Barcelona Fiton !
Barcelona Fiton !
Ooooo tifoz i 2008-es... kam shume qe e ndjek Barcelonen ne c'do ndeshje prandaj te them qe nuk i dihet. Po te shikoje ndopak futboll do ta kuptoje qe pa mbrojtes krahu nuk behet. Kush do luaj ne te majte e ne te djathte ore , apo do futet Guardiola? Nuk eshte pune besimi por eshte pune mungese lojtaresh. Kur krahu i djathte eshte bosh kujt ti besosh?
Po te luaj Puyol ne te djathte ngelet Caceres ne qender. Po te luaje Caceres majtas dhe Puyol djathtas ngelet Sylvinho ne qender e keshtu me radhe... Vetem 4 mbrojtes ke ne dispozicion qe calojne qe ne fillim. Po sikur large qofte te demtohet ndonjeri , Sylvinho psh qe eshte plak dhe nuk i durojne kembet , ku dreqin do mbytemi? Apo do futet Bojan si mbrojtes...
Une them qe nuk i dihet sepse e di qe Manchester do te beje te njejten loje qe beri edhe vjet. Do te mbrohet me 11 lojtare dhe do mundohet te beje kundersulme ose goditje nga jashte zone. Per ti ndaluar keto duhet mbrojtje e mire.
Isha me i qarte tani?
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
dje pashe barcen me celsin dhe nuk e meritonte kualifikimin...
prandaj votova per mancesterin e kam inat shume nje skuader qe fiton me arbiter....
vari leshte
Jo jo , Iniesta ishte ne top 5 ne renditjen e kaluar te Topit te Arte. Pra eshte me i vleresuar se Eto'o apo henry. Pastaj asnjehere nuk i jane mohuar vlerat. Ai dhe Xavi jane me te rendesishmit te Barcelona , por kur vjen puna te ecuria gjate sezonit dhe te spektakli Messi eshte nje hap perpara. Per kete vit edhe Eto'o eshte nje hap perpara sepse po udheheq europen me 27 gola ne kampionat.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
BARCA vs BARCA
Fitues: BARCA.
Enjoy!
Dua dhe kam qejf te fitoje Barcelona
UNICEF
Krijoni Kontakt