Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    Selfish Maska e djall_dhe_dreq
    Anëtarësuar
    19-03-2009
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    31
    sepse kshu e ka krijuar mendja njerezore.
    chi crede di sapere tutto non ha modo di scoprire che non e' affato vero

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anëtarësuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Unë mendoj se dashuria është pjesë përbërse e jetës tonë të përditshme dhe zemra është ajo që asnjë moment nuk ndalet së punuari gjatë tër jetës, ashtu dëshirojm ta kemi dhe dashurin në funksion, po vdiq zemra, vdiq dhe dashuria me gjithë te.

Pa zemer nuk jetohet dot ashtu dhe e mendojm pa dashuri edhe pse pa dashuri mund të jetohet por sja vlen ndoshta !!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    dmth ti i rekomandon shumices se botes te bejne vetvrasje , sepse pa dashuri sja vlen te jetosh ???

hmmm interesting

Anëtarësuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    dmth ti i rekomandon shumices se botes te bejne vetvrasje , sepse pa dashuri sja vlen te jetosh ???

hmmm interesting
    Hhehe po de hhaaha jo shaka pak

Unë dashurin e kuptoj jo vetem të jemi të dashuruara tek një mashkull, unë dashurin e kuptoj edhe dashurin që kemi ndaj mamit, babit, motres, vllaut, dashuri ndaj maceve apo ndaj religjionit, shtetit etj... fjala dashuri ka domethënje shumë më të gjërë dhe ska njeri në këtë botë e që nuk dashurin diçka prandaj edhe unë në këtë mënyrë e kam menduar dhe e mbështes se ska jetë pa dashuri...... cja koke ti cka koke Smth_Poetic

i/e regjistruar Maska e kleantin
    Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    ku shkel aty jetoj
    Postime
    74
    un mendoj se duke qene zemra si organi kryesor ne trupin e njeriut behet ky krahasim si me i larti

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga kleantin Lexo Postimin
    un mendoj se duke qene zemra si organi kryesor ne trupin e njeriut behet ky krahasim si me i larti
    E di cdo te thot "Cerebrum". Nese nuk e di kerkoje njeher kete term qe perdora une dhe pastaje do thuash qe isha gabim. Eshte dicka tjeter perpara zemres qe luan rolin kryesor ne trupin e njeriut...

Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    ku shkel aty jetoj
    Postime
    74
    Citim Postuar më parë nga PÆON Lexo Postimin
    E di cdo te thot "Cerebrum". Nese nuk e di kerkoje njeher kete term qe perdora une dhe pastaje do thuash qe isha gabim. Eshte dicka tjeter perpara zemres qe luan rolin kryesor ne trupin e njeriut...
    fjalet per dashurine jane fjale popullore nuk jane terma shkencore.

Anëtarësuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Ju me sa lexova vazhdonit per mjekesi, mund te na e shpjegoni nje cik me me detaje pjeset perberese te zemres, nga barkushet, aorta e me radh. Dhe te di te bej dhe une nje permbledhje me nje argument te vetem per temen ne fjale.
    Ok do të mundohem në pika të shkurta inshAll-llah okyy

Ju e dini që barkushet janë pompa të fuqishme me mure të trasha muskulore ndërsa aorta enna kryesore e gjakut ështtë një arterie e madhe, e cila del direkt nga ana e majtë e zembres..... ajo e transporton gjakin nga barkushja e majtë e zemrës për në enët e qarkullimit tëë gjakutt në periferi okyy mos të haroj edhe diçka se aorta është arteria më e madhe e trupit të njeriut dhe ka njjë diametër prej 2,5 - 3,5 cm

Nuk dua të zgjerohem shumë sepse është shumë interesante si funksionon aorta, si kontrollohet aorta, si janë sëmundjet e aortës etjjjjjjjj....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga kleantin Lexo Postimin
    fjalet per dashurine jane fjale popullore nuk jane terma shkencore.
    Ateher ai termi shkencor eshte "truri" dhe normalisht eshte pjesa me e rendesishme ne sistemin imunitar te trupit te njeriut, pastaje renditen te tjerat. Nese nuk funksionon truri ka vdekur cdo gje, dhe nuk mund te perceptosh asgje.

Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    ku shkel aty jetoj
    Postime
    74
    Ateher ai termi shkencor eshte "truri" dhe normalisht eshte pjesa me e rendesishme ne sistemin imunitar te trupit te njeriut, pastaje renditen te tjerat. Nese nuk funksionon truri ka vdekur cdo gje, dhe nuk mund te perceptosh asgje.
    jo jo termi shkencor termi popullor per dashurine eshte zemra ime sepse dhe nga diskutimet ti e kalove ne biologji me duket se filove te zbertheshe pjeset e trupit

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Simboli i shqiponjës me dy koka në flamurin tonë kombëtar
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sëmundja e dashurisë
    Nga ~Geri~ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  4. Moisiu kreut të ri të OKB: Njihni vullnetin e popullit të Kosovës
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 11:07
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •