Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 82
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga plisi-ks Lexo Postimin
    O ""patriot" i Bllaces, a ta merr mendja qe e meriton ti , une me hy ne polemikë me ty.

Shkelja...
    hejjjj se harrova me te tregue ishin edhe do si ti qi po i vajtoishin shkiet qishtu
    veq prit se deri neser kysmet te bashkohen ne vajtim
    hiq mos ta nien se ste lan vetun jo
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Serbët ikën pa krye nga Kosova me 1999, kurse po ashtu pa krye na erdhën "Serbët" tonë.

Pse them Serbët tonë: Në kohën e Serbisë (pra para 1999-tës) në Kosovë kishim telashe te mdha sa i perket politikes ditore ateherë, te gjithe e dinim se si vjedhte Serbia industrinë Kosovare, taksat tona e shume te mira tjera. Mirëpo vjedhja ishte ne interes te vet shtetit Serb, deri sa aparatçikët e vegjël Serb të stacionuar neper ndermarrje publike etj, ishin te korruptuar por disi me masë, dhe jo ndonjë shumë e madhe e korruptimit.

Kurse "patriotët" tonë te sotit, që unë po i quaj Serbët tonë, të cilët luftuan e besa edhe nuk luftuan fare, por qëlluan në momentin e duhur në vendin e duhur (të thirrur nga ish-komandantët e luftës, që te jenë satelit te tyre) morën poste në qeveri të Kosovës, dhe ne ato poste ku paraja qarkullohet bukur mirë.

Ministri nuk ka nevojë të implikohet në punën e tenderëve, aty i kanë sekserët e tyre, te cilët 10-15% të shumës së tenderimit ju shkon atyre.

Nuk po them qe e shpika ujin e nxehtë, por dua të them, qe korrupsioni ne Kosove është me permasa te mdha, njerëzit e qeverisë janë duke u futur në secilën birë ku ka para, nuk lënë vend pa e futur njeriun e tyre, që të vjedhin sa me shumë. Eshte e njejta sikur ne kohen e Serbisë, kur ata na i futshin masat e dhunshme, ne çdo organizatë.

Si duket paskan luftuar, qe te mund sot te vjedhin sa më shumë, dhe me të vërtet iu paska paguar ajo luftë.
    Njerëzit urban të Prishtinës, Pejës, Prizrenit nuk janë më, ata jane dikund të mbyllyr dhe pse jo edhe tejet depresiv, kur shohin se sa kush na erdhi ne pozita te larta, dhe fare pa merita, të cilët na shesin mend me xhipa ( deri dje traktorista), i shkollojnë femijet e tyre neper kolegje private dhe jashte Kosove.
    Dhe te gjitha keto të mira materiale te tyre, nga tatimi im, dhe i shokëve te mi, të cilët punojm me ndjersë, dhe nga ndonje gabim fare i vogël dënohemi nga Autoriteti Qendror Fiskal me nga 5000 €.

Shkuan ata, dhe na erdhën këta, por ata ishin më te lirë në aspektin e parasë.
    Ata të parët nuk e donin Kosovën sepse nuk ishte e tyre, andaj edhe e vjedhnin, kurse keta te dytët e duan veten dhe luksin e tyre, shume me shume se Kosovën.

Prap se prapë ne njerezit urban vetem qeshim me ta, pse:
    ata mund te veshin Versace, mund te shkojnë në Antalia, mund te shkojnë në skijim, mund te vozisin xhip, por një gjë e di, ATA nuk kanë SENS për asgjë, pos të pijnë çaj rusi kur te shkojnë në shtëpi, sepse ashtu ju ka mbet ves qysh para jetës "urbane".

P.S. Sikurse të i ishit të informuar sikur unë, se çka krejt ndodh në spekulimet e qeveritarëve, nuk do te me replikonit asnjeherë. Andaj edhe pres sulme nga disa forumistë të flaktë të qeveritarve.

Dua t'a them edhe një gjë: ata qe luftuan me shpirt per Kosovën, ose janë të vrarë (Lavdi u qoftë), ose janë invalidë pa kurrfarë ndihme qeveritare, ose janë të mbyllyr ne vete, dhe te zhgenjyer nga kjo jetë.

Me nderime: Plisi.

Po besa mire po thue, nuk ja heku as adhe nje presje.

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Serbët ikën pa krye nga Kosova me 1999, kurse po ashtu pa krye na erdhën "Serbët" tonë.

Pse them Serbët tonë: Në kohën e Serbisë (pra para 1999-tës) në Kosovë kishim telashe te mdha sa i perket politikes ditore ateherë, te gjithe e dinim se si vjedhte Serbia industrinë Kosovare, taksat tona e shume te mira tjera. Mirëpo vjedhja ishte ne interes te vet shtetit Serb, deri sa aparatçikët e vegjël Serb të stacionuar neper ndermarrje publike etj, ishin te korruptuar por disi me masë, dhe jo ndonjë shumë e madhe e korruptimit.

Kurse "patriotët" tonë te sotit, që unë po i quaj Serbët tonë, të cilët luftuan e besa edhe nuk luftuan fare, por qëlluan në momentin e duhur në vendin e duhur (të thirrur nga ish-komandantët e luftës, që te jenë satelit te tyre) morën poste në qeveri të Kosovës, dhe ne ato poste ku paraja qarkullohet bukur mirë.

Ministri nuk ka nevojë të implikohet në punën e tenderëve, aty i kanë sekserët e tyre, te cilët 10-15% të shumës së tenderimit ju shkon atyre.

Nuk po them qe e shpika ujin e nxehtë, por dua të them, qe korrupsioni ne Kosove është me permasa te mdha, njerëzit e qeverisë janë duke u futur në secilën birë ku ka para, nuk lënë vend pa e futur njeriun e tyre, që të vjedhin sa me shumë. Eshte e njejta sikur ne kohen e Serbisë, kur ata na i futshin masat e dhunshme, ne çdo organizatë.

Si duket paskan luftuar, qe te mund sot te vjedhin sa më shumë, dhe me të vërtet iu paska paguar ajo luftë.
    Njerëzit urban të Prishtinës, Pejës, Prizrenit nuk janë më, ata jane dikund të mbyllyr dhe pse jo edhe tejet depresiv, kur shohin se sa kush na erdhi ne pozita te larta, dhe fare pa merita, të cilët na shesin mend me xhipa ( deri dje traktorista), i shkollojnë femijet e tyre neper kolegje private dhe jashte Kosove.
    Dhe te gjitha keto të mira materiale te tyre, nga tatimi im, dhe i shokëve te mi, të cilët punojm me ndjersë, dhe nga ndonje gabim fare i vogël dënohemi nga Autoriteti Qendror Fiskal me nga 5000 €.

Ata të parët nuk e donin Kosovën sepse nuk ishte e tyre, andaj edhe e vjedhnin, kurse keta te dytët e duan veten dhe luksin e tyre, shume me shume se Kosovën.

ata mund te veshin Versace, mund te shkojnë në Antalia, mund te shkojnë në skijim, mund te vozisin xhip, por një gjë e di, ATA nuk kanë SENS për asgjë, pos të pijnë çaj rusi kur te shkojnë në shtëpi, sepse ashtu ju ka mbet ves qysh para jetës "urbane".

P.S. Sikurse të i ishit të informuar sikur unë, se çka krejt ndodh në spekulimet e qeveritarëve, nuk do te me replikonit asnjeherë. Andaj edhe pres sulme nga disa forumistë të flaktë të qeveritarve.

Dua t'a them edhe një gjë: ata qe luftuan me shpirt per Kosovën, ose janë të vrarë (Lavdi u qoftë), ose janë invalidë pa kurrfarë ndihme qeveritare, ose janë të mbyllyr ne vete, dhe te zhgenjyer nga kjo jetë.

Me nderime: Plisi.
    Shkrim tejet realist me vlera socio-politike. Pajtohem katercipeshi me shkrimin ne fjale.

“Liria është vetëm një ndjenjë për të cilën disa luftojë deri në vetëflijim, kurse shumica tjetër ik prej saj” ashtu si iken "serbet" tane te sotem qeveritar.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Shkrim tejet realist me vlera socio-politike. Pajtohem katercipeshi me shkrimin ne fjale.

“Liria është vetëm një ndjenjë për të cilën disa luftojë deri në vetëflijim, kurse shumica tjetër ik prej saj” ashtu si iken "serbet" tane te sotem qeveritar.
    po si nuk pajtohesh more
    po ju ne ni legen hani heeee tanjug-beograd
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...ka more shum shqipfolsa qe ika marr malli per prindet e tyre .....ju mungojn .
    edhe nonat e tyre mo nuk presin , (jan dhez ) nuk qohet jeta qe 10 vite me gisht.
    qani qani , se si te ngjallet rugov coftina jav kthen shkit mos jav nin .
    a nese nuk qohet coftina , me vjen keq po duhen me vajtu serish sikur sot .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-12-2008
    Postime
    9
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...ka more shum shqipfolsa qe ika marr malli per prindet e tyre .....ju mungojn .
    edhe nonat e tyre mo nuk presin , (jan dhez ) nuk qohet jeta qe 10 vite me gisht.
    qani qani , se si te ngjallet rugov coftina jav kthen shkit mos jav nin .
    a nese nuk qohet coftina , me vjen keq po duhen me vajtu serish sikur sot .
    Qysh nuk te vie turp, te flasesh per Dr. Rugovën ashtu.
    Qysh mundesh ti, me i thonë vetes Shqiptar, kur flet per ikonen Shqiptare Dr. Rugoven.
    Mos për asgjë, atëherë s'paku t'a respektosh për shkrimet e tij që ka punuar me dekada te tera.

Je i cekët, dhe të lutem mos u kyq në temën time asnjëherë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Qysh mundesh ti, me i thonë vetes Shqiptar, kur flet per ikonen Shqiptare Dr. Rugoven.
    Mos për asgjë, atëherë s'paku t'a respektosh për shkrimet e tij që ka punuar me dekada te tera.

Qqqqyyyyyyyyyppppppppp.... mos ma kic ...
    - hajt te prind e tua andej ka veri......se ki venin ketu .

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shteti krijohet në dy mënyra:

1. Kur prijësit dhe populli qëndrojnë bashkë dhe krijojnë një shtet demokratik. Standardi i popullësisë rritet dhe mban atë nivel, punëtorët gëzojnë të drejta të shumta, dhe rrallëkush ankohet ndaj shtetit.

2. Kur të huajt krijojnë një klasë sunduese të rekrutuar nga të pushtuarit, si psh Titoja krijoi klasën shqiptare komuniste, pastaj UNMIK krijoi klasën kosovare borgjeze etj. Këta njerëz duke qenë të udhëhequr nga i huaji, bëjnë zullum të madh mbi popullin e vet, ngaqë i huaji jep urdhëra pa u brengosur se çfarë efekti kanë në jetën e popullit.

Kosova është krijuar sipas metodës së dytë.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

..
    Sulme jo, mjafton te te them se mungojne faktet per fjalite ne te kuqe. Te gjitha jane vleresime. Te gjithave u mungon fakti. Andaj postim thashetheme. Keshille: Te nevojiten te lexosh se paku 50000 faqe mbi termin "fakt", ndryshe do mbarosh ne halucinacione.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 26-03-2009 më 15:22

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536

qfar shqiptari lugova bre ?

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cërvenkovski, Ahmeti, Tito dhe ne të tjerët
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-05-2007, 18:40
  2. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •