Close
Faqja 223 prej 406 FillimFillim ... 123173213221222223224225233273323 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,221 deri 2,230 prej 4051

Nuk mund tė futem nė sistemin operativ qė dėshiroj?

Pershendetje, ne pc kam te instaluara dy sisteme operative: Windows7 dhe Ubuntu Linux.

Kur ndez pc normale qe duhet te me hapet ajo se ne cilin sistem dua te futem ne Ubuntu apo Windows por mua nuk me shfaqet fare automatikish futet ne Windows.

Kush mund te me ndihmoje qe te futem edhe ne Ubuntu kur ndezet pc dmth te shfaqet ajo qe te zgjedh sistemin operativ.
    Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Shkarko EasyBCD edhe shto nje boot entry per linux
    Pastaj perdor komanden bcedit /set te windows per te dhene shtegun e duhur te ubuntu

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Shklo tek My Computer click me te djathten dhe zgjidh Properties, pastaj Advanced, tek kutia ne fund Startup and Recovery zgjidh Setting, kliko tek Deafult operatin system dhe aty do te dalin sistemet qe ke te instaluar ne pc, nqs ke te instaluar dhe Ubuntu do te dali atje, dhe vendose "tik" tek opsioni me poshte Time to display list of operating system dhe ne krah te djatht vendose psh. 30 sekonda. Me pas beji nje restart.
    Keto jane per XP por besoj se keshtu e ka dhe Windows 7.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    20

Laptopi punon ngadalė, kam instaluar ArchiCAD 12

po postoj nje foto te ketij laptopi. amund ti bej ndonje ndryshim per programin e hedhur Archicad12 se punon ngadale. apo me duhet te shpenzoj per nje te ri.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Shpenzo per nje te ri.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Shpenzo per nje te ri.
    Pajtohem me ty duhet te shpenzosh dhe te blesh nje tjeter te ri dhe me te mire se ky perndryshe?.........

Ne pergjithsi laptop-et nuk jan per kto pun dmth CAD-e.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e ardita04
    Anėtarėsuar
    01-12-2008
    Postime
    146

a ka jete ky laptop

une nuk marr vesh shume por p@r@noi@c perse laptopet nuk jane per Cadet a mund te me thuash dicka me shume pasi une kam te instaluar Archicad 10 dhe e kam vene re qe do pak kohe te hapet mos ndoshta eshte kjo arsyeja qe me eshte ngadalesuar laptopi dhe si mund te zgjidhet pasi dhe Archicadin e kam te domosdoshem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ky laptop ka jete sa te duash, mos u genje nga propaganda false qe bejne shitesit e laptopave apo te PC duke ju mbushur mendjen se ajo qe keni ju eshte antike ne krahasim me keto te rinjte qe kane dale, mjafton ti shtosh pak memorien RAM dhe HDD nese e ka te vogel dhe punon per bukuri sa te duash.

PC duhet te dish ta mbash, ta trajtosh si duhet, te mos e ngarkosh me lloj lloj shpifesire, dhe ka per te ta shperblyer. Merr qofte dhe nje nga ata te fundit fare, futi lloj lloj programi qe nuk respekton memorien dhe procesorin, dhe shikoje po nuk eci njelloj me nje laptop te 5 viteve me pare.

Citim Postuar mė parė nga ardita04 Lexo Postimin
    une nuk marr vesh shume por p@r@noi@c perse laptopet nuk jane per Cadet a mund te me thuash dicka me shume pasi une kam te instaluar Archicad 10 dhe e kam vene re qe do pak kohe te hapet mos ndoshta eshte kjo arsyeja qe me eshte ngadalesuar laptopi dhe si mund te zgjidhet pasi dhe Archicadin e kam te domosdoshem
    Ne pergjithsi kompjuterat desktop jan me te mire per prgrame profesionale te tilla si ai qe perdor ti.Duhet te ken goxha ram dhe me qe kan ngarkese ne grafik atehere duhet dhe nji kart grafike e mire , gjithashtu dhe procesori.
    Parametrat e laptopin nuk jan te keqe dhe si ka shkruar Xfiles duhet te mbahet mire dmth pasi ben formatimin nuk duhet it vesh shum gjera.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •