbrojtje do te vendos
silvinho-pique-yaya toure-puyoll
Barcelona ka per ta fitu kete C.L....
Pavarsisht qe ne London nuk tregoj ndonje gje te madhe por ne finale do tregoj qe eshte ekip shum i mire![]()
Suksese Barcelonaaaa
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Une mendoj qe ne ket ndeshje ska favorit.
Jam tifoz i Barcelones por ne ket ndeshje kemi shum mungesa dhe fitorja e mbremshe ishte fitorja e pirros, sepse humbem mbrojtesat ne te dy krihet,te cilet nuk do te luajn ne finale, keshtu ne baz te kesaj Manchester eshte shum me i konpletuar ne finale do te luaj pa mungesa.........