Close
Faqja 22 prej 25 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 241
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Vetem debilat mund te jene kunder .Po ku eshte ajo e mire me qendru USA perher ne Kosove ,or trurethate.
    LONG LIVE USA

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Bashkim_Lecka Lexo Postimin
    postoi unetermensch behari

dhe une i pergjigjem untermench-it

plehre,cdo here qe te shani ju jevgjit e arabise ne nje forum shqiptar,do merrni pergjigjen e merituar........ne realitet jeni ngordhesira,nuk guxoni ta kruani me nje Shqiptar...por ketu jemi ne virtual,nuk kemi cbejme.
    e thashe perpara ne citimin tim me lart se/le te verifikojne te gjithe antaret dhe moderatoret,se cili nga ne te dyve filloj te shaje i pari!!
    une nuk e kam per nateyre te ofendoj te tjeret,perjashto rastin kur une u pergjegja si reagim ndaj ofendimeve tuja!!!!

megjithate ty nuk te ben shej fjala!aq fetyre ke ti!ti familjen tende e konsideron si placke ku mund ta hellesh ne treg per qellime te pista fitimi!!

ndryshe nga une dhe gjithe shqiptaret e ndershem per te cilet familja eshte e shenjte!!!ti nuk je gja tjeter vetem nje pisanjoz i sajuar ne bunkere dhe i lindur(hedhur)si dobic ne gardhiqet e kanaleve!kete e tregon me se mire dhe edukata jote familjare,qe realisht ti nuk e ke fare konceptin se cfare do te thote familje!!!thene shkurt ti je nje dobic Kopil !!!ik qelbanik ti,
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 19-12-2008 më 09:02

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Bashkim_Lecka Lexo Postimin
    postoi unetermensch behari

dhe une i pergjigjem untermench-it

plehre,cdo here qe te shani ju jevgjit e arabise ne nje forum shqiptar,do merrni pergjigjen e merituar........ne realitet jeni ngordhesira,nuk guxoni ta kruani me nje Shqiptar...por ketu jemi ne virtual,nuk kemi cbejme.
    shpresoj se reagimi i moderatorvet do bej te mundur largimin tend nga forumi!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    e thashe perpara ne citimin tim me lart se/le te verifikojne te gjithe antaret dhe moderatoret,se cili nga ne te dyve filloj te shaje i pari!!
    une nuk e kam per nateyre te ofendoj te tjeret,perjashto rastin kur une u pergjegja ndaj teje si reagim!!!

megjithate ty nuk te ben shej fjala!aq fetyre ke ti!ti familjen tende e konsideron si placke ku mund ta hellesh ne treg per qellime te pista fitimi!!

ndryshe nga une dhe gjithe shqiptaret e ndershem per te cilet familja eshte e shenjte!!!ti nuk je gja tjeter vetem nje pisanjoz i sajuar ne bunkere dhe i lindur(hedhur)si dobic ne gardhiqet e kanaleve!kete e tregon me se mire dhe edukata jote familjare,qe realisht ti nuk e ke fare konceptin se cfare do te thote familje!!!thene shkurt ti je nje dobic Kopil !!!ik qelbanik ti,
    ti je shkerdhat e bastardume turku,burri i plakes tate dhe ai jevg nuk eshte baba jot.pyet njiher plaken tate qe nuk ka len mjeker palam pa u shkerdhy.
    jevg,te thashe jemi ne virtual,se ne real,ju jeni ngordhesira.

i kuptoj fare mire provokimet tuaja,rrac e qelbur...sepse pikerisht ju djegin postimet e mia kunder islamit tuaj te kalbur....kerkoni te realizoni perjashtimin tim......nuk ka rendesi.

mos harroni,jeni te skeduar te gjithe ketu,ju tradhetaret e kombit(perfshire ty).

ketu
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=98661
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-12-2008 më 09:10
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Incidenti me Bush, pendohet gazetari irakian

Gazetari irakian qe goditi me kepuce presidentin amerikan Xhorxh Bush, kerkon falje per gjestin e kryer. Burime irakiane bejne te ditur se Al Zeidi eshte penduar per veprimin.

Falja eshte kerkuar ne nje leter derguar kryeministrit Al Maliki. Al Zeidi e ka cilesuar nje veprim te shemtuar hedhjen e kepuceve dhe shprehu keqardhjen per reagimin.

Ai kerkon qe kryeministri ta prese me te njejten miresjellje qe tregoi edhe gjate nje interviste ne vitin 2005. Gazetari rrezikon dy vjet burg per fyerjen e nje personaliteti si Bush.

Incidenti u shnderrua brenda pak kohe ne nje nga me te klikuarit ne internet dhe per kepucet qe goditen Bush pati oferta marramendese. Nje dite me pare, gazetarit iu be edhe nje propozim per martese.

T-CH

p.s I ngeli goca ne dere atij egjyptianit

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Vetem debilat mund te jene kunder .Po ku eshte ajo e mire me qendru USA perher ne Kosove ,or trurethate.
    LONG LIVE USA
    "E mira" qendron qe me USA mbi koke ti nuk do keshe kurre nje vetvendosje per fatin tend o truthare,do besh sic do te porosisi "Uncle SAM" dhe nuk do te mund te realizosh kurre endrren e kombit,bashkimin e Shqiperise me Dardanine,pasi do quhet nga OKB,Sh.B.A.,etj(pjestare te Illuminati) si nje "destabilizim" i rajonit.E more vesh tani o e zgjuara e dheut???!!! Kete po perpiqem te te shpjegoj,sa here qe perpiqem ti dhe shume te tjere e nxjerrin argumentin qe gjoja une e kam inatin me ameriken si shtet.JOOOO,nuk e kam inatin me ameriken qe ta marresh vesh ti njehere e mire bashke me shoket te tu.E kam inatin me Illuminatin qe eshte futur si virus ne te gjitha qeverite dhe organizatat e botes,perfshi ketu dhe USA qe ishte para pak kohesh bastioni i fundit i lirise dhe tani s'eshte me.Lexoje mire kete qe te sapo shkrova se s'do ta them me! Nuk do rri t'i mbush mendjen njerezve une,ti bej si te duash,po s'te pelqen kjo qe te thashe une mjafton te mos ta lexosh dhe jemi ne rregull bashke.

Po pse prape e qelloi me opinge...?
    Po sikur kerkoi falje nje here?!
    Ah po, ishte e dyta opinge - ajo me rreze te larget veprimi...
    Po lereni rehat ate arabin, pasi i thone nje fjale; Koka e falur nuk pritet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    "E mira" qendron qe me USA mbi koke ti nuk do keshe kurre nje vetvendosje per fatin tend o truthare,do besh sic do te porosisi "Uncle SAM" dhe nuk do te mund te realizosh kurre endrren e kombit,bashkimin e Shqiperise me Dardanine,pasi do quhet nga OKB,Sh.B.A.,etj(pjestare te Illuminati) si nje "destabilizim" i rajonit.E more vesh tani o e zgjuara e dheut???!!! Kete po perpiqem te te shpjegoj,sa here qe perpiqem ti dhe shume te tjere e nxjerrin argumentin qe gjoja une e kam inatin me ameriken si shtet.JOOOO,nuk e kam inatin me ameriken qe ta marresh vesh ti njehere e mire bashke me shoket te tu.E kam inatin me Illuminatin qe eshte futur si virus ne te gjitha qeverite dhe organizatat e botes,perfshi ketu dhe USA qe ishte para pak kohesh bastioni i fundit i lirise dhe tani s'eshte me.Lexoje mire kete qe te sapo shkrova se s'do ta them me! Nuk do rri t'i mbush mendjen njerezve une,ti bej si te duash,po s'te pelqen kjo qe te thashe une mjafton te mos ta lexosh dhe jemi ne rregull bashke.
    Cka tu paska ba vesvese illuminati?.Ska lidhje illuminati ,more antivlere .Cdo person ose shtet i pasur ushtron dominimin e vet ,kjo eshte e normale ,ske cka cuditesh.Pse a mos po mendon qe po te ishte Kina ,Arabia ose ndonje shtet tjeter superfuqi boterore do te silleshin si Nena TEREZE?Eshte fat i madh qe USA eshte superfuqi dhe sidomos ne qe kemi perkrahjen e tyre.Nuk kane qene te moqmit budallenje qe kane thene: Mbaju per trung e jo per dege.Njerezit si puna e jote jane duke e bere te kunderten.
    Po nese duam te bejme bashkim kombetar ate munde ta arrijme vetem me ndihmen e USA sepse ne duhet te pajtohemi me fatin qe kurre sdo jemi superfuqi ne vete.Fillo e mendo per te miren e popullit tend ,leri te tjeter sepse ti me siguri nuk je altruist.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Incidenti me Bush, pendohet gazetari irakian

Gazetari irakian qe goditi me kepuce presidentin amerikan Xhorxh Bush, kerkon falje per gjestin e kryer. Burime irakiane bejne te ditur se Al Zeidi eshte penduar per veprimin.

Falja eshte kerkuar ne nje leter derguar kryeministrit Al Maliki. Al Zeidi e ka cilesuar nje veprim te shemtuar hedhjen e kepuceve dhe shprehu keqardhjen per reagimin.

Ai kerkon qe kryeministri ta prese me te njejten miresjellje qe tregoi edhe gjate nje interviste ne vitin 2005. Gazetari rrezikon dy vjet burg per fyerjen e nje personaliteti si Bush.

Incidenti u shnderrua brenda pak kohe ne nje nga me te klikuarit ne internet dhe per kepucet qe goditen Bush pati oferta marramendese. Nje dite me pare, gazetarit iu be edhe nje propozim per martese.

T-CH

p.s I ngeli goca ne dere atij egjyptianit
    Qendrimi pak dite 'ne fresk' i paska bere mire jevgut , ka meditur dhe e ka kuptuar gabimin .

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    Duhet shtuar gjithashtu se Nato ka per te qendruar per shume kohe ne Kosove,pasi vete instalimi i bazes amerikane ne afersi te Prishtines,qe eshte me e madhja ne evrope,pasi nje pjese e armatimeve dhe trupave amerikane jane shperngulur nga baza e Ramstein(Gjermani) qe sherbente gjate luftes se ftohte,per ne bazen e Kosoves.Vete keto levizje strategjike tregojne edhe njehere qe Sh.B.A. kane per te qendruar gjate ne Kosove,dhe tashme fati i saj nuk na perket me neve por Sh.B.A. dhe me pak EULEX...

sikur Shqiperia te kishte pasur ete ndihme gjate historise nuk do te ishim vendi i fundit qe morem pavaresi ne ballkan por do te ishim vendi i pare. Dhe kryengritjet Serbe, greke, bullgare etj u shtypen nga perandoria Osmane por ishin fuqite e medha qe ndikuan qe fillimisht keto vende te merrnin autonomi dhe me pas Pavaresi.

Nuk arrij te kuptoj se ç'humbi Japonia, Koreja e Jugut apo Gjermania nga divizionet amerikane qe ndertuan baza ne keto vende? Pse disa filo-arab, filo-grek apo filo-serb kane frike nga divizionet amerikane ne Kosove? O nuk e njihni historine, ose jeni budallenj, ose beni si budallenj. Nuk arrij dot ta kuptoj.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Faqja 22 prej 25 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •