Ateko Windows eshte nje sistem shume shume kot .
Ka probleme te ndryshme dhe nuk eshte shume efikas.
Por sikur ti vesh nje Linux laptopit , une e kam provuar laptopin tim edhe pse jemi skllever te Windows dhe Linux Ubuntu tek mua punonte shume here me mire sesa Windows qe eshte origjinal dhe i bej rregullime gabimeve shume shpesh .
Bashkohem mendimit te me siperm se ky kompjuter eshte shume mire per CAD pervecse ke pak Ram dhe Hard .
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Une kam po kete situate dmth Ubuntu 8.10 dhe Wi dhe problemi eshte se me ka ndodhur dy here te instaloj nga e para Ubuntun sepse kur shkoj zgjedh ubuntu nuk hapet por thote qe ka gabime nje file runddll32 me duket ???
Kam postuar ne vend te gabuar???
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
faleminderit te gjitheve.po ju sqaroj jo se nuk punoj me Archicad12 une kam te instaluar dhe 11 dhe kam punuar 2vite resht per bukuri,por them thjesht ja vlen ta permiresoj kete kompjuter te themi me 200 euro apo te mar nje te ri. dua te di dhe dicka tjeter karta grafike me shqeteson eshte 64 Mb a mund ajo te zmadhohet 2 here?
pa me saqro pak che_guevara86.kam lexuar pak por nuk kam pare per linux.nuk e di ne punon ky program dhe CAD e tjere ne kete sistem dhe a punon cracku po me Linux
SYSTEM REQUIREMENTS
Operating System:
Windows XP Professional and x64 Edition
Windows Vista Ultimate, Business and Enterprise Edition
Macintosh®: OS X 10.4 or 10.5
CPU*:
Intel® Pentium 4 or higher
Macintosh® PowerPC G5 series
Macintosh® with any Intel processor
Multicore processor is recommended to exploit ArchiCAD 12 performance capabilities Read more about this topic
RAM:
1 GB of RAM is required
2 GB or more is recommended for complex models
Se kam pasur mė herėt kėtė problem ditėve tė fundit mė ėshtė shfaqur.
Duke punua nė pc pa asnjė arsye pc-ja fiket ose shuhet dhe nuk ndizet serish menjėher por pas ca minutash ose pasi tė largosh njėher tė tėrin nga rryma dhe ta vendosėsh sėrish, atėher ndizet. Ku mund tė jetė problemi?
Me tmira!
Rapi
Sui generis
Jo jo asgjė nuk ndėgjohet thjesht kompjuteri shuhet ashtu sikur tė mbash susten pėr ta shuar pėr 5 sekonda dhe pa asnjė sinjal.
Sui generis
Rapi mund te ket shum mnyra se pse e ben ket PC.
Mendoj ajo qe e ben meseshumti kete esht CPU pra mund te ket problem cooleri sepse nuk arrin ta ftoh prosecorin ne masen e duhur. shiko temperaturen qe arrin procesori deri sa je duke punuar.
Krijoni Kontakt