Duke lene menjane mosmirenjohjen qe eshte karakterisike e njerezve sh siperfaqesore (ne rastin me te mire kjo), atyre kosovareve qe dashkan me cdo kusht jetet tona, do u kerkoja nje here te benin autokritike per qendrimet qe mbajne vellezerit e tyre ndaj Enverit.
Mire qe s'kuptoni qe ju vrau naten e ju qau diten, por te pakten per respekt te vuajtjeve qe na shkaktoi te kycni gojen. Pse e them kete? Sepse ve re qe cdo gje e masni me metrin tuaj dhe nuk viheni aspak ne pozitat tona duke treguar nje mungese te madhe ndjeshmerie. Dhe kjo eshte e pafalshme per njerez qe pretendojne prej teje gjene me te shtrenjte qe ke, jeten.
,eh pra une po iki se me dhemb zemra se si i shoh shqipetaret keshtu ,,,,me la pa gjume kjo teme. Une ju pershendes shqiptari ku do qe jeni ...shpresoj te mbushemi mend ndonjehere.![]()
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
Kam shum respekt te madh per gjith popullin Shqiptar an e mban botes , njeashtu edhe per popullin SHQIPETAR nga SHQIPERIA !!! Kam shoqeri te madhe nga Shqiperia dhe ndihem krenar kur flas me ta.. sdi me pelqen dialekti si flasin e nga njeher qeshen me mua kur mundohem te flas si ata hahaha .. po sidoqoft.. jan shum te mire. .do te thot.. SHQIPERIA #1.
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
nuk te dergo kerkush mish per top
ai qe mcifet le te mcifet, secili ban detyren e vet sikur e ndje
ka nga ato qe u mcefen po ka ne nga ato qe i vun gjoksin tankeve,ti ndash me mor shembullin e atyne qe mcifen merre e msoqit arsyje jo enveri jo kapllani.
se kur vje puna serbi i vret nilloj si ty kundra enverit si at qe vdes per enverin
plus qe ka e keni qit qe gjtih kosovaret jan enverista?
Krijoni Kontakt