Close
Faqja 24 prej 25 FillimFillim ... 1422232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 241

Babai i ofron vajzën gjuajtësit të këpucës

Një burrë egjiptian tha gjatë ditës së mërkurë që ai do ti ofronte për martesë vajzën e tij 20 vjeçare gazetarit irakian Muntazer al-Zaid,i cili gjuajti me këpucën e tij presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikes Georg W Bush të dielën në Bagdad.
    Vajza e tij Amal Saad Gumaa u shpreh se ishte dakord me këtë ide. Ajo tregoi në një bisedë telefonike:”Kjo është diçka që do të më krenonte mua. Do të më pëlqente shumë që të jetoja në Irak,sidomos nëse do të qëndroja me këtë hero. Ai është bërë një mit në gjithë vendin tonë. Kudo flitet vetëm për të dhe për veprimin tij mjaft të guximshëm, kështu që mund të ndjehesh mjaft krenare nëse je e martuar me një person të tillë. Të gjitha vajzat do të më kishin zili. Kjo është diçka mjaft normale në kulturën tonë,që babai të zgjedhi për burrin e vajzës, dhe unë nuk e kam problem këtë gjë.
    Babai i saj Saad Gumma tregoi se ai vetë kishte telefonuar me Dergham,vëllain e Zaidit,për ti thënë atij për ofertën. Ai shtoi:”Nuk ka asgjë tjetër më të përshtatshme sesa ti ofroj vajzën time atij. Dhe jam i gatshëm që ti shërbej asaj me çdo gjë që do ti duhet për martesën”. Zaidi është kthyer në një hero në botën arabe, ku presidenti Bush urrehet për shkak të sulmit që ai i bëri në 2003 Irakut dhe mbështeti Izraelin. Amal është një studente në fakultetin e medias në universitetin Minya,në qendër të Egjiptit. Përgjigja e Zaidit për këtë ofertë nuk ishte menjëherë e qartë. Pritet që ai të japi përgjigjen e tij përfundimtare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Zaidi hero.Nje cop injoranti qe tregoi se c'far rrace ndyrsirash jane .

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Ja ka bo mir mer sa me prish synin e keq :P
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Dënohet gazetari që gjuajti Bushin me këpucë

Lajmi fundit:

Gjykata irakiane ka dënuar sot me tre vjet burgim gazetarin Mutazer al-Zeidi, për shkak se kishte gjuajtur me këpucë ish presidentin amerikan, Xhorxh Bush, gjatë vizitës së tij lamtumirëse në Irak, njoftojnë agjencitë.

Gazetari ka deklaruar para gjykatësit se nuk ndihet fajtor, sepse, siç ka theksuar ai, reagimi i tij ka qenë spontan, kurse veprimin e ka arsyetuar me shqetësimin që i ka shkaktuar prania e Bushit, i cili, siç ka theksuar Al Zeidi, “është fajtor për krimet e kryera në Irak”.
    Rreth 200 njerëz e kanë ndjekur gjykimin që është mbajtur në afërsi të “zonës së gjelbër” në Bagdad. /ShqipMedia/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me ne fund drejtesia beri punen e saj,
    vetem se denimi eshte teper i lehte.

Bushi i solli demokracine ketij jevgu, qe nuk do kishte patur kurre guximin ti gjuante sadamit se do i kishte ikur koka me kohe. Po kur gjen shesh ben pershesh thote populli.
    Ky donte varur si ne kohen e lartmadhenise se tij Sadamit, paqja qofte mbi shpirtin e tij.

xfiles, ça ki kshtu? a je bo i cekët on purpose?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me mire eshte qe kte gazetarin ta lene te lire..

bushi nuk i solli demokracine atij vendi.. sepse cdo vend ka kuptimin e vet per demokracine..

irakianet nuk e duan ameriken..

keshtuqe ata duhen lene te kavardisen me menyren e tyre..

e bushi nuk e kuptoj kete..

sa me shpejt djemt e nenave amerikane ti kene djemt ne shtepi.. kte te bej obam bush klintoni..

..

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Sikur te me jepej mua ky shans

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga amenti Lexo Postimin
    xfiles, ça ki kshtu? a je bo i cekët on purpose?
    vlla amenti, ku e shikon cektesine ti,
    une jam anti-jevg pro-nazist,
    mos valle nuk je dakord me kete?
    Vleresoj sadamin vetem e vetem se mbajti nen diktature irakenet, i shtypi si mizat. Ku ishte ky gazetari ne ate kohe? Pse nuk pati ***** ti gjuante sadamit?
    Por ja qe erdhi bushi dhe i dha lirine qe te gjuajne me kepuce edhe nje kryetar shteti.
    Te falenderoj zotin te cilit i beson per ato 3 vjet burg se i ka pak.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    vlla amenti, ku e shikon cektesine ti,
    une jam anti-jevg pro-nazist,
    mos valle nuk je dakord me kete?
    Vleresoj sadamin vetem e vetem se mbajti nen diktature irakenet, i shtypi si mizat. Ku ishte ky gazetari ne ate kohe? Pse nuk pati ***** ti gjuante sadamit?
    Por ja qe erdhi bushi dhe i dha lirine qe te gjuajne me kepuce edhe nje kryetar shteti.
    Te falenderoj zotin te cilit i beson per ato 3 vjet burg se i ka pak.
    hehe, mos at punën me jevgjit mue, ose me m'akuzu për filantropi ndaj irakianëve, s'besoj që kish mujt me m'kërcit ma pak.
    e njohun osht që demokracia e zgidh demosin, e irakianët s'jonë për demokraci.
    po bushi nuk e boni prej dashnisë ndaj demokracisë edhe betimit qi i boni zotit me e shpërnda ato n'treva t'shkreta (si misionar i mirë qi o'), po për çashtje tjera hini aty.
    me e kamuflu idenë fillestare me bollocks t'tipit sipërpërmendun osht cektsi.
    po hajt se po shkëmbejmë opinione miqsore

Faqja 24 prej 25 FillimFillim ... 1422232425 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •