Lol, flm .
Kam ca kam![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Tani erdhi vera, meqe ke ndejt kaq kohe, rri edhe muajt e veres, se ja kalon mire ktej.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
1)do kisha deshire te takoja DARIUS ne lidhje me alienet
2);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;BARAT per te biseduar rreth Dodones
3);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;BABTIST inteligjent por pak i kapin gjerat qe shkruan
4);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DIAS 10 per bisede gjuhe e lashte shqipe
5);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;SA KOT per bised mes shqiptarsh
6);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DRAGUE te qeshim pak jeta ka nevoj dhe per humor
7);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DORUNTINEN se me pelqen emri i saj
8);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ASTRIT KOSTURIN se eshte burr i mir dhe se e kam patriot
9);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; X FILES per te biseduar se cfare do behet neser se e sotmja dih
10);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; WITE KNIGHT per tu ber plane rreth zhdukjes se talebanve
11);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;KREKSIN per te folur rreth frengjishtes dhe shqipes
12);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ANXHIN sepse eshte nje vajze e mistershme
13);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ALFEKO SUKARAKUN per vjedhejn e historis nga grekt
14);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;KING SNAKE per projekte rreth fes;;;
15);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DAJA GONIN e admiroj urtesin e tij
16);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;KONKUESTADOR rreth atdhetarizmit
17);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DEUS,kam per te mesuar shume nga ky njeri
18);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;AULONEN rreth problematikave shqiptare
19);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;JAVAN per problematika historie
20);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DREJANSI per tu njohur dhe vellaun matan kufirit se cfare mendon.
DHE KUSH NUK DO KISHTE DESHIR TE PINTE NJE KAFE ME TE GJITH ANETARET E FORUMIT?
ME TE GJITH DO KISAH DASHUR TE PIJ NJE KAFE, TE GJITH JENI TE NDRYSHEM DHE INTERESANT SECILI NGA JU KA VLERAT E VETA,SECILI NGA JU (OSE NE) MERITON PAK KOH DHE VEMENDJE PER TE PIRE NJE KAFE;
Ndryshuar për herë të fundit nga sulioti : 04-04-2009 më 16:25
jo shume per momentin.Listen do ta bej publike me vone...
Jeta jep dhe merr
Se njof pothuajse asnjerin/en,prandaj ........????
Ashtu siç jam,ashtu shoh!!
U ban dy vite qe kur asht hap kjo teme per njohje ...une deri tani se kam njoft asnji ....
nuk jan kriju kushtet .....![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
riza2008e panjohuraagim metbaladi_anaMmEeTtIiDariusdeshir per ti njoft sepse shkrimet e tyne m'qetsojn......ju t'tjeret t'gjith m'shqetsonishaka
Krijoni Kontakt