Close
Faqja 224 prej 406 FillimFillim ... 124174214222223224225226234274324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,231 deri 2,240 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e ardita04
    Anėtarėsuar
    01-12-2008
    Postime
    146
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Ne pergjithsi kompjuterat desktop jan me te mire per prgrame profesionale te tilla si ai qe perdor ti.Duhet te ken goxha ram dhe me qe kan ngarkese ne grafik atehere duhet dhe nji kart grafike e mire , gjithashtu dhe procesori.
    Parametrat e laptopin nuk jan te keqe dhe si ka shkruar Xfiles duhet te mbahet mire dmth pasi ben formatimin nuk duhet it vesh shum gjera.
    une e kam Acer Aspire 3690 procesori 430 por nga qe te thashe qe smarr vesh shume nga keto dhe me beri merak por gjithsesi faleminderit

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Ateko Windows eshte nje sistem shume shume kot .
    Ka probleme te ndryshme dhe nuk eshte shume efikas.
    Por sikur ti vesh nje Linux laptopit , une e kam provuar laptopin tim edhe pse jemi skllever te Windows dhe Linux Ubuntu tek mua punonte shume here me mire sesa Windows qe eshte origjinal dhe i bej rregullime gabimeve shume shpesh .
    Bashkohem mendimit te me siperm se ky kompjuter eshte shume mire per CAD pervecse ke pak Ram dhe Hard .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Une kam po kete situate dmth Ubuntu 8.10 dhe Wi dhe problemi eshte se me ka ndodhur dy here te instaloj nga e para Ubuntun sepse kur shkoj zgjedh ubuntu nuk hapet por thote qe ka gabime nje file runddll32 me duket ???
    Kam postuar ne vend te gabuar???
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga ateko Lexo Postimin
    po postoj nje foto te ketij laptopi. amund ti bej ndonje ndryshim per programin e hedhur Archicad12 se punon ngadale. apo me duhet te shpenzoj per nje te ri.
    Ne Kompjuterin tim desktop qe ka ato parametra bile RAM 512 kam instaluar disa programe inxhinierike dhe punon mire.

Ndoshta ke shume programe qe i ke ne start up.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    20
    faleminderit te gjitheve.po ju sqaroj jo se nuk punoj me Archicad12 une kam te instaluar dhe 11 dhe kam punuar 2vite resht per bukuri,por them thjesht ja vlen ta permiresoj kete kompjuter te themi me 200 euro apo te mar nje te ri. dua te di dhe dicka tjeter karta grafike me shqeteson eshte 64 Mb a mund ajo te zmadhohet 2 here?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    20
    pa me saqro pak che_guevara86.kam lexuar pak por nuk kam pare per linux.nuk e di ne punon ky program dhe CAD e tjere ne kete sistem dhe a punon cracku po me Linux
    SYSTEM REQUIREMENTS

Operating System:
    Windows XP Professional and x64 Edition
    Windows Vista Ultimate, Business and Enterprise Edition
    Macintosh®: OS X 10.4 or 10.5

CPU*:
    Intel® Pentium 4 or higher
    Macintosh® PowerPC G5 series
    Macintosh® with any Intel processor

Multicore processor is recommended to exploit ArchiCAD 12 performance capabilities Read more about this topic

RAM:
    1 GB of RAM is required
    2 GB or more is recommended for complex models

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Kompjuteri fiket pa asnjė arsye.

Se kam pasur mė herėt kėtė problem ditėve tė fundit mė ėshtė shfaqur.

Duke punua nė pc pa asnjė arsye pc-ja fiket ose shuhet dhe nuk ndizet serish menjėher por pas ca minutash ose pasi tė largosh njėher tė tėrin nga rryma dhe ta vendosėsh sėrish, atėher ndizet. Ku mund tė jetė problemi?

Me tmira!

Rapi
    Sui generis

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Se kam pasur mė herėt kėtė problem ditėve tė fundit mė ėshtė shfaqur.

Duke punua nė pc pa asnjė arsye pc-ja fiket ose shuhet dhe nuk ndizet serish menjėher por pas ca minutash ose pasi tė largosh njėher tė tėrin nga rryma dhe ta vendosėsh sėrish, atėher ndizet. Ku mund tė jetė problemi?

Me tmira!

Rapi
    Perpara se te fiket mos degjone gje nje si kercitje ose si renje sigurese?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Jo jo asgjė nuk ndėgjohet thjesht kompjuteri shuhet ashtu sikur tė mbash susten pėr ta shuar pėr 5 sekonda dhe pa asnjė sinjal.
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Rapi mund te ket shum mnyra se pse e ben ket PC.
    Mendoj ajo qe e ben meseshumti kete esht CPU pra mund te ket problem cooleri sepse nuk arrin ta ftoh prosecorin ne masen e duhur. shiko temperaturen qe arrin procesori deri sa je duke punuar.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •