Kishte nje fest dje ne Staten Island/NY per te treguar ndihmen ndaj njohjes se Kosoves... ishin mbledhur nja 500 shqiptar... por une kalova kalimthi dhe nuk mora vesh shume gjera.... ishte ndonjeri nga forumi aty?
Asht Rrit Numri I Kamikazve Ne Kosove
jo jo gabim je se ne nuk jemi kthye nga arabet por nga perendimi e sidomos nga amerika
ndoshta e din qe shqiptaret ne pergjithesi e kosovaret ne veqanti jan populli me proamerikan ne bot
shiqoi reagimete shqiptarve te kosoves ne ket tem qe e paskan mbyll
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=105760
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
KI TE DREJTE PASHA FAMILJEN QE KQYRE QIT VIDEO E SHIHE SA SHUME E DONI JU AMERIKEN E DONI NE FLAKE AHAHAH PREJ KOSOVE KEN ATA MAGJUPTE KAMIKAZA QE DESHTEN ME BA ATENTATE NE AMERIKE , E NI GAZETAR AMERIKAN THA PO KTO TE KOSOVES SCA DREQIN DUN , NA U THAM PAVARSINE E KTO DUN ME NA VRA , A JAN TE CMENDUN A
http://www.youtube.com/watch?v=0yBHo...eature=related
Urime pavaresia e Kosoves te gjith Shqiptarve kudo qe jan,merita te medha ne kontributin e krijimit te shtetit te pavarur ne Kosove ka Shqiperia dhe vllezerit tone ne Shqiperi,si para,gjat dhe pas luftes e edhe pas pavaresise e edhe sot e kesaj dite.
gezuar dhe pershendetje nga Peja
Per sa i perket arritjeve te Kosoves pas nje viti pavaresim,ato jane te dallueshme,madje bukur shume.Askush me shume se ne qe jetojme ne Kosove nuk mund ta verej kete.Se pari duke filluar prej asaj qe une shpesh her kam pasur probleme rreth identifikimit time kur u jam paraqitur nderkombetarve.Une kam thene jam shqipetare po jo nga Shqiperija,kam thene jam nga Kosova,por Kosova per shumicen ka qen e pa njohur ose pjese apo krahine e Serbise,e kjo shpesh ka qene pa kendeshme per mu.Pra tani jemi plotesisht te lire per tu shprehur per identifikim.Pastaj,edhe ne plotike,ne ligje,ne Parlament,ne instutucione te ndryshme,ka nje fryme me te leht,me te mire.Qe nga 17 Shkurti 2008.kemi krijuar dhe vene ne zbatim shume ligje qe nuk kan qene te aktivizuara ne Kosove.Ekonomia pastaj,vetedija sociale,tek secili individ.Shkurt jemi shtet,edhe pse i ri,i "pafajshem" por po ecin drejt nje te ardhme,edhe pse me hapa te ngadalshem,por tashme jemi te lire,dhe plotesisht te barabart me te gjtiha kombesit.
Krijoni Kontakt