mroma lagja..
ca thot dynjolliku ktej?apo ju ka kap terremoti?
ju pershendes
mroma lagja..
ca thot dynjolliku ktej?apo ju ka kap terremoti?
ju pershendes
mos luj se sta quj
Ti çuni ktu lart mir qe te shofim ndonjiher ktu ne forum ....dhe themi qeka mir ky
Po ku je more piso se ke hum fare ...papapapapapap çpaske qen mor jahu ,je bo me te kerku me qirinj .......u vdekshim per njoni tjetrin ne....hahahahahahahahahah
Kalofsh mire Daniel...se ika un.... naten e mir e bofsh....dhe me pafsh ne onderr...hahahahhahahhaahh
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Sa qesh tu dal po sikur te nigjova eren qe do vije ahahahaha mir jam oj bedrije,ca te boj nuk po hy shpesh mo se kam interese tjera tani edhe se me rref gruja e kjo nuk tallet
Hy sa her te di qe ju ka mor molli fort ahahahahahnaten dhe ti madame he se degjohena ke venet tjera,se edhe ne onderr sme len rehat ee?te gjimofshin qent ishalla ty se je tu ja dredh keq telekomandes kohet e funit ahahahah
Te pershendes dhe un Zonj te fala anej dhe te nigjofsha t'miren gjithmone
Shnet
mos luj se sta quj
Sijeni ,nuk paska dale asnji knej ,ka keni shku ?
Jena dhe gjysem milioni knej bashke me ato pa dokumenta .
hajt pra gezuar diten 25 Prillin ,diten e libertas hahaha
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Pershendetje saura ..shyqyr qe mu ktheve rrusho
Ma ke pa kte danjelin mi ,se me ka hum mistreci...hahahahahah
Kam ate me brinj te thyme ktu...hahahahahahahahah
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ca keni ju te dyja ta di dhe un kshu ashtu tju boj nomin?Mos me mani me goj kot me leni ne hesapin tim po spatet nai menje te keqe
Si jeni ju goca te reja qe keni ra ke kazoni redbullit e jeni gjithmone ne qef?
Ju puth me vul ku ste doni ju se ju du pafund ahahahah
mos luj se sta quj
O goca Bules hahaha doli ky fytyra e poshter hahaha,vallaj ma i bukur qenka gomori se i zoti hahahaha.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
mos ma sha ftyren ti siper se kam bo i te rrujtme sot per 1 maj se ngela tu shpu robt
obobo si boka kyeee...spaska pa dynja me syeeeee opaaaaaaa tune i her ti saura se kur e tuna goca bules me bjen linja ahahahahah
mos luj se sta quj
Krijoni Kontakt