Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 82
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Tema qenka hapë për qëllime politike dhe jo për politikë.

Klasa politike sot në Kosovë pavarësisht nga krahu është një klasë anti-popullore, parazitë që po ushqehen me gjakun dhe djersën e popullit shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-12-2008
    Postime
    9
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    qfar shqiptari lugova bre ?
    Së pari të kisha këshilluar që me shkronjën "q" dhe "ç" të njohtohesh pak më mirë, e pastaj të mundohesh me u bo injorant.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga plisi-ks Lexo Postimin
    Serbët ikën pa krye nga Kosova me 1999, kurse po ashtu pa krye na erdhën "Serbët" tonë.

Pse them Serbët tonë: Në kohën e Serbisë (pra para 1999-tës) në Kosovë kishim telashe te mdha sa i perket politikes ditore ateherë, te gjithe e dinim se si vjedhte Serbia industrinë Kosovare, taksat tona e shume te mira tjera. Mirëpo vjedhja ishte ne interes te vet shtetit Serb, deri sa aparatçikët e vegjël Serb të stacionuar neper ndermarrje publike etj, ishin te korruptuar por disi me masë, dhe jo ndonjë shumë e madhe e korruptimit.

Kurse "patriotët" tonë te sotit, që unë po i quaj Serbët tonë, të cilët luftuan e besa edhe nuk luftuan fare, por qëlluan në momentin e duhur në vendin e duhur (të thirrur nga ish-komandantët e luftës, që te jenë satelit te tyre) morën poste në qeveri të Kosovës, dhe ne ato poste ku paraja qarkullohet bukur mirë.

Ministri nuk ka nevojë të implikohet në punën e tenderëve, aty i kanë sekserët e tyre, te cilët 10-15% të shumës së tenderimit ju shkon atyre.

Nuk po them qe e shpika ujin e nxehtë, por dua të them, qe korrupsioni ne Kosove është me permasa te mdha, njerëzit e qeverisë janë duke u futur në secilën birë ku ka para, nuk lënë vend pa e futur njeriun e tyre, që të vjedhin sa me shumë. Eshte e njejta sikur ne kohen e Serbisë, kur ata na i futshin masat e dhunshme, ne çdo organizatë.

Si duket paskan luftuar, qe te mund sot te vjedhin sa më shumë, dhe me të vërtet iu paska paguar ajo luftë.
    Njerëzit urban të Prishtinës, Pejës, Prizrenit nuk janë më, ata jane dikund të mbyllyr dhe pse jo edhe tejet depresiv, kur shohin se sa kush na erdhi ne pozita te larta, dhe fare pa merita, të cilët na shesin mend me xhipa ( deri dje traktorista), i shkollojnë femijet e tyre neper kolegje private dhe jashte Kosove.
    Dhe te gjitha keto të mira materiale te tyre, nga tatimi im, dhe i shokëve te mi, të cilët punojm me ndjersë, dhe nga ndonje gabim fare i vogël dënohemi nga Autoriteti Qendror Fiskal me nga 5000 €.

Shkuan ata, dhe na erdhën këta, por ata ishin më te lirë në aspektin e parasë.
    Ata të parët nuk e donin Kosovën sepse nuk ishte e tyre, andaj edhe e vjedhnin, kurse keta te dytët e duan veten dhe luksin e tyre, shume me shume se Kosovën.

Prap se prapë ne njerezit urban vetem qeshim me ta, pse:
    ata mund te veshin Versace, mund te shkojnë në Antalia, mund te shkojnë në skijim, mund te vozisin xhip, por një gjë e di, ATA nuk kanë SENS për asgjë, pos të pijnë çaj rusi kur te shkojnë në shtëpi, sepse ashtu ju ka mbet ves qysh para jetës "urbane".

P.S. Sikurse të i ishit të informuar sikur unë, se çka krejt ndodh në spekulimet e qeveritarëve, nuk do te me replikonit asnjeherë. Andaj edhe pres sulme nga disa forumistë të flaktë të qeveritarve.

Dua t'a them edhe një gjë: ata qe luftuan me shpirt per Kosovën, ose janë të vrarë (Lavdi u qoftë), ose janë invalidë pa kurrfarë ndihme qeveritare, ose janë të mbyllyr ne vete, dhe te zhgenjyer nga kjo jetë.

Me nderime: Plisi.
    Shum realitet gjithku e ke then siq po i ndegjoj keto te gjitha kur jam ne pushime.

plisi te ka hije...

e verteta dhemd ! disa i vrave ketu shif si reagun per ti brojt interesat e veta .
    ata qe shesin popullin e vet ata e shesin edhe anen e tyre !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ma mir jan sill me ne serbet neper zyra se sot shqiptaret ma te zi !
    kjo asht e vertet nga zemra e plasur flas...bile i kam then disave ma te mir ishin ata se ju keni zemer shaku !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162

seconda.. 0 : 13 deri - 0 : 47.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-12-2008
    Postime
    9
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Sulme jo, mjafton te te them se mungojne faktet per fjalite ne te kuqe. Te gjitha jane vleresime. Te gjithave u mungon fakti. Andaj postim thashetheme. Keshille: Te nevojiten te lexosh se paku 50000 faqe mbi termin "fakt", ndryshe do mbarosh ne halucinacione.

.
    Jo në asnjë moment i nderuar, nuk janë thashetheme.

i kanë sekserët , natyrisht qe i kanë, dhe unë personalisht njoh mjaft prej tyre. Dhe janë tipa pa kurrizor.

10-15%, m'varësisht prej shumës së tenderimit.

ju shkon atyre, sekserët marrin nga 10-15% e qeveritarëve, 1/10 hise. Ka edhe te atillë, qe marrin aq sa ata te medhenjit iu japin. Ndihen te "privilegjuar" ne nje shoqeri te tillë, ( po ata qe i permenda me larte, te pa kurrizoret).

janë duke u futur, po po duke u futur bile edhe me bërryla, si psh: RTK, PTK (mendoni se Vala 900 hyn vetëm në Shqipëri), Aeroport, e mos te i hyj resht tani.

nuk lënë vend pa e futur njeriun e tyre, që të vjedhin sa me shumë, kjo qëndron 100%. Nuk ka vend apo institucion (profitabil) me rëndësi, e qe nuk vëzhgohet nga njerëz te partive ne qeveri.

paskan luftuar, qe te mund sot te vjedhin sa më shumë, pikërisht aludoj po ne ata njerez. Nuk jane me popullin, nuk qajn koken per varfërinë e popullit, nuk iu ha palla per ish bashkeluftetaret te cilet kane mbet askund.

nuk kanë SENS , s'paku kjo qëndron. Të kesh SENS, duhesh të kesh edhe pervojë shetitjeje neper bote, të kesh nje aventure te kaluar, te jesh ne gjendje te polemizosh edhe per muzikë, edhe per verë françeze, te mund te folësh edhe pak pë orë të shtrenjta, apo për botën e filmit (artin e VII), për moden etj etj.
    Këta hajna te popullit mund t'ia lejojnë vetes tërë këtë luks, por jo ta shijojnë ashtu si duhet, sepse nuk kanë SENS.

P.S. Të kuptohemi, se kur përmend qeveritarët, mendoj per te gjitha partitë qe kanë qenë pas 1999-të e këtej, mirëpo keta te fundit, bash ia kane nxjerr fundin.

Edhe Shqipëria ka kësi mjerrana më shumë se tepër. Ju kujtohet Ilir Meta ne fillim sapo mori Ministrine e mbrojtjes, si dukej, dhe çfarë garderobe kishte, he he he, shikojeni tani se sa i qëruar që është. Nuk e di, pse bash ai m'u kujtua ne kete rast.
    Edhe Edi Rama i ka te palarat e veta, sikurse shumë të tjerë, mirëpo AI ka SENS.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    plisi-ks

na kalle edhe ti tuj ndrrue keto nofka euuuu po i zoti je qellue per rrena
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-12-2008
    Postime
    9
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    plisi-ks

na kalle edhe ti tuj ndrrue keto nofka euuuu po i zoti je qellue per rrena
    From: "webmaster@forumishqiptar.com" <webmaster@forumishqiptar.com

Monday, March 23, 2009 10:02 PM

I/e dashur plisi-ks!

Në radhë të parë urojmë që ky mesazh t'iu gjejë shëndoshë e mirë si ju edhe familjen tuaj. U bë një kohë e gjatë që nuk keni marrë pjesë në komunitetin tonë tek Forumi Shqiptar dhe të gjithë e kemi ndjerë mungesën tuaj.

Forumi dhe temat e shumta të tij kanë nevojë si për praninë si për mendimin tuaj.

Nëse keni harruar fjalëkalimin, mund të kërkoni ta ndryshoni atë në formularin më poshtë:

Mirëulexofshim së shpejti në forum,
    Forumi Shqiptar
    http://www.forumishqiptar.com/

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    na kalle de edhe po te lusin haaaaaaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Tema qenka hapë për qëllime politike dhe jo për politikë.

Klasa politike sot në Kosovë pavarësisht nga krahu është një klasë anti-popullore, parazitë që po ushqehen me gjakun dhe djersën e popullit shqiptar.
    Nuk e kuptoj kete akuze, eshte teper e rende, aq me shume e pa vertete.

kaloja mire alibaba por.......!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cërvenkovski, Ahmeti, Tito dhe ne të tjerët
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-05-2007, 18:40
  2. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •