Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 175
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    me punu moderatort sipas islamit, ti nuk e kishe vendin ne ket forum isalam, po te shijat e iranit.

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    ketu asht komuniteti musliman, per musliman jem duke bisedu e jo per shija te iranit e shkije etj etj. kerkush nuk tha qe asht e ndaluar te krysh shkoll ne iran, shkoll mund te kkrysh edhe ne mosk edhe ne beograd edhe ne iran , shkolla shkoll asht, por per islam nuk jan keto vende. te lutem ty ,, bel ami,, ketu bahet fjal per ni muhadith , dijetar te shekullit,, nuk po flasim per shija e per bekteshi , ketu bahet fjal per islam.
    Pikerisht sepse behet fjale per Islamin, prandaj shkruajta edhe une. Ti akoma nuk e ke kuptuar Islamin e vertete sepse ti je i humbur.Ty te ka humbur gjykimi dhe arsyeja dhe gjerat i mer sic ti japin ,shabllone dhe i meson permendesh.Ben mire ti falesh me shume Zotit te ta ule pak mendjemadhesine sepse do te perfundosh keq.Mos perziej ktu greke e shkiej sepse kape si i mbyturi pas gjarperit,por lexo qe te mesosh.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Pikerisht sepse behet fjale per Islamin, prandaj shkruajta edhe une. Ti akoma nuk e ke kuptuar Islamin e vertete sepse ti je i humbur.Ty te ka humbur gjykimi dhe arsyeja dhe gjerat i mer sic ti japin ,shabllone dhe i meson permendesh.Ben mire ti falesh me shume Zotit te ta ule pak mendjemadhesine sepse do te perfundosh keq.Mos perziej ktu greke e shkiej sepse kape si i mbyturi pas gjarperit,por lexo qe te mesosh.
    qka lyp ti te muslimant o bekteshi , pse shtin perqarje. shkijet jan , banort e xhehnemit.

VALLAHI kur ja permend emrin e Albnit pa besimtarve sidomos hogjallarve te shijave kallen nga inati se ju ka cof morrat deri ne themel , e ka ndyshu boten , e ka perteri synetin e Pejkamberit s.a.v.s., sa qe edhe ne mes te mekkes dhe medines falen sikur e ka pershkru Albani ne librin e tij, si ka than Pejkamberi .s.a.v.s.

sju ka mbet asgja vetem te llombasin me goj , rrena shpifje,
    gjithkush per veti eka. edhe kta edin mirr.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 07-04-2009 mė 17:54

فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    me punu moderatort sipas islamit, ti nuk e kishe vendin ne ket forum isalam, po te shijat e iranit.
    E ku e di ti se si punohet sipas Islamit? po ta perseris edhe nje here qe une nuk jam shi'ah une jam Sunnit Shafi'ij Esh'arij, nese ke dicka kundra mund te polemizosh ne lidhje me kete me ndonje teme tjeter. Ketu po flitet per Albanin dhe askush nuk po thote dicka perpos dy tre veteve te tjeret vetem po fyejne dhe nje nder ta je ti, a mos fyerja dhe sharja eshte argument i sheriatit?
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    qka lyp ti te muslimant o bekteshi , pse shtin perqarje. shkijet jan , banort e xhehnemit.

VALLAHI kur ja permend emrin e Albnit pa besimtarve sidomos hogjallarve te shijave kallen nga inati se ju ka cof morrat deri ne themel , e ka ndyshu boten , e ka perteri synetin e Pejkamberit s.a.v.s., sa qe edhe ne mes te mekkes dhe medines falen sikur e ka pershkru Albani ne librin e tij, si ka than Pejkamberi .s.a.v.s.

sju ka mbet asgja vetem te llombasin me goj , rrena shpifje,
    gjithkush per veti eka. edhe kta edin mirr.
    E ku e ke pare kete film fanta-shkence? mos fol ne ajer por me argumente, thuaj filani dhe alani, une nuk jam mbrojtes i shi'ave por a deshiron me ta thene realitetin hoxhallareve te shi'ave as nuk ia han palla per ne sunnit se vetem ne shahemi dhe fyhemi mes njeri-tjetrit, e ndersa ata e respektojne njeri-tjetrin me aq mundesi sa kane.
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    ta kam bere nje here pyetjen,...cfare argumenti ke qe une jam shi'ah? dhe meqe ti je "ekspert" i ketyre fushave me thuaj pak ēfare eshte shkruar ne logon time me shkrim arab ne formen e tigrit?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga rapsod Lexo Postimin
    ta kam bere nje here pyetjen,...cfare argumenti ke qe une jam shi'ah? dhe meqe ti je "ekspert" i ketyre fushave me thuaj pak ēfare eshte shkruar ne logon time me shkrim arab ne formen e tigrit?
    ec ec te lutem ec , hiqmu qyfe , me te mirra.

المسلم العزيز Maska e x_vahir
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga rapsod Lexo Postimin
    Une kali dhe kastraveci meqe nuk i di gjanat po pyes per Senedin e Albanit, po pyes per mesuesit e Albanit dhe po pyes per ixhazetet e Albanit, cfare ka ketu per t'u shqetesuar? Albani nese eshte ai dijetar qe pretendohet, duhet t'i kete keto treja.
    Nese ti, 7aywan an-nati2, ia njeh Albanit keto, silli dhe ky muhabet mbaron!
    Allah yia5rab baytak!
    O rapsod e dijme qe e ke mesuar arabishten por mos i shkruaj arabisht atyre qe nuk kuptojne....sepse nuk shkon keshtu! Dhe si i thua:Allah juharib bejtek?!Allahu ta prishte shtepine?!E dime qe i ke shkrire fjalet qe i perdorin sirianet...por i cike avash...Allah jebath lekel-humma inshallah mi shen la ta3rif min wejne terruh we min ejne texhi'e.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga x_vahir : 08-04-2009 mė 08:43

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Qe edhe une hyna pahiri ne nenforumin tend .

Le te nguten moderatoret dhe te degjojn ty se ti e cakton kush eshte musliman e kush jo.

Pse ata "dijetaret" e tu saudovehab i pranojn shiat ne Meke e Medine.
    Pse ata "dijetaret" e tu saudovehab i pranojn "qafirat" ne arabi , bashkepunojn me ta ,hajn e pijn dhe ne tjetren ane ju thojn trushperlarve luftoni "qafirat" beni xhihad. Ne kete grup eshte edhe albani se shume jau ka mbajt krahun saudovehabve dhe ne te njejten kohe eshte perkrahur nga ata.

Ti po ma qan forumin kurse dijetaret e tu dhe udheheqsat saudovehab i pranojn dhe hajn bashke me shiat dhe kryetaret e gjithe botes.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga albprofiler Lexo Postimin
    Qe edhe une hyna pahiri ne nenforumin tend .

Le te nguten moderatoret dhe te degjojn ty se ti e cakton kush eshte musliman e kush jo.

Pse ata "dijetaret" e tu saudovehab i pranojn shiat ne Meke e Medine.
    Pse ata "dijetaret" e tu saudovehab i pranojn "qafirat" ne arabi , bashkepunojn me ta ,hajn e pijn dhe ne tjetren ane ju thojn trushperlarve luftoni "qafirat" beni xhihad. Ne kete grup eshte edhe albani se shume jau ka mbajt krahun saudovehabve dhe ne te njejten kohe eshte perkrahur nga ata.

Ti po ma qan forumin kurse dijetaret e tu dhe udheheqsat saudovehab i pranojn dhe hajn bashke me shiat dhe kryetaret e gjithe botes.
    A erdhe tota bektesh pak edhe te muslimant a? ketu bahet fjal per Albanin ,

ketu nuk ka biseda per lepuj

nevruza

tyrbelez e tyrbe sarisalltek

rraki e dhiker te perbashket.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 08-04-2009 mė 14:50

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajme Nga Bota Islame !
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 367
    Postimi i Fundit: 20-03-2009, 15:12
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Sqarim i Dyshimeve nė Lidhje me Jetėn e Shejhul-Islam Muhamed Ibn Abdul-Uehab
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 10:43
  4. Protesta e botės islame ndaj karikaturave tė profetit
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 19:41
  5. Profeti Muhamed a.s. nė Hinduizėm
    Nga AIR_MJ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •