Vetem debilat mund te jene kunder .Po ku eshte ajo e mire me qendru USA perher ne Kosove ,or trurethate.
LONG LIVE USA
Vetem debilat mund te jene kunder .Po ku eshte ajo e mire me qendru USA perher ne Kosove ,or trurethate.
LONG LIVE USA
e thashe perpara ne citimin tim me lart se/le te verifikojne te gjithe antaret dhe moderatoret,se cili nga ne te dyve filloj te shaje i pari!!
une nuk e kam per nateyre te ofendoj te tjeret,perjashto rastin kur une u pergjegja si reagim ndaj ofendimeve tuja!!!!
megjithate ty nuk te ben shej fjala!aq fetyre ke ti!ti familjen tende e konsideron si placke ku mund ta hellesh ne treg per qellime te pista fitimi!!
ndryshe nga une dhe gjithe shqiptaret e ndershem per te cilet familja eshte e shenjte!!!ti nuk je gja tjeter vetem nje pisanjoz i sajuar ne bunkere dhe i lindur(hedhur)si dobic ne gardhiqet e kanaleve!kete e tregon me se mire dhe edukata jote familjare,qe realisht ti nuk e ke fare konceptin se cfare do te thote familje!!!thene shkurt ti je nje dobic Kopil !!!ik qelbanik ti,
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 19-12-2008 më 09:02
ti je shkerdhat e bastardume turku,burri i plakes tate dhe ai jevg nuk eshte baba jot.pyet njiher plaken tate qe nuk ka len mjeker palam pa u shkerdhy.
jevg,te thashe jemi ne virtual,se ne real,ju jeni ngordhesira.
i kuptoj fare mire provokimet tuaja,rrac e qelbur...sepse pikerisht ju djegin postimet e mia kunder islamit tuaj te kalbur....kerkoni te realizoni perjashtimin tim......nuk ka rendesi.
mos harroni,jeni te skeduar te gjithe ketu,ju tradhetaret e kombit(perfshire ty).
ketu
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=98661
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-12-2008 më 09:10
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Incidenti me Bush, pendohet gazetari irakian
Gazetari irakian qe goditi me kepuce presidentin amerikan Xhorxh Bush, kerkon falje per gjestin e kryer. Burime irakiane bejne te ditur se Al Zeidi eshte penduar per veprimin.
Falja eshte kerkuar ne nje leter derguar kryeministrit Al Maliki. Al Zeidi e ka cilesuar nje veprim te shemtuar hedhjen e kepuceve dhe shprehu keqardhjen per reagimin.
Ai kerkon qe kryeministri ta prese me te njejten miresjellje qe tregoi edhe gjate nje interviste ne vitin 2005. Gazetari rrezikon dy vjet burg per fyerjen e nje personaliteti si Bush.
Incidenti u shnderrua brenda pak kohe ne nje nga me te klikuarit ne internet dhe per kepucet qe goditen Bush pati oferta marramendese. Nje dite me pare, gazetarit iu be edhe nje propozim per martese.
T-CH
p.s I ngeli goca ne dere atij egjyptianit![]()
"E mira" qendron qe me USA mbi koke ti nuk do keshe kurre nje vetvendosje per fatin tend o truthare,do besh sic do te porosisi "Uncle SAM" dhe nuk do te mund te realizosh kurre endrren e kombit,bashkimin e Shqiperise me Dardanine,pasi do quhet nga OKB,Sh.B.A.,etj(pjestare te Illuminati) si nje "destabilizim" i rajonit.E more vesh tani o e zgjuara e dheut???!!! Kete po perpiqem te te shpjegoj,sa here qe perpiqem ti dhe shume te tjere e nxjerrin argumentin qe gjoja une e kam inatin me ameriken si shtet.JOOOO,nuk e kam inatin me ameriken qe ta marresh vesh ti njehere e mire bashke me shoket te tu.E kam inatin me Illuminatin qe eshte futur si virus ne te gjitha qeverite dhe organizatat e botes,perfshi ketu dhe USA qe ishte para pak kohesh bastioni i fundit i lirise dhe tani s'eshte me.Lexoje mire kete qe te sapo shkrova se s'do ta them me! Nuk do rri t'i mbush mendjen njerezve une,ti bej si te duash,po s'te pelqen kjo qe te thashe une mjafton te mos ta lexosh dhe jemi ne rregull bashke.
Po pse prape e qelloi me opinge...?
Po sikur kerkoi falje nje here?!
Ah po, ishte e dyta opinge - ajo me rreze te larget veprimi...
Po lereni rehat ate arabin, pasi i thone nje fjale; Koka e falur nuk pritet!
Cka tu paska ba vesvese illuminati?.Ska lidhje illuminati ,more antivlere .Cdo person ose shtet i pasur ushtron dominimin e vet ,kjo eshte e normale ,ske cka cuditesh.Pse a mos po mendon qe po te ishte Kina ,Arabia ose ndonje shtet tjeter superfuqi boterore do te silleshin si Nena TEREZE?Eshte fat i madh qe USA eshte superfuqi dhe sidomos ne qe kemi perkrahjen e tyre.Nuk kane qene te moqmit budallenje qe kane thene: Mbaju per trung e jo per dege.Njerezit si puna e jote jane duke e bere te kunderten.
Po nese duam te bejme bashkim kombetar ate munde ta arrijme vetem me ndihmen e USA sepse ne duhet te pajtohemi me fatin qe kurre sdo jemi superfuqi ne vete.Fillo e mendo per te miren e popullit tend ,leri te tjeter sepse ti me siguri nuk je altruist.
sikur Shqiperia te kishte pasur ete ndihme gjate historise nuk do te ishim vendi i fundit qe morem pavaresi ne ballkan por do te ishim vendi i pare. Dhe kryengritjet Serbe, greke, bullgare etj u shtypen nga perandoria Osmane por ishin fuqite e medha qe ndikuan qe fillimisht keto vende te merrnin autonomi dhe me pas Pavaresi.
Nuk arrij te kuptoj se ç'humbi Japonia, Koreja e Jugut apo Gjermania nga divizionet amerikane qe ndertuan baza ne keto vende? Pse disa filo-arab, filo-grek apo filo-serb kane frike nga divizionet amerikane ne Kosove? O nuk e njihni historine, ose jeni budallenj, ose beni si budallenj. Nuk arrij dot ta kuptoj.
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Krijoni Kontakt