Une nuk mund te them se ka dikush te drejte te thote se une trathtova as Krishtin as Muhametin. Kam lindur ne nji familje shqiptare, jam rritur ne familje muslimane dhe ashtu jam edhe sot, te pakten ne emer. Une kete fe e gjeta dhe nuk vendosa vet. dikush tjeter vendosi per mua.
E vertete eshte se ne te gjithe ishim te krishtere perpara, fjala eshte per ne shqiptaret. Edhe rrethanat dihen se si erdhem deri te feja islame. Sot nuk kemi faj as nuk eshte merite e jona. Nese eshte mire apo nese eshte keq merita eshte e atyre baballarve tane se perqafuan islamizmin.
Ajo qe duhet thene dhe "no coment"ne shqiptaret nuk kemi dalluar njeri tjetrin dhe kemi jetuar shume mire, tash kohen e fundit na ka hi perqarje nderfetare dhe nuk eshte e mire.
Kur isha ne kosove heren e fundit, gjate fundvitit, pashe shume femra te mbuluara dhe grupe te disa muxhi.. me mjekrra! Keta nuk kan komb as fis, jane primitiv. Mua me pengojne shume keta. Baba dhe familja e ime jane musliman por kurr nuk i kam ndigjuar duke folur keq per katolik. Por tash qka po lexoj dhe ndigjoj eshte per te ardhur keq.
Muslimanet nuk jane kunder kombit, nese thote dikush eshte duke gabuar. Por mos te harrojme se qekjo feja e re se na ka ardhur nuk njef komb as gjak. E kosva eshte e rrezikuar prej tyre.
Kush ja don te miren kosoves nuk bashkpunon me ta dhe nuk i perkrahe ata.
nuk eshte tradhti nese muslimani behet katolik, apo katoliki behet musliman, eshte e drejte e tij ta zgjedhe ate se deshiron.
Imponimi dhe dhuna eshte detyrim, feja eshte e lire dhe nuk duhet ushtruar imponim as dhune.
Krijoni Kontakt