cilin vlersoni si mikun tuaj ne forum ,dhe a do kisht deshire ta takonit ne realitet ???apo thjesht doni qe te ngelet miqesi virtuale ??? presim pergjigjet tuaja flm !!!
cilin vlersoni si mikun tuaj ne forum ,dhe a do kisht deshire ta takonit ne realitet ???apo thjesht doni qe te ngelet miqesi virtuale ??? presim pergjigjet tuaja flm !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 27-05-2007 më 10:37
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Personalishte do doja te takoja DI_ANEN & THEKTHIN
i vlersoj si miqte me te mire ne kete forum.
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 27-05-2007 më 10:27
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Personalisht do te doja te njihesha ne rradhe te pare me miqte e mi me te mire ketu....ciftin Bebushe_Sas,te cileve ju uroj vetem lumturi ne jete dhe dashuri te perjetshme!
Pastaj do te doja te njihja nje patrioten time,Elenen qe e dua shume!
Do te doja te njihja te panjohuren,dorontinen,shoku tankun,shefqetin,thekthin dhe shume te tjere qe me kane perkrahur shume ne kete forum...
respekte
"Carpe Diem"
Do doja te njihja nga afer te panjohuren dhe nitRoshin.
une ata qe i kam xhan ketu i njoh te gjith keshtu ska nevoj te njoh ende![]()
Sui generis
Per nje koh te shkurter fitova shum miq virtual,por aq shum respekt kam ndaj tyre sa me duket qe te gjith i kam miq real.
Dianen dhe Dorontinen ne start,Pratolinin e kam vlla te vogel edhe une do deshiroja ta njof shum,shefqetin nga friga kur ne fillim frigohesha mos po ma pren veshin e tani jemi bashk ne valle.....edhe shum te tjer mos ti ceku me emer te gjith jeni te mrekullueshem.......Dhe do te doja te i takoj!!!!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Do te doja te njihja edhe dike qe me ka ndihmuar ne momente te veshtira me perkrahjen dhe respektin e tij,dike qe me ka vleresuar dhe qe me ka bere te kuptoj qe mbas nje zemre te vuajtur,fshihet nje force karakteri e pamposhtur..dike qe me ka bere te kuptoj sa shume mund te sakrifikojme per ate qe duam dhe sa shume sakrifikohemi ne vete per te pare tjetrin te lumtur!
Dike qe vleresoj dhe respektoj per diturite dhe kulturen qe zoteron..
Pershendetje Davius!
respekte
"Carpe Diem"
Flm shum engjull, dhe una do kisha shum deshire te takoja ty nje person shum i vecant dhe nje vajze teper e mrekullueshmePostuar më parë nga bebushja
Dhe una me gjith qejf do te takoja tyve yviPostuar më parë nga DI_ANA
![]()
Do kisha qejf te takoj shum persona nga ketu ne forum qe kam dhe njerez te aferm qe i kam ne zemer dhe ne shpirt qe me mungojne shum.. dhe shum njerez tjere te mire qe ka ketu.
P.S Michaela, Elena, Zemrushja, Dianen, bebushen, Visagen e shum persona te tjere se pertoj ti shkruaj te gjith enje nga nje .![]()
#VamosArgentina
Do te doja te takoja Darius i cili eshte i pazevendesueshem, e shume shume te tjere.![]()
Krijoni Kontakt