Me ka mare me sysh miopia e syve te tu, nuk eshte shkop por shpate
Nuk po mbahem por jam perulur....
Me thene te drejten i kam shume te bukur ,po te kopjoj pak ty ketu''per modesti''po fatkeqsisht nuk i kam per tra..pa ,lum ai qe i shijon e shof gjith embelsi se e meriton eshte mashkulli vertete ne te gjitha kuptimet.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Me thene te drejten i kam shume te bukur ,po te kopjoj pak ty ketu''per modesti''po fatkeqsisht nuk i kam per tra..pa ,lum ai qe i shijon e shof gjith embelsi se e meriton eshte mashkulli vertete ne te gjitha kuptimet.
Ti kesh me jete por beju ndonjeher ndonje kontroll, mbase shikimin e ke ne drejtim te kundert me ecjen
Do te ishte per te ardhur keq me te vertete...Gjithe ajo bukuri e shkuar dem
Do beje mire sikur monologjet e tua ti shkruash njecik me paster, bukur dhe pa gabime.
Bukura jote nuk do te ta falte kurre
Kete di ti ,shkruaj bukur ,ma ke thene edhe tek ajo maska tjeter ,po aty futesh me emer femre....nuk fakt shume ketu nuk e dim saktesisht se ēfare je ...apo te dyja?
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Kete di ti ,shkruaj bukur ,ma ke thene edhe tek ajo maska tjeter ,po aty futesh me emer femre....nuk fakt shume ketu nuk e dim saktesisht se ēfare je ...apo te dyja?
o shoqe me duket se po me ngaterron me dike tjeter, nqs do sqarime apo info me thuaj !
Kur une kam shkruar ne kete forum ti luaje gogla vajze e mbare !
Krijoni Kontakt