Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    llap..

ne llapushnik nuk kini rrahur serb..as keni vra serb.. por vetem shqiptar..sepse si enverista ju nuk kishit b.ith me luftu me serb e gjetet nji rrug ma te lehte.. me rrah shqiptarin e pambrojtur..
    gjergj deda me politikan te tjere jan shqiptar..e ju ata e gjetet me i rras neper qenmefa e stalla te klatundit.. e me i ba hetuesi.. e me qesh bota me ju me deklarato-komunikatat qe leshonte kupa.. ku thosh..se policia e uck-se ne burgun me nr aq e kaq mori kte nr vendimi aq e kaq..etjera e tjera pallavra te turpshme..

ne kukes gjithashtu ju skini pas rast me rreh serb..sepse nuk i kishit at forc e mundesi..por atyre qyqareve..por qe un i konsideroj burra trima..qe morren grat e fmit e i shpetuan nga genocidi duke i kalue ne tok te shqiprise.. juve ju a lujtet rolin e arkanit..
    njesitet enveriste te uck-s me mbeshetrjen e lahperave te klos mejdanit.. ne kukes e tropje e gjetke.. i dolen para ktyre burrave shqiptare qe vinin me njerez te raskapitur e i kercenonin.. e i kan rrahur e me ta kan lujt.. ujkun me kingjin..

llap..sa her ta ermendesh fjalen serb..mendo mire..qe athere serbet dhe ju ishin ne nji front.. kush mujke me rreh e me vra sa ma shum shqiptar..

kishit vec nji dallim..qe serbi i masakronte krejt shqiptaret..pa dallue a jan enverista a rugovista.. kurse ju e kishit kte komoditet..qe gjujshit rugovistat.. qofshin ata katundar drenice apo politikaj prishtine.. apo luftar farku ne tropoj kukes e tiran..

pikerisht se.. ju e shiquat luften si luft kunder rugoves.. deshtuat ne cdo pikpamje..

prandaj do mbetet nderhyrja e natos kaq e lavdishme sepse pa ate sot ne kosov as pula e qen shqiptar nuk do te kishte pas ma e le ma shqiptar..

pse drini eshte i paharrueshem..

sepse u perpoq qe me ju a ndalue juve marrine e pa degjume kurre.. qe njesitet enveriste ne uck..ne vend me luftue serbin.. merreshin me arrestime te rugovistave ne radhet e luftareve.. e drini i ngrate..qe ju ma von e vrate.. nuk i desh kto metoda enveriste.. e ju tha..mos mi prekni luftaret..o pisa..
    mu per kte ju e paguat njesitin me ningja lahperesh.. e ata e vrane drinin.. poliglot.. kur u nis me shkue ne punen e tij te lavderushme per rindertimin e Kosoves..

prandaj sapo u cfaqet ju kryecorapzinjt brari e dinte se enverizma juaj do jete nji xerro ushtarake.. e nji drit jeshile per ushtrin serbe.. e qashtu ndodhi..

lavdi natos dhe i her e mijra here..

enverizma ne shqiperi e coj nji popull ne eksod tragjedi.. ne vitin 90 90nji..
    enverizma ne 97-te e coj shqiperine.. ne qorrsokak.. e ja ndali hapin dhe e shkrumboj.. e ne kte m.utsihane dhe lpk kontriboj..
    e enverizma perseri kur e shpalli nji ushtri qe ish vec nji daut e selim.. vec me ja lehtesue.. selis roz pushtetin ne shqipri..pa e ca kryet se 3 milion ne kosov po i con ne tragjedi.. ishte perseri nji poshtersi..

e ngrata kosov.. ka hall me e sanksionue sa me fuqishem pamvaresine..mirpo perseri i del pun me mu.tsihanlliqet e jueja.. e duhet perseri me sakrifikue per ju.. pisat..
    jo me i dal para ju atyre burrave trima qe me nji mij halle ja mbrriten me dal ne kuks tuj perballu bajoneten arkane.. e me i pru gjall femij e gra.. e me i dhan streh e buk e uj..e tesha .. e me ja than nji fjal te mire.. por jo.. i dul pun me ju qatyne te ngratve.. me ju uckashet ne kukes.. qe u leshuat si ujqit mbi ta tuj i poshtnue.. e tu i rreh e tu plackit.. sepse skishit beth me dal 500 metra ma tutje e me ja shpraz bataret arkanve..
    jo pse.. partia mezi ju kish ju per pun ma speciale..
    shoki klos me ju kish tjera pun.. pun 97 tshe..

pun zan caush mu.takshe..

prandaj dhe sot ju na hapni pun.. se kurr skini dasht me punu per mir..

..
    brari dyshimet e mia se ti me te vertet je nji puntor i ambasadave konzulatave serbe ne perendim veq sa po shtohen
    te gjith shqiptaret ku do qofshin pa marr parasysh bindjet fetare a prtiake
    jan ne mbrojtje te kesaj fushate serbe -del-ponte kunder UÇK-se
    e ti o me te vertet i shkreti je e do mbetesh e do vdes i shkret
    shif se qfar thua per UÇK-ne pa dit sen veq ma keq se serbia e karla-del-ponte
    tash ketu jan dy sene tu ti
    ja qe i urren me shpiert e zemer ushtaret e UÇK-se
    ja me te vertet punon e paguhesh nga serbi
    njiera eshte 100% ska tiera alternativa
    por Shtabi i Pergjithshem i UÇK-se e tash Kryesia e PDK-se
    do te din siq diten ta organizoin luften
    dhe ta fitoin luften e ta shpallin shtetin e ta qeverisin vendin
    si eshte me mire do te din qe edhe ketyre sulmmeve
    te mediave e qarqeve serbe tu dalin ne ball me argumente e fakte per te kunderten.

Brari shif se si shpik e rren per gjergj deden
    a lexoje se qfar thot gjergji per UÇK-ne
    more me te vertet mjeran e i shkret je

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    llap..

gjergj deda
    me politikan te tjere jan shqiptar..e ju ata e gjetet me i rras neper qenmefa e stalla te klatundit.. e me i ba hetuesi.. e me qesh bota me ju me deklarato-komunikatat qe leshonte kupa.. ku thosh..se policia e uck-se ne burgun me nr aq e kaq mori kte nr vendimi aq e kaq..etjera e tjera pallavra te turpshme..

..

Dedaj, UÇK-ja - ushtria më e pastër në botë 11 Prill, 2009

Me rastin e njëvjetorit të miratimit të Kushtetutës, kryetari i Partisë Liberale të Kosovës (PLK), Gjergj Dedaj deklaroi se pavarësia e vendit tonë është një kompromis i popullit shqiptar, andaj edhe tendencat për ndarje të veriut do të sillnin vija të reja të kufijve në gjithë Ballkanin, ndërsa theksoi se janë të kota përpjekjet milosheviqiane për të njollosur luftën e drejtë të UÇK-së, pasi kjo ushtri është më e pastra në historinë e luftërave botërore. Dedaj përgëzoi gjithë qytetarët me rastin e njëvjetorit të aprovimit të Kushtetutës, duke theksuar se ky dokument është akti madhor e historik i shtetit tonë dhe se do të punohet që ajo për asnjë moment të mos shkelet. Duke komentuar akuzat e bëra nga një raport hetimi të BBC-së, kryetari i PLK-së, Gjergj Dedaj ka thënë se theksoi se janë të kota përpjekjet milosheviqiane për të njollosur luftën e drejtë të UÇK-së.
    gazeta kosova-sot
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    UCK te kete bere genocid ndaj shqiptareve? E pabesueshme, keto jan fjale qe mund ti thone vetem agjentet serbe shqipfoles dhe filoserbet per te njollosur imazhin e luftes clirimtare te Kosoves. Qe mund te kete pasur shqiptare qe kan qene te UDB dhe ne sherbim te serbeve te cilet mund jene persekutuar nga UCK, edhe mund te kete ndodhur. Por e kane merituar se para interesit kombtar kane pare rrogat e majme qe merrnin duke i sherbyer serbis ne padrejtesit qe bente popullit.

Nqs nuk do kishte qene reagimi i UCK, Nato nuk do kishte shkak te hynte ne Kosove. Dhe kosova do i ngelte serbis.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Shpresoj qe kjo te mos jete e vertet sepse me te vertet do ta demtonte shume kosoven.Keta quna qe luftuan ishin shume te pa pjekur dhe nuk ishin ne gjendje qe ti kontrollojn emocionet e luftes dhe egziston mundesia qe te ken ber gjera qe nuk do duhej te ndodhin.
    Une besoi qe kjo pune do te zbardhet i pelqen dikujt apo jo drejtesia do shkoj ne vend,por ajo qe do te mbetet eshte veshtir te te hiqet njellosja pra.
    Vet reagimi i kreut shtetror len per te dyshua se diqka ka pasur,ne nuk guxojm te biem ne gracken serbe ti bishtnojm te vertetes sepse nese eshte e vertet bashkesia nderkombetare e ketu hyn edhe miqet tan do te na e thon ne sy te verteten qoft ajo shume e dhimbeshme,pra nuk mjafton vetem e verteta shqiptare ne kete rast.
    Do isha shume i lumtur qe kjo te jet vetem nje genjeshter,por kur nje media me reputacion botror siq eshte BBC e thot hapur se diqka ka pas ateher kjo nuk eshte per tu hudhur posht vetem pse neve nuk na pelqen.
    Organet shtetrore duhet te jen te pregaditura dhe te reagojn ne menyr demokratike e jo si ne kor te hudhet posht apriori sepse nese ka deshmi ateher jan te kota reagimet e baces jakup dhe dhe te tjerve.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une besoi qe kjo pune do te zbardhet i pelqen dikujt apo jo drejtesia do shkoj ne vend,por ajo qe do te mbetet eshte veshtir te te hiqet njellosja pra.
    per qfar drejtsie e ke fjalen
    per ate serbe qe e kan shkrue ket marifet kunder UÇK-se a
    eh mashkull he edhe po te ishte e vertet ty shume tu paskan dhimt
    shkiet dhe shpiunat e shkieve breeee
    po as pak nuk me befason
    se prej qe je antar i keti forumi ti dihesh hapur se i urren
    luftaret e UÇK-se perse vran shkie e shpiuna te shkieve
    diq nuk eshte ne rregull me ju disa rrehne koken
    njiher e bini pishman e kerkoni falje
    se populli i yne eshte shume zemer gjer dhe din te fal
    sa nuk eshte ber teper von

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

Nick Thorpe

Korrespondent i BBC-së

...
    Dëshmia

Hetimi i kryer nga BBC News, mori në shqyrtim edhe pretendimet se disa prej personave që u mbajtën në Shqipëri, ishin vrarë për t'u marrë organet dhe se faktet e mbledhura nga hetues të OKB-së në Shqipëri ishin shkatërruar nga Gjykata për Krimet e Luftës në Hagë.

Gazetare te BBC i paskan mbushur xhepat me Euro-t e shtetit Serb te vena ne dispozicion, per te bllokua, demtuar, luftuar Shtetin e Kosoves.

Gazetaret e BBC dhe ajo sharabajka zvicerane, Del Ponte, kur pretondojne se:
    " shume Serb jane vrarë për t'u marrë organet ", harrojne se ne Shqiperi per here te pare ne hitorine e mjeksise shqiptare u be e mundur ne fillim te Prillit 2009 te transplantohet nje veshke (Ne kete operacion historik per mjeksine shqiptare, moren pjese kokat e kirurgjise shqiptare dhe disa profesore italian).

Organet e njeriut, nuk jane pjese automobili, qe zmontohen ne nje garazh gjith vaj, graso, pluhur, zhul, etc. dhe qe zmontohen prej çdokujt.

------------------------------------

Diten e Merkure me date 8 Prill ne emisionin "Opinion" Blendi Fevziu na risolli edhe nje here nepermjet filmimeve masakrat, krimet, perdhunimet, menxyrat qe ushtria dhe paramiliteret serb i bene popullit shqiptar te Kosoves.

Kur i shihja ato pamje, me vinte shume shume keq qe nuk eshte e vertete kjo historia qe tregon BBC dhe Del Ponte.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    per qfar drejtsie e ke fjalen
    per ate serbe qe e kan shkrue ket marifet kunder UÇK-se a
    eh mashkull he edhe po te ishte e vertet ty shume tu paskan dhimt
    shkiet dhe shpiunat e shkieve breeee
    po as pak nuk me befason
    se prej qe je antar i keti forumi ti dihesh hapur se i urren
    luftaret e UÇK-se perse vran shkie e shpiuna te shkieve
    diq nuk eshte ne rregull me ju disa rrehne koken
    njiher e bini pishman e kerkoni falje
    se populli i yne eshte shume zemer gjer dhe din te fal
    sa nuk eshte ber teper von
    Une llapqe jam lut vetem ishalla nuk eshte e vertet,se po te jet e vertet po ky popull duhet te ngritet ne kemb dhe te kerkoi qe pergjegjesit te denohen kuh do qoft.
    Dhe vetem keshtu tregojm se ne dallojm nga serbet ne te kunderten i bie se ne me na ardh shanci edhe ne bejm keto qfar kan ber serbet.
    Nuk mjafton deklarata e thaqit qe thot se hedh posht shkrimin e BBC sepse ay nuk mund te hedh asgje posht nese eshte kryer vepra.
    Une te kuptoi ty qe ti mundohesh te hedh njerzit ne koshin e tradhetis duke mos ditur se qka eshte tradhetia,sepse ne ket rast askush me tradhetar se ti nuk po na del ne ket forum,por e mira eshte se ti akoma nuk e ke kuptua sepse truri yt aq ka kapacitet.
    Ti llomotit si zagaric ter diten duke i ofendu njerzit qe nuk mendojn si ti,por e ke te kot se ti askend nuk mundesh me ben as patriot po edhe me pak ta besh tradhetar.e vjen mir qe ne forum ka njerz te menqur dhe e thon hapur ate qka e mendojn pa pasur frig se nje analfabet kopuk siq je ti o legeni i llapit i ofendon.
    Askush me dy pal mend ne kok nuk e deshiron qe kosova te njelloset ne kete koh kur akoma nuk e dim ku e kemi koken dhe vetem edhe kjo na mungon.Ti ne vend qe te analizosh ti merresh se kush eshte me tradhetar se ti ne kete forum,ka kalu koha e patriotave te llojit tend o kopuk tani duhet futur trurin ne perdorim dhe me sa po kuptoi ti koken e mban vetem per hater te frizures sepse deri me sot ti je tregua se je nje kalama me alamet vite dhe se do plakesh kalama.
    Une ty asnjeher nuk te kam qujtur tradhetar jo pse tu kam frigu o legen por besoi se sot ka kalu koha e tradhetis,sot eshte kohe te menqurit dhe injorantit siq je ti o LEGEN.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une llapqe jam lut vetem ishalla nuk eshte e vertet,se po te jet e vertet po ky popull duhet te ngritet ne kemb dhe te kerkoi qe pergjegjesit te denohen kuh do qoft.
    Dhe vetem keshtu tregojm se ne dallojm nga serbet ne te kunderten i bie se ne me na ardh shanci edhe ne bejm keto qfar kan ber serbet.
    Nuk mjafton deklarata e thaqit qe thot se hedh posht shkrimin e BBC sepse ay nuk mund te hedh asgje posht nese eshte kryer vepra.
    Une te kuptoi ty qe ti mundohesh te hedh njerzit ne koshin e tradhetis duke mos ditur se qka eshte tradhetia,sepse ne ket rast askush me tradhetar se ti nuk po na del ne ket forum,por e mira eshte se ti akoma nuk e ke kuptua sepse truri yt aq ka kapacitet.
    Ti llomotit si zagaric ter diten duke i ofendu njerzit qe nuk mendojn si ti,por e ke te kot se ti askend nuk mundesh me ben as patriot po edhe me pak ta besh tradhetar.e vjen mir qe ne forum ka njerz te menqur dhe e thon hapur ate qka e mendojn pa pasur frig se nje analfabet kopuk siq je ti o legeni i llapit i ofendon.
    Askush me dy pal mend ne kok nuk e deshiron qe kosova te njelloset ne kete koh kur akoma nuk e dim ku e kemi koken dhe vetem edhe kjo na mungon.Ti ne vend qe te analizosh ti merresh se kush eshte me tradhetar se ti ne kete forum,ka kalu koha e patriotave te llojit tend o kopuk tani duhet futur trurin ne perdorim dhe me sa po kuptoi ti koken e mban vetem per hater te frizures sepse deri me sot ti je tregua se je nje kalama me alamet vite dhe se do plakesh kalama.
    Une ty asnjeher nuk te kam qujtur tradhetar jo pse tu kam frigu o legen por besoi se sot ka kalu koha e tradhetis,sot eshte kohe te menqurit dhe injorantit siq je ti o LEGEN.
    mos mjaftofshin deklaratat prit ti se te ban be Thaçi me 24 pleq heee more kazani me turshi te tharta qe jeni ju jugo-shipecat

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Per te miren e kombit tone, eshte mire te behet teatri i meposhtem: te arrestohet Thaci me shoke e serbet te gezohen pa mase per objektivitetin europian. Pastaj, ne baze te parimit te objektivitetit, serbet do ta kene me te veshtire te shpalosin barbarisht kerkesat e tyre ndaj Kosoves.

Por, problemi i vetem i ketij teatri eshte qe parimi i objektivitetit nuk eshte aplikuar tek serbet as ne te shkuaren. Per shembull, ne deklaraten e pare dhe te vetme te Pavaresise se Kosoves, vetem Shqiperia e njohu dhe asnje vend perendimor. Serbet vazhduan me barbarizmat e tyre edhe me keq.

Kjo puna e krimeve te kryera nga UCK, as qe e ve ne dyshim qe mund te jene prere koka robsh. Por ne Irak, SHBA ka vrare njerez ne rruge rendom. Prandaj kjo e fundit nuk po e hap gojen. Ia kemi lene Elizabetes ne dore, mbase na ndrit historine.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Merre me men nji serbe siq esht kjo biserko
    po flet e mendon me mire per Luften e drejt te popullit ton te prir nga UÇK-ja se sa disa shqipfolsa ne ket forum si BRARI e DRENICAKU psh.

Biserko: Manipulim i pastër i prokurorisë serbe

Nga Express më 11.04.2009 në ora 15:06
    Kryetarja e Komitetit të Helsinkit për të Drejtat e Njeriut në Serbi, Sonja Biserko reagon ndaj supozimeve për rrëmbimin, keqtrajtimin, nxjerrjen e organeve dhe vrasjen e serbëve dhe joshqiptarëve në kohën e luftës së Kosovë. Në një prononcim për radion gjermane Deutsche Welle, Biserko i cilëson si të papërgjegjshme dhe pohime të cilat mund të
    keqësojnë raportet.

Biserko edhe Carla del Ponten e cila bëri publike këto akuza, pa paraqitur asnjë provë. “Mendoj se Carla del Ponte në mënyrë shumë të papërgjegjshme i ka bërë publike këto supozime, pa paraqitur kurrfarë dëshmish. Në një atmosferë të ndezur siç kemi ne në rajon, këto pohime vetëm sa mund t'i keqësojnë raportet”, tha Biserko.

Ajo vazhdon më tej duke kritikuar prokurorinë serbe për fushatën që ka nisur të informimit të opinionit mbi hetimet, një veprim i cili ka një qëllim tjetër dhe jo sqarimin e fatit të njerëzve të zhdukur.

“Prokuroria serbe ka nisur një fushatë ku çdo ditë informon opinionin për hetimet që po kryhen, gjë që është në kundërshtim me parimet e punës së prokurorisë. Kjo fushatë është e keqe, sepse nëse ekzistojnë dëshmi duhet të fillojë edhe procesi. Mënyra e prezantimit të këtyre të dhënave ka një qëllim tjetër dhe jo sqarimin e fatit të njerëzve të zhdukur, që për familjet e tyre është një tragjedi e madhe", tha ajo.

Më tej Biserko tha se qëllimi i prokurorisë serbe është “nxitja e atmosferës së padurimit ndaj shqiptarëve, sepse këto gjëra nuk sillen aspak në kontekstin e duhur. Në Serbi Kosova prezantohet vetëm si shkas për fillimin e ndërhyrjes ushtarake, por nuk shpjegohen shkaqet pse erdhi deri tek ndërhyrja. Për ndërhyrjen flitet sikur ajo të ishte e befasishme dhe pa asnjë shkak. Fjala është për një manipulim të pastër dhe mendoj se Carla del Ponte ka bërë një gabim të madh", vazhdon Biserko.

Shërbimi botëror i BBC-së dhe Rrjetit Ballkanik për gazetarinë hulumtuese botoi shkrime sipas të cilave Ushtria Çlirimtare e Kosovës ka shkelur të drejtat e civilëve në Kosovë, ka keqtrajtuar dhe në disa raste edhe ka vrarë pjesëtarë të komuniteteve të ndryshme. Zyrtarët e Prishtinës i mohojnë këto akuza, ndërsa EULEX shprehet se do të nisë verifikimet e duhura.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    E verteta HISTORIKE eshte se Europa asnjehere nuk ka qene e njohur me kauzen shqiptare, deri sa Bismarku e quajti shprehje gjeografike. Mire do ishte sikur te konsideroheshim si Alaska ose Hawaii, dmth shtet i SHBA, keshtu sic po vjen fryma europiane... lol
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Albin Kurti (1975 - )
    Nga ILovePejaa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 305
    Postimi i Fundit: 04-06-2017, 20:47
  2. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  3. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  4. Nga ideja deri te realizimi i spastrimeve etnike të shqiptarëve
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-01-2004, 06:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •