Me kete postim qe keni bere ju i nderuar land45 do thoja se jeni shume siperfaqesor, por e di qe nuk eshte keshtu realiteti. Njerezit nuk njihen nepermjet tastieres, se ne fund te fundit forumi eshte per te kaluar kohen. Lexoni dhe ndonje teme serioze ne forum dhe do kuptoni se ka dhe shume persona te pjekur, me bote te pasur shpirterore dhe qe vertete ia vlen t'i takosh. Mos lexoni vetem temat chit - chat qe bejme ne. Njeriu ne jeten e perditshme ka shume preokupime, shqetesime e merzitje dhe hyn ne forum per te kaluar disa momente qetesie dhe zbavitjeje me miqte virtual, s'do te thote se ta shpifin, jo te gjithe.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Une do te doja te takoja Shkelqesia e Tij.....se cfare me terheq te ky person!!
Pastaj edhe Bloodin (kete siper)![]()
Nuk po i imponoj asgje lal jo, s'jam tipi dhe nuk ia marr per keq... thjesht jo te gjithe qe shkruajne chit - chat e bejne gallate jane bosh si njerez dhe jo te gjithe qe kane vetem fjale te bukura jane plot si njerez ne ket kuptim e kisha.
BlooD_VenoM tani re ne vend, ku je se po vij![]()
Une ne Elbasan, duke bere gjoja sikur po punoj. Bujrum![]()
Shoqen showgirl nuk di ku eshte, po qe hajdeni te dy![]()
Ohu prit se nuk po gjej manivelin e concordit lol.Nuk kam me ca ta ndez po nuk e gjeta manivelin.Ja te presim showgirl mos ka 777 qe te vij te na mari dhe te vijme.Shife shife si ka ngel.Vetem se nuk kam manivelin po dija se ku veja:
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 03-12-2008 më 11:40
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une kam ferrari....jo aereo. Them te vjedh ndonje atje te puna qe te vij tek ju.
Njesoj eshte per ju te dy?![]()
Ti Blood s'dashke shume nga jeta, jo. S'te mjafton nje, po dashke dy!!![]()
Krijoni Kontakt