Close
Faqja 21 prej 130 FillimFillim ... 1119202122233171121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 1300
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Mos pergjithso mor

Kam une nje pyetje : A jan te krishtert e pare tradhtar te paganizmit ilir?
    Jo mor cfar tradhetie , Mbijetesa ka qen shkak kryesor qe te paret e kan len paganizmin , mbijetesa ka qen shkak kryesor qe kan len edhe krishterimin .
    We are all Aliens

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Jo mor cfar tradhetie , Mbijetesa ka qen shkak kryesor qe te paret e kan len paganizmin , mbijetesa ka qen shkak kryesor qe kan len edhe krishterimin .
    Pra tani jem te lir te zgjedhim ose me islamin , ose me krishterimin oo me paganizmin ilir ose me ke te duash , askush ste pengon ose me te vra nese zgjedh nje fe .

Pra nuk ka nevoj per ksi tema pa nevoj .

Met mira

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    normal qe nuk ka nevoj po perderi sa ka extremista budall gjith ka me pas ksi temash mos te mundon ky fakt o xhamia se ski qa ju bon e thjesht osht mu pa qe ktyne extremistave ju ka ik truni .
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    ka qa ju bon njeri duhet mi rendit edhe plumb gojes per tradhtart e atedheut

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    ka qa ju bon njeri duhet mi rendit edhe plumb gojes per tradhtart e atedheut
    ajo qe osht extremist nuk dmth qe osht tradhtar po si pas meje osht budall tradhtar jon ata te mdhejt qe marrin pare prej vatikanit ne tjetren an prej arabis serbis e greqis e jau qperlajn trunin njerzve te padishem per ta veq ndjej keq ardhje edhe osht ni fjal e urt budalles lshoia rrugen edhe paq e ki.

aaa kta bossat e mdhej qe i marrin paret e bojn propagand huhuhuh atynev krejt komplet ni thes i kisha shti "musliman" "katolik" etj etj edhe me ni gjylpon kadal kadale i kisha myt ni tortur kineze ma kish knaq shpirtin ndaj tyne se jon njerz qe me mish e shpirt munohen me perqa popullin por ja qe deri sod ska arrit kerkush e as sod skan me ja arrit .
    Ndryshuar për herë të fundit nga extreme : 21-03-2009 më 12:36
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    ajo qe osht extremist nuk dmth qe osht tradhtar po si pas meje osht budall tradhtar jon ata te mdhejt qe marrin pare prej vatikanit ne tjetren an prej arabis serbis e greqis e jau qperlajn trunin njerzve te padishem per ta veq ndjej keq ardhje edhe osht ni fjal e urt budalles lshoia rrugen edhe paq e ki.

aaa kta bossat e mdhej qe i marrin paret e bojn propagand huhuhuh atynev krejt komplet ni thes i kisha shti "musliman" "katolik" etj etj edhe me ni gjylpon kadal kadale i kisha myt ni tortur kineze ma kish knaq shpirtin ndaj tyne se jon njerz qe me mish e shpirt munohen me perqa popullin por ja qe deri sod ska arrit kerkush e as sod skan me ja arrit .
    jo un nuk e pata fjalen per njerzit e pa dijshem sepse po ti vrasesh bon hajr sepse asgje nuk i duhen ksaj shoqerie vetem qe e rendojn token .

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga kobra-1984 Lexo Postimin
    Preshevalee shko more njeri merru me Atdhen tende e shehj se e ke be strofull te shkive, e mos na shit klopalla ktu se I dijme ne mire punet tona. Shko shihe se si e ke tradhetu Shqiperine, Kosoven, e ushtaret e tu Delte, Terrin Kastriotin e deri te Mjekrra.
    E mos shit rrena.
    Para Krishterimit ka pas paganizem a e di kta, a jo cuno… ata kane besu ne shume zotra dhe nuk e kan pas te ndaluar qe most e besojne ne zoptra tjere, kerte e kane zgjedhe pastaj si fe te veten Krishterimin.
    Kur ewrdhen turqit shqipetaret e kishin Krishterimin qe ia ndalonte te besonte ne paganizma… a e kupton a jo!?
    ku je i sigurt qe e kam bo strofull te shkive he 3gom dhe si i kam tradhtu ?presheva ka met kshtu per do tipa si puna jote si aj qeni qka lehn e nuk han duhet vepra e jo fjal mos mshit mend ktu me kto propagandat e juve krishterizmi krishterizmi , na qka jena musliman na demek nuk jem shqiptar a po ty qka te ben shqiptar tregom feja a po kombi , leni kto propaganda se spo ju shiten .shqiptari osht shqiptar pamarparasysh fejen , kshtu ju kan msu shkijet me fol me ksi teza tradhtar te krishterizmit po po vazhdoni se kshtu gjith ka vazhdu edhe sot mbesin shum troje jasht shqipris me keto pordhpagandat e juve
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Kobra te drejtohem ty.

Me vje keq, por nuk jam duke te besu se ke luftu ne Presheve, shkaku se je shume tolerant. Dua te me tregosh me sakt ne mesazh privat, se kush jeni ku keni qene!
    Me rrespoekt te thelle per ju.

Preshevalee

Edhe per ju nese bene dua te dij me sakte kush jeni.Nese kishte be, kuptohet me dergoni sms privat.
    Edhe une jam prej Presheve, por banjo disa dekada ne Prishtine.
    Nese bene kritike me te be:
    Shqipetari I vertet ka Kombin dhe Krishterimin fe!
    Edhe une I takoj fese si ju, dhe pse me shume mund te them shkoj kah ateizmi! por kjo eshte e vertet!
    Duhet te jemi realist, sepse ishin at ate Krishtere qe na ndihmuan!
    Ata sot nuk na kerkojne te e ndrrojme fene, por se paku mos ti tradhetojme. A eshte normale miku te prehet ne bese! Besoj se edhe ti do e perkrahesh kete mendim.
    Nuk e dij cfare moshe keni, per kete desha te me shkruani ne sms privat.
    Une kam mbi 60 vjet dhe kam mjafte pervoja te hidhura.Dhe ato qe disa I thote si strofulla te spijunazhit te them sinqerisht jane te verteta.
    Sa per qe kemi luftu preshevaret duhet ta harrosh I nderuar, seps epo te ishte luftu do ishin vra, e sa jane vra ore I nderuar!
    As une nuk kam marre pjese direkte ne front, por si nderlidhes me shtetet perendimore.

Me rresdpekt per ju dy dhe gjithe tjereve

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga AliAliu Lexo Postimin

Shqipetari I vertet ka Kombin dhe Krishterimin fe!
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    me vjen keq bre vlla po" paske la lesh " mfal per fjalorin nuk e kam per met sha po kshtu pi bjen fjala ta paskan shperla trurin kaq keq te krishteret dhe nuk pe them sepse je krishter sepse feja esht diqka personale secilit i takon te zgjedh cilja i duket me mir.
    kjo teza jote : Shqipetari I vertet ka Kombin dhe Krishterimin fe! esht komplet kunder shqiptarve npergjithsi (fen e krishter mos e kan qit iliret[fe nga lindja e mesme]). 3gom une qka jam qe jam musliman mos jam turk , arab sllav grek apo ku di une ? pres ni pergjigje
    shqiptari i vertet esht ai qe vdes per trojet e veta dhe i mbron jo si disa qe dojn mu bo italian e disa grek e disa turk e arab etj etj ... tpershendes ishalla ndrron mendim se me ket mednim vaj halli per ne
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    O njeri a tradhtare te koke edhe ti a, kete se pasna dite, valla kam menu se preshevaret jane te mire po at ate koken berdhoga bre.
    Presheva-lee a deshte me u ba brusli a, kshyr se smunesh se as profeti jot ska mund. Vec ka vjedh gra ai a e din njeri…
    Pse ma provokon axhen, a te thote ai se ka moshe, pse bahesh idiot njeri… s’te koke ne rregull me koke a..

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •