Postuar mė parė nga
Gostivari_usa
Pik se pari keto jane propaganda :).
Shum shpesh ne forum kam hasur qe shijat te sulmohen tamam reth ketyre ceshtjeve, dhe me ka interesuar nese jane te verteta ose jo.
Nuk eshte e vertete qe shijat i luten Ajiut r.a. per te mira ne kete bote ose ne boten tjeter, ata e dijne fort mire qe te mirat vijne nga Allahu. Ata i luten Aliut ne kuptim qe ai te ndermjetesoi midis tyre dhe Allahut, qe tu plotesohen deshirat qofte ne kete bote qofte ne boten tjeter, por fort mire e dine se fjala e fundit ne plotesimin e deshirave i mbetet vetem Allahut.
Une nuk e di se kush te ka thene se ato punojne kunder urdherave te profetit?!!
Sa di une dallimi midis tyre dhe sunive eshte se ata kane vellime tjera hadithesh qe refuzohen nga sunnit si fabrikime dhe ata refuzojne hadithet qe i besojne sunnit duke i quajtur fabrikime.
Por prap ata i ndjekin urdherat e profetit sipas haditheve te tyre.
Sa i perket genjeshtrave qe i shpikin per profetet a ka mundesi te sjellish nje genjeshter te tille?!!
Nuk eshte ne rregull une te them ketu qe Arpos perhap genjeshtra pa mos sjellur asnje genjeshter tenden qe ta vertetoj pohimet e mija. Eshte lehte te thuhet se filani perhap genjeshtra dhe kete mund ta bej secili, eshte veshtire qe pohimet e tilla te permbahen me fakte.
Besoj qe te kam dhene pergjigje te ndershme.
Sinqerisht,
GV_USA
Krijoni Kontakt