Sepse zemra e ndjen dashurin , e qdo ndjenj .
Sepse zemra e ndjen dashurin , e qdo ndjenj .
Gjakova Blonde
Ne fakt kur bie ne dashuri, eshte stomaku ai qe ndjen me shume... Kot sja kan ven stomakut :P
Kush ka rene ne dashuri, e di shume mire se si i mbyllet stomaku kur do dale te takoje vajzen qe do... Smund te hash asgje, edhe ajo qe pin duket sikur do te dale siper.. Epo stomaku eshte ai qe vuan me teper, por zemra dridhet, kush e ka ndjere zemren ti dridhet per personin qe do, ai/ajo e di shum mire qe zemra eshte simboli dashurise. Rrahjet e shpejta te duken sikur zemra do te dale nga kraharori.. eee ok, me mire zemra se sa stomaku. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Dashuria lind tek syte, me pas buzet e shprehin
kur arrin ne zemer ka marre vlere.
per mu seshte zemra, eshte besa e njeriut.
se zemer dhe nje miushe ka.
Sepse zemra esht ajo qe e ndjen e para dashurin,dhe e para qe vritet nga humbja e dashuris....![]()
Mu me duket qe zemra asht ma e menqur se truni...Pse zemra është simbol i dashurisë?
kurr skam pa zemer te budallakuar e tru te budallakuar kam pa perdit
kot nuk thojn ne zemer kam 20 vjet .........
ah po ti kishte i riu ne tru 70 vjet e ne zemer 20.....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Moderatoret mund ta fshijne serish postimin tim pasi ka ca kohe qe me jane qepur me fshese ne dore por une nuk leviz nga qendrimi im...sikur nje mije here ta fshini postimin tim une po prape nje mije here,do te pohoj se melcia eshte organi qe simbolizon dashurine!!!
Ju dukem qesharak?!Ju siguroj qe nuk jam aq sa ju!
ZEMRA VRITET E RIPERTERIHET PRAP POR DASHURIA E HUMBUR JO KESHTU QE NUK MENDOJ QE ESHTE ZEMRA ORGANI I DASHURISE POR DICKA ME KOMPLEKSE QE E PERMBAN EDHE ZEMREN DHE MELCIN SIC THOT DHE ZOTI TANKU (RESPEKTE PLAKO) KY ORGAN ESHTE VET TRUPI I NJERIT. NE NE DASHURI JAPIM GJITHE TRUPIN TONE JO VETEM ZEMREN.
Krijoni Kontakt