Close
Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 241
    BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Po shkoj ne nje ven me ty dhe plaken tate.
    Nene ime i ka bere femijet te saj me burrin qe ka dashur perjetesisht,por ti ki kujdes se je e re akoma...po deshe e vazhdojme ndryshe biseden tende banale...por familja per mua eshte gjeja me shtrenjte per mua keshtu qe bej shume kujdes "e perkedhelura e Playboy" se mos na del ne ndonje film me pulle te kuqe si protagoniste kryesore.Vazhdo keshtu se te siguroj qe do behesh shume e famshme,madje do njihesh ne gjithe boten per profesionin tend.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Pavarsia e Kosoves s'ka lidhje me Irakun. Ne kete aspekt, mendoj qe qeveria kosovare eshte neutrale. Nese jo, at here ben mir qe te behet. Ne s'hami sallata te huaja !

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Ku ishin myslymanet e Fushe Krujes , kush doli t'i fliste nje fjale te keqe Bushit

Ai i tha fjalet e arta se Kosova do te jete e pavarur , e qe prej atij casti HISTORIK , nuk kishte me askush qe te mund te kthente mbrapa shqiptaret .

Eh bravo ja lumsha Bushit , i do shqiptaret te lire e te denje . Ketij i them pishtar i demokracise e lirise , e jo vendeve islamike apo mullaheve e sheikeve te tyre te piste qe as e kane pranu Kosoven edhe sot .

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    Nene ime i ka bere femijet te saj me burrin qe ka dashur perjetesisht,por ti ki kujdes se je e re akoma...po deshe e vazhdojme ndryshe biseden tende banale...por familja per mua eshte gjeja me shtrenjte per mua keshtu qe bej shume kujdes "e perkedhelura e Playboy" se mos na del ne ndonje film me pulle te kuqe si protagoniste kryesore.Vazhdo keshtu se te siguroj qe do behesh shume e famshme,madje do njihesh ne gjithe boten per profesionin tend.
    Une s'jam e re se i kam bo dy çuna ,qe ashtu dhe une me burrin tim,po ajo nona jote do ket qene e degjenerume qe nuk eshte marre me edukimin tat , po kushedi ku e ka pas menjen dhe hormonet se duket qe i ke dal duresh ,sa per prapanicen jane ne mode dhe ato te tujat ,hajt se gjith dim me shajt ,po ste doli po nxerr dhe çunat me burrin .
    Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 17-12-2008 më 10:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    NUk eshte aspak me rendesi a na cliroi USA me interes apo pa interes ,rendesi ka qe na cliroi.Tekefundit cfare interesi ka nje superfuqi boterore per nje vend te vogel e te varfer,por nejse te tjeret mund te mendojne ndryshe edhe pse une nuk pajtohem.
    Nje ceshtje tjeter eshte qe disa mundohem ta paraqesin USA si fuqi boterore e cila ben zullum ndaj vendeve te tjera,por me lejoni te ju pyes juve antiUSA ,sikur mos te ishte USA superfuqi por te ishte ndonje shtet tjeter si ps.sh IRANI,INDIA,PAKISTANI,ndonje shtet i A,latine ose ndonje shtet afrikan ,cfare rendi boteror do kishim(me gjithe kete arme te sotifikuara)?
    Derisa ju ti jepni pergjigjjete juaja une do shprehi mendimin tim.
    Nese USA nuk do ishte superfuqi tju siguroj qe nuk do ishim duke folur ne forum tani,per islamiket kam lajm te mire ,ata tani do ishin pran virgjereshave me himen rigjenerues.

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Une s'jam e re se i kam bo dy çune ,qe ashtu dhe une me burrin tim ene une ,po ajo nona jote do ket qene e degjenerume qe nuk eshte marre me edukimin tat , po kushedi ku e ka pas menjen dhe hormonet se duket qe i ke dal duresh ,sa per prapanicen jane ne mode dhe ato te tujat ,hajt se gjith dim me shajt ,po ste doli po nxerr dhe çunat me burrin .
    Mesa duket te paska ikur ty vetvetje nga duart qe flet keshtu dhe qe normalisht fillove ofendimet.As me plasi fare se ke ke aty se une s'kam nevoje per ndihme se i perballoj vete problemet.Prapanicat kane dale ne mode aty ku je ti dhe jo ne shqiperi,kjo shpjegon se pse shkruan ti ne forum dhe jo ndonje nga pjestaret e tjere te familjes,sepse jane te gjithe gay.Ti bashke me burin bekeni nje cift te bukur lesbikesh. Dhe tani qerromu nga forum!!!

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    O Miriam lene ça flasin ca kokrra ketu qe kushedi per ke punojne ,se i kam pa trimat se kam qene ne kufi me gazetaret dhe vullnetaret ,me vinte per te qare kur i shifsha ,nuk gjenin njeri -tjetrin , ti falen njeqin here ne dite Amerikes dhe Klintonit se as qe do te ekzistonin sot Po ato sherbimet tona sekrete duhet te punojne nje çik me shume te gjejne keto minje halesh (pro teroristave) qe na behen si trima ketu ne kompjuter.Guatemalen e kan pak ,nuk kuptojne me demokraci keto ,jane mesu me diktatur.

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    Mesa duket te paska ikur ty vetvetje nga duart qe flet keshtu dhe qe normalisht fillove ofendimet.As me plasi fare se ke ke aty se une s'kam nevoje per ndihme se i perballoj vete problemet.Prapanicat kane dale ne mode aty ku je ti dhe jo ne shqiperi,kjo shpjegon se pse shkruan ti ne forum dhe jo ndonje nga pjestaret e tjere te familjes,sepse jane te gjithe gay.Ti bashke me burin bekeni nje cift te bukur lesbikesh. Dhe tani qerromu nga forum!!!
    Ti je ai idealisti qe mendon per nje jete me te bukur ,per boten dhe shqiptaret ,shif ça shkruan ,une te provokova vetem me nje fjale ,e dija qe do te dilje te keto muhabete ,i njof ''kapacitetet me dy rreshta''.bravo me bere nder re ne gracken time ,ja kush je ti ne orgjinal.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    O Miriam lene ça flasin ca kokrra ketu qe kushedi per ke punojne ,se i kam pa trimat se kam qene ne kufi me gazetaret dhe vullnetaret ,me vinte per te qare kur i shifsha ,nuk gjenin njeri -tjetrin , ti falen njeqin here ne dite Amerikes dhe Klintonit se as qe do te ekzistonin sot Po ato sherbimet tona sekrete duhet te punojne nje çik me shume te gjejne keto minje halesh (pro teroristave) qe na behen si trima ketu ne kompjuter.Guatemalen e kan pak ,nuk kuptojne me demokraci keto ,jane mesu me diktatur.
    Une jam nga KOSOVA dhe pikerisht ajo qe kemi hequr ne lufte me shokon kur dikush nxjerr vrer per USA,per at shtet qe na ktheu dinjitetin si komb.
    Por nuk duhet te shqetesohemi per tipa te tille sepse cdo shoqeri ka te till,prandaj jane edhe spitalet psikiatrike.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    SaUra, ti je duke perkrah terrorizmin. Banoret e Irakut dhe Afganistanit ankohen nga terrori amerikan, kurse ata qe ti i quan "terrorista" jan banues te cilet nga pamundesia per nje ardhme me te mir, kan kapur armet kunder okupatorit qe tua siguroj nje kafshat buke femiut jetim !

Ti je njeri pa ndjenja, dhe duke perkrahur okupatoret amerikan ne irak, shpreh gjithashtu deshiren qe okupatori serb te rikthehet ne kosove. Endrrat e tua mund tia tregosh klientave ne bordelin tend. Per shqiptar, ka kush rrah gjoks ketu !

Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •