Close
Faqja 28 prej 130 FillimFillim ... 1826272829303878128 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 1300
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ti shqiptar ?!!! Ne asnjmenyre!!!!!!! Person qe mendon se eshte shqiptar?!! PO!!!

GV_USA
    E ti shqiptare a!
    Mos genje bre hogj, ti arabe!
    As ti Shqipetare !

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga kullerkaa Lexo Postimin
    E ti shqiptare a!
    Mos genje bre hogj, ti arabe!
    As ti Shqipetare !
    Degjo ti Kull-erka !!! Cfar jam une ty dhe te tjereve kjo nuk u intereson!!!
    Cfar je ti, mua kjo nuk me intereson!
    Ajo qe me intereson mua eshte se kur Shqiperia te ket nevojen tende dhe nevojen time , te jemi te gatshem qe ti dalin ne ndihme!!!
    Une definitivisht jam i gatshem qe ti dal ne ndihme Shqiperise ne cdo moment dhe per cdo lloj urgjence!!!
    Po ti je e gatshme te bejsh kete sakrifikice ose jo ?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Degjo ti Kull-erka !!! Cfar jam une ty dhe te tjereve kjo nuk u intereson!!!
    Cfar je ti, mua kjo nuk me intereson!
    Ajo qe me intereson mua eshte se kur Shqiperia te ket nevojen tende dhe nevojen time , te jemi te gatshem qe ti dalin ne ndihme!!!
    Une definitivisht jam i gatshem qe ti dal ne ndihme Shqiperise ne cdo moment dhe per cdo lloj urgjence!!!
    Po ti je e gatshme te bejsh kete sakrifikice ose jo ?!!

GV_USA
    pse po rren o njeri, mos rrej e ke makedonin aty cka je ka ben, qe une jam e lir e ti me pas kane ti dikushi e kishe liru vendin tend, po ti je arabe a e ke pranu

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga kullerkaa Lexo Postimin
    pse po rren o njeri, mos rrej e ke makedonin aty cka je ka ben, qe une jam e lir e ti me pas kane ti dikushi e kishe liru vendin tend, po ti je arabe a e ke pranu
    Kullerka kam pa shum si puna jote, qe mendojne se dine dicka dhe ne fakt sdine asgje!
    Perderisa ti harxhoje kohen qe te dukesh si kullere, ne te tjeteret i dilnim zot ketij vendi, andaj te lutem nese ke ndonje muhabet tjeter urdhero dhe beje, por ama ti akoma je e vogel qe ti thuajsh dikujt se nuk eshte shqiptar , se eshte keshtu ose ashtu.
    Duhet te ritesh dhe te hash me shum mjalt qe te behesh me e zgjume!!!! Kur te ritesh dhe te behesh e zgjume ndoshta , dhe vetem ndoshta mund te te lejojm te thuash budallalleqe te tilla.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Kullerka kam pa shum si puna jote, qe mendojne se dine dicka dhe ne fakt sdine asgje!
    Perderisa ti harxhoje kohen qe te dukesh si kullere, ne te tjeteret i dilnim zot ketij vendi, andaj te lutem nese ke ndonje muhabet tjeter urdhero dhe beje, por ama ti akoma je e vogel qe ti thuajsh dikujt se nuk eshte shqiptar , se eshte keshtu ose ashtu.
    Duhet te ritesh dhe te hash me shum mjalt qe te behesh me e zgjume!!!! Kur te ritesh dhe te behesh e zgjume ndoshta , dhe vetem ndoshta mund te te lejojm te thuash budallalleqe te tilla.

GV_USA
    PO more trangull i gostivarit aq i mencur tek qenke, nder per Wc tek je>>!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga bu-to Lexo Postimin
    PO more trangull i gostivarit aq i mencur tek qenke, nder per Wc tek je>>!
    Po ti cpate a ?!!!
    Foli dikush me ty ose jo ?!!!
    Ben mire te shikojsh punen tende.

Tung
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    KE kunder ti dicka ose jo?!!! Ti ke tradhetuar krishterimin ose jo ?!! Nqs jo atehere , ri aty ku je dhe mos ngre shum pluhur ketu!
    Me behet qefi qe ti je "patriot" me pila dhe debil me reaktor nuklear!
    Ti ke problem me perceptimin e gjerave, me te llogjikuarit ! Mos vuan valle nga autismi?!!
    Feja dhe kombi jane dy nocione te ndryshme!!! Une mund te jem edhe budist por perseri ne zemer te jem shqiptar!!!
    Vetem nje imbicil i ngateron nocionet fe dhe komb?!! Valle je ti nje i tille ose jo?!!
    Per mendimin tim, te shikoj se shkruan , bukur , shprehesh bukur nuk me dukesh si imbicil, me dukesh si njeri i zgjuar, andaj mos aktro sikur me qene imbicil, sepse ti fort mire e din se feja dhe kombi jane dy gjera te ndryshme.

GV_USA

shumm e sakt o gostivar po tkisha thon lej hiqu ktyne extremistav krishter se jon ma te kqi se vahabistat injoroi .
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga Raim Lexo Postimin
    Me keto fjale ke treguar gjithcka per bashkombasit e tu, nuk ja vlen asnje koment.
    Keto jane fjale te nje armiku te shqiptareve e jo nje "shqiptari" ndaj popullit te vet.
    ndytesinat arabomagjupo sllave si ti vertet turperohem kur mendoj se jane edhe te Kombit tim!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Ti shqiptar ?!!! Ne asnjmenyre!!!!!!! Person qe mendon se eshte shqiptar?!! PO!!!

GV_USA

ti shqipetare asesi, ti je arabogabel!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285

GV_USA

ah ti bre kali i ke dale zot ketij vendi, pse po rrene me sy qele!
    Hej ti paguhesh kshtu e ki vra edhe rrokun!
    Kshtu e kle vra edhe Tahir Sinanin me grupen e tij!

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •