Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 164
    Donmega flm por do te lutesha qe keto tema mos perzihen me fene. Se ve ne dyshim qe mund te kete informacion por sme pelqen te ngaterroj nenforumet. Temen mund ta hapesh tek nenforumi i fese myslimane dhe e lexoj aty.

Faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    10
    Sipas fes Islame ne librin "Bised me Exhinin Musliman" qe e kam lexuar edhe vet por nuk tregon shum rreht ketij misteri por si do qe te jet do te tregoj qka kam lexuar, ky exhin fol per Trekendeshin e Bermundeve ku thot ai vend eshte pallati i djallit te mallkuar ku gjdo gje qe kalon permes ati trekendeshi e zhduk edhe i dergon ne depot e tij pa len asnje gjurme dhe thot mos te mundohet asnje njeri qe ta zbuloj misterin e ketij trekendeshi se kurr nuk do te mund ta zbuloj askush pa marr parasysh qfar eshte ai njeri edhe shkenctari ose hulumtusi me i madh i kesaj bote nuk do te mund ta zbuloj kete mister.
    Pytja ime per Dariusin eshte ku tregon se gjdo gje qe kalon permes Trekendeshit te Bermudeve zhduket pa asnji gjurm te vetme bile as nje pik karburanti ose asnje cop e anijes e airoplanit nuk mbetet mi det qe shkenctaret mund ta zbulojn kete mister kurse tjetri shok qe jep te dhenat per anijet e zhdukura dhe airoplanet e zhdukur thot qe disa anije jan zhdukur teresisht me njerez e disa anije qe kan kaluar permes ati trekendeshi jan zhdukur vetem ekuipazhi i anijes por jo edhe anija,si ka mundesi kjo kur ti thua edhe qe e kam degjuar edhe vet qe kush kalon permes ati trekendshi zhduket teresisht kurse ky shoku tjeter jep te dhena per disa anije qe nuk jan zhdukur por vetem ekuipazhi i tyre ? shpresoj qe e ke kuptuar pytjen time dhe qe kam qen i qart ne pytje.
    i kam lezuar te gjitha postimet e tua darius edhe disa te tjerve shum me kan pelqyer se gjithmon kam qen kurreshtar te di per kete mister.Faliminderit shum

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    10
    jo nuk eshte pytja ketu feja po une tregova qe kam lexuar ne kete liber qe edhe e fes islame pa keqkuptime une vetem desha ta postoj at qe kam lexuar nje informacion shtes

Pytja ime per Dariusin eshte ku tregon se gjdo gje qe kalon permes Trekendeshit te Bermudeve zhduket pa asnji gjurm te vetme bile as nje pik karburanti ose asnje cop e anijes e airoplanit nuk mbetet mi det qe shkenctaret mund ta zbulojn kete mister kurse tjetri shok qe jep te dhenat per anijet e zhdukura dhe airoplanet e zhdukur thot qe disa anije jan zhdukur teresisht me njerez e disa anije qe kan kaluar permes ati trekendeshi jan zhdukur vetem ekuipazhi i anijes por jo edhe anija,si ka mundesi kjo kur ti thua edhe qe e kam degjuar edhe vet qe kush kalon permes ati trekendshi zhduket teresisht kurse ky shoku tjeter jep te dhena per disa anije qe nuk jan zhdukur por vetem ekuipazhi i tyre ? shpresoj qe e ke kuptuar pytjen time dhe qe kam qen i qart ne pytje.
    Po ta lexosh temen me vemendje i prek shume raste qe perfshihen ne pyetjen tende. Pra dhe zhdukja te plota fizike te mjeteve dhe njerezve brenda tyre si dhe vetem zhdukje te njerezve dhe gjetje te objekteve bosh pa asgje brenda. Po te kishte pergjigje per pse-ne e e kesaj qe ndodh, fenomeni sdo ishte mister po dicka e shpjegueshme apo jo?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    10
    flm shum per pergjigjjen ke te drejt qka thua edhe nese ke edne informacione apo njohuri per kete na shkruj qe ta lexojm.te pershendes

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Qysh prej fillimit te temes,kam qene kureshtare te dije gjera te tilla dhe,mund te thuhet se shumicen e komenteve i kam kaluar,se paku ketu.
    Desha qe te fillojm te diskutojme pak per nje fakt,qe me pelqeu mua qysh ne 'degjim te pare'!
    Me thane se cdo objekt i zhdukur ne kete trekendesh,i njohur nga njeriu,edhe gjetur,ne fund te substratit te asaj pjese.Cfare mund te thuhet per kete?

Te kane genjyer. Asnje objekt nuk eshte gjetur ne shtratin e oqeanit te Trekendeshit. Ka ndodhur qe jane gjetur objekte si ne rastin e nje skuadrilje avionash per te cilat u mendua se i perksinin famekeqes Skuadrilja e 19-te por qe ne fakt ishin aviona Cesna te paraportuar fare si te zhdukur ne trekendesh. Kush ta ka thene ate gje ja ka futur kot dhe se ka patur idene fare se cfare ndodh aty.

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Ne rregull,e respektoj mendimin tend.Atehere,nese nuk jane diskutuar me pare desha te di se sa eshte thellesia maximale ne ate pjese dhe,a ka patur ndonjehere orvatje qe aty te shikohet me ndonje nendetese,edhe pse nuk eshte nje gje e madhe,ndoshta permes saj do te mund te verehet mos aty ka ndonje ndryshim me pjese te tjera te oqeanit boteror,natyrisht,ne brendesi(gjallesa,toka)!!!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    a bash qdo sen qe kalon andej zhduket ?, qysh pra ateher kerkuesit per ti gjetur te zhdukurit nuk po zhduken !?

ky fenomen me se shumti mund te lidhet me ndonje baz te qenjeve jasht toksore , nuk mund te jet ndonje dukuri natyrore apo djallzore .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 03-04-2009 mė 04:19
    We are all Aliens

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •