Pyetje per te gjithe ju:
Si mendoni a duhet te kene diference moshe partneret e nje çifti ? Dhe perse ?
Diskutim te mbare![]()
Pyetje per te gjithe ju:
Si mendoni a duhet te kene diference moshe partneret e nje çifti ? Dhe perse ?
Diskutim te mbare![]()
Mendoj se duhet te ket, mashkulli duhet te jet me i madh se femra.sepse kot nuk thojn femra piqet me shpejt se mashkulli
Duhet por jo se thote suada ashu se ja rrit neren vetes se per ate pune avash ti se burrat dallohen per me shume gjera po se kshu a asa ma shum tju lirosh doren aq me shum ju rritet menja disave kendej nejse mosha maksimumi 5 vjet difference ma shume ska lezet duket si kur eshte lidhur me baben e vet
* Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!
Po kjo puna moshes sesht me te then varet se me ke te ngjit , por dhe shum diferenc sduhet te ket , un jam gjithmon tek ajo 5 ose 6 vjet ..![]()
Kam degjuar se femra plaket me shpejt sesa mashkulli, dhe kenaqesite seksuale perfundojn me shpejt tek femra sesa tek mashkulli kur te hyjn ne mosh te shtyer, ndoshta kete dine ta shpjegojne me mir mjeket. Prandaj preferohet qe femra te jet me e re sesa mashkulli.
Master, jo pse femrat plaken me shpejt se meshkujt(edhe pse pakex qendron kjo qe ti thua), por nga ajo se Femrat kurr nuk enderrojne me nje mashkull te moshes se vet apo me te ri, ske c'ti bojsh - enderrojn gjithnji AA M me te vjeter per10< ...
varet nga cifti, nese jan ne te njejten moshe dhe ne te njejtin nivel atehere eshte ok
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ka shije tjetër mishi i qingjit dhe shyqyr që partnerja ime aktuale (mbase edhe e fundit) ka 10 vjet më pak nga mua...Dhe duhet të them se ndjehemi shumë mirë mes vete dhe dëshirohemi shumë...Si duket çështja e dallimit në moshë është më tepër çështje gustoje (dhe atraksioni) personale...Në fakt është e lidhur më tepër me gravitacionin shpirtëror dhe përvojat e kaluara shpirtërore të partnerëve...
Krijoni Kontakt