Close
Faqja 126 prej 153 FillimFillim ... 2676116124125126127128136 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,251 deri 1,260 prej 1521
    E dua letėrsinė Maska e riza2008
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    Po i nderuar Jorgo per ē'far shkruan me emra si nga Doshnica dhe nga krahina ime i mbaj mend dhe i njoh te tere.Persa i perket aktivizimit tend kam patur djeni te plote qysh heret.Sot po e marr vesh qe Andoni nuk rrokerka me. (Ngushellime pjestarve te familjes per ate mesues apasionant dhe teper korrekt).Grupet artistike sidomos te Zheit dhe Doshnices vinin shpesh tek ne si dhe ne shkonim shpesh tek ata,por une kam qene i vogel por i mbaj mend shume mire sepse shkonin vellezrit dhe motrat e mia me te medhenj se une.Lidhjet tona kane qene te shumta me Zagorien dhe sot vazhdojne.Mu be qejfi kur e pash emrin tend ne forum se ke patur talent per letersi panvarsisht kohrave ku ke jetuar.Do kem kohe ta lexoj me deshire faqen tende dhe do shkembejme mendime here pas here ne forum.Te uroj jete te gjate dhe mos tu ndalte pena kurre.Me respekt Riza Ēato.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Jorgo Telo Lexo Postimin
    :^lulja3 TEPER TE NDJERA, KUPTIMPLOTE DHE EMOCIONANTE KETO VARGJE - PLLAKATESKE PER JETEN NGA NJE PENE E MPREHTE E NJE PERSONI ME INDIVIDUALITET TE VECANTEE TE SPIKATUR SIC ESHTE Z. SERFAIM DILO - TOPOVITI.
    KETO VARGJE SA TE THJESHTA DHE TE DREJPERDREJTA NE DUKJE, KANE NJE BRENDI INTENSIVE QE RRJEDH PREJ NJE PERVOJE JETESORE TE VESHTIRE... E SI TE TILLA DUHEN PERGEZUAR,DUHEN PERSHENDETUR SE TOKU ME AUTORIN E TYRE LEGJITIM, DUKE E INKURAJUAR PER TE PERCJELLE EDHE TE TJERA POEZI ME TEMATIKE SA ME TE ZGJERUAR E TE LARMIASHME. KESISOJ FORUMIT I SHTOHEN PENAT QE I KANE FILLESAT TE MUZA POETIKE ZAGORITE... SHQIPTARE.
    TE LUMTE PER VARGJET E KENDSHME E PLOT JETE PER JETEN, I NDERUARI SERAFIM!
    NDOSHTA KUNDRA DESHIRES SATE PO GUXOJ TE SHPREHEM:
    Perqafime, miqesisht!
    Nga Jorgo TELO
    Deshira ime,ndaj urimeve si dhe ndaj kritikave tuaja,eshte gjithmon pro,e mirepritur,si fizikisht,po mbi te gjitha moralish,qe nuk eshte vetem deshire por dhe respekt,mbi personalitetin tend,jo vetem intelektual fillozofik,po kryesisht njerezor.

Urime per librin poetik Diloiaden,ku poezin e larte,mallengjyese e mallkujtimore e keni vene ne sherbim te historise .
    Eshte nje bibliografi poetike zagorite,ku e shkuara ju falenderon dhe e ardhmja ju nderon.
    Cajupi do u kish zili,e zilia ne kete rast eshte admirim.

Perqafime miqesore,jo vetem poetit,po mbi te gjitha zagoritit JORGO.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga riza2008 Lexo Postimin
    Pershendetje Serafin,Eduart,Jorgo dhe te gjith te angazhuarve qe i japin hijeshi temes suaj patriotike.Eshte nje gje shume e bukur, tema juaj eshte teper orgjinale.E kam ndjekur ne heshtje temen tuaj ,por keto ditet e fundit kam shkruar dhe ndonje gje te vogel per meritat tuaja.Ju uroj shendet dhe lumturi ne jete.Me respekt Rizai
    Pershendetje edhe nga ana ime,poezia qe keni shkruar eshte shum e bukur e tregon se ke bagazh intelekti e kulture ne shprehje.

Je i mirepritur si ne heshtje o dhe me shum ne dikutim.

Pershendetje e urime Riza.

i/e regjistruar Maska e EDilo
    Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga riza2008 Lexo Postimin
    Ndoshta jane teper pak keto qe po shkruaj per poetin e mirnjohur Jorgo Telo ai meriton shume,por te gjithe nga pak duhet te kujtojme te gjitha ato figura te shquara qe kane dhene nje kontribut te pa shlyer per vendin e tyre.Respekte Jorgo.

Dhe nė heshtje kam kėnduar,
    Kėngėn tuaj Zagorite.
    Pėrmėndėsh i kam mėsuar,
    Vargjet Jorgo qė i rrite.

Pena jote njifet herėt
    Nė kalat e festivalit.
    I kėndojnė dhe harabelėt
    Mbi rrapishtet e beharit.

Eshtė nė nder tė Zagories,
    Ti kujtoj bijtė me radhė.
    Vėnd i kėngės,djepi dijes,
    Gjith kohrave ke qėnė nė ballė.

Mirnjohje gjithe Zagorioteve qe na kane pritur me respekt e dashuri ,kur na ka ēuar rruga ne ato ane.

Eshte kenaqesi e madhe kur bisedon me miq e dashamires te vertete , si ju i nderuar Riza. Te lumte qe i ke dhene nje fryme me te vertete respekti e dashurie faqes sone te Zagorise. Per mua tani qe ju njoha nepermjet faqeve elektronike, je nje nder me te lexuarit; poezite e tua te mrekullushme , na kenaqin, e na sjellin nder ato ane qe kane vite pa mbarim qe na mungojne. Ju falnderoj dhe nje here mik i dashur!

Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga Jorgo Telo Lexo Postimin
    SHKRUANI JU, O ZAGORITE, O JU POETE, TE LINDUR E MATURUAR SI TE TILLE! SHKRUANI SE POEZIA QE BURON PREJ SHPIRTIT FISNIKERON VETE SHPIRTIN KRIJUES E PASURON SHPIRTRA TE TJERE. SHKRUANI. MOS I LINI NDJENJAT E MENDIMET TUAJA TE MYKEN PA PARE DRITEN E DIELLIT JETESOR! SHKRUANI PARESHTUR!
    JORZAGORITI

besoj te na dale perseri ne skene "lakrori" i mrekullushem zagorit me ndonje poezi brilante si me pare.... "rralle e per mall" !

Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105

Falenderim!

Ju falenderoj per komentet dhe per interesimin e krijimeve te mia.Ne vazhdimin e lidhjeve te ndersjellta per te lexuar krijimet e mia ato ndodhen ne keto emertime tek faqja e letersis shqiptare ne forum.Krijimet e mia jane teper modeste shpresoj qe te ēlodheni gjat leximit.Jane keto tema:"Nuk i trėmbem natės"; "Ma thoni njė fjalė";"Nė udhėt e dhimbjes jetoj" dhe tek pjesa folklorike "Kėndoje kėngėn Malėshovite"Emertimi im ne forum eshte riza2008.Z.Jorgo ju faleminderit per komentin qe ke bere, por eshte bere ne nje teme te nje poeti tjeter Kosovar i nderuari Agim Metbala dhe per kete ju kam sqaruar ne mesazhin privat qe ju kam derguar nepermjet forumit.Jeni te gjithe te nderuar dhe te respektuar nga ana ime Ju quaj dhe me quani pjestare te te njejtes krahine,kjo jo vetem nga pozicioni gjeografik,por dhe te traditave ,zakoneve qe kane keto dy krahina mike.Me respekt Riza Ēato.

Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105

Kėtu..

Kėtu nė mal tė Ēajupit,
    Shokė kam lule,shokė kam gurė,
    Arave s'ėshtė thyer plisi,
    Lulet rrojnė e s'vdesin kurrė.

Kėtu burimet nisin jetėn,
    Ujė bore nga burimet,
    Ēaji lulet zgjon nėn fletėt,
    Endrrat nisin fluturimet.

Sa pranė diellit e ndjej veten,
    Sikur qiellin prek me dorė,
    Perėnditė i bėj pėrvete
    Dhe i var nė gush kurorė.

Sa pran Zotit nė majė mali,
    Ndihem lart sipėr mbi re,
    Vėnd i bukur mė tret malli,
    Endėrroj tė jem atje.

Kam shkuar me shkollėn 8-vjeēare eskursion nė Ēajup dhe tani mu kujtua dhe thash te hedh dy rrjeshta per ate bukuri pėrrallore.Kam pirė ujė tek ēezma e Bratit ne mos gabofsha ne emertim dhe mbaj mend ne disa burime nuk te lejonin te pije uje sepse ishte teper i ftohte.Disa shokve dhe shoqeve te mia ju ka rene gjak nga hundet nga perdorimi i atyre burimeve.Vėrtet mbrekulli.Do te ishte nje kenaqesi te shikoj turizmin malor ne Ēajup.Tani se di se ē'far bėnet me ate zone.Pershendetje Zagoriote shendet dhe lumturi paēi nė familjet tuaja.Na kini kthyer ne ato ane me kete teme qe keni hapur.Ju jemi mirnjohes.Respekte te gjitheve.Riza Ēato.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Mos u be merak ti shmangesh mekateve.Kur te béesh plak do jen ato qe do te shmangen.

Nje psikiater eshte ai personi qe ju ben gjithato pyetje,qe kushtojn.E qe gruaja ti ben falas.

Joey Adams.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-04-2009
    Postime
    55
    Hapa kete faqja dhe mora informacione te vlefshme,origjina e prinderve te mi esht nga krahin e Zagoris,fshati Lliar.Pershendetje patriotve.

Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga laura_st Lexo Postimin
    Hapa kete faqja dhe mora informacione te vlefshme,origjina e prinderve te mi esht nga krahin e Zagoris,fshati Lliar.Pershendetje patriotve.
    Pershendetje , dhe mire se na erdhe moj vajze Zagorite! Ju urojme suksese dhe miresi ne jete.

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Vilson Ahmeti tregon..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 03:06
  5. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •