Close

Rezultati i Sondazhit: sa i dojn

Votues
70. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • shume

29 41.43%
  • pak

25 35.71%
  • aspak

16 22.86%
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 166
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga SempreBarca Lexo Postimin
    Ndersa Shqiperia 4 milionshe ndoshta numron 4 njerz qe i dolen ne krah kosovarve ne ditet me te veshtira te historise se saj.
    Ehh, sa " dashuri" te madhe kan ata per shqiptaret jashta kufijve...

Tung !
    lene mer Shqiperin 4 milionshe ti,por llogarit kosoven dy milionshe qe per tre-kater dite hiken te gjith ne Shqiperi dhe Maqedoni...give thanks to Clinton and Wesley Clark.se sot do ishit duke lyp te gjithe neper Shqiperi.

mos kujto ti se kemi harru ne ca ka ndodh

qashtu
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga FABRIZIO Lexo Postimin
    aha,nuk te duket gje ty kjo pritja e refugjateve Kosovare ne Shqiperi epo ksaj pune i thone kalova lumin te dhjevsha kalin,personalisht nuk besoj se jane te gjith kosovaret si ty mosmirenjohes,por di kete ,ato kohe isha vete ne Shqiperi per nja nje muaj,dhe shikoje qindra mijera te rrinj kosovare qe vinin verdalle neper Shqiperi,duke tall lesht,dhe me vjen per te qeshur nganjehere kur degjoj ulerima te tipit ju shqiptaret e Shqiperise pse nuk moret armet dhe te vinit te luftonit serbin,po re ne te vinim te luftonim atje, 700 mije kosovare te benin palle ne Shqiperi...dhe tani ju ka ngel ne goje vetem nje Adem Jashar se nuk keni ca te thoni tjeter.

hajt se shqiperia beri shume ne ate kohe,aq shume sa nuk e ke iden,dhe jo vetem per pritjen e refugjateve,qe dhe shtete te fuqishme fare do ishin tmerruar me ate numer aq te madh,por kjo fale familjeve te thjeshta shqiptare.

personalisht harxhova mijra euro per ti ushqy me buk ata 7 veta kosovare qe i kisha...mbaroi lufta iken,une nuk kam nevoje as per benz as per lesh,i kam te gjitha,as dhe nje falenderim nuk mora me.

nejse vari lesht...nuk du falenderime un,falenderoni ameriken qe ju shpetoi b'ythen.dhe Shqiptaret e shqiperise qe ju mbajten me buk.duke qene te varfer vet

ps.ne do ta benim me ju kte mikpritje,se e beme per hebrejt dikur qe si kishim asnje gje,e bem dhe me ushtaret e duēes kur ngelen si jetime ne shqiperi dhe i vriste gjermani,kurse .dyshoj nese do e benit ju per ne.
    Ngadalė plako, se ne nė Dardani nuk e meritojmė kėtė dashuri kaq tė madhe siē po e shpreh.

Pėr atė tė fundit qė e the, ka pas mjaft refugjatė nga Drenica e Dukagjini tė strehuar nė Prishtinė, edhe nuk kanė pas ndonjė afėrsi farefisnore, por thjesht se ishin shqiptarė i strehuan. Ēka me prit prej neve kur nuk gjendemi nė kėso situata?

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra
    me shembullin e krijimit te nje shoqerie jo vetem laike dhe filo-europiane, por edhe anti-orientale.
    Unė kėtu askund nuk po e lexoj atė qė duhet: Njė shoqėri shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Testim : 28-01-2009 mė 21:02

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    ikni e lexoni aty tek tema Sa ndryshon kultura kosovare me ate shqipetare ,se sa shume na duan neve jasht kufijve te shqiperise ,se sa ofendimet po behen aty.....une dikur mendoja se na donin por.....
    E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...

Nuk osht me randsi kush e don kond se prolėt nuk marrin vendime.

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    ikni e lexoni aty tek tema Sa ndryshon kultura kosovare me ate shqipetare ,se sa shume na duan neve jasht kufijve te shqiperise ,se sa ofendimet po behen aty.....une dikur mendoja se na donin por.....
    Jo tė gjithė banorėt e Shqipėrisė janė shqiptarė. Prandaj ėshtė e qartė qė njė njeri qė flet shqip nuk ėshtė medoemos shqiptar. Nė Shqipėri ka edhe cincarė, jevgj, arixhinj, boshnjakė, serbė, qė flasin shqip, dhe kuptohet se ēfarė rezultati mund tė presėsh nė forum nga kėta njerėz me bisht.

Shqiptar lind e nuk bėhesh.

Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Jo tė gjithė banorėt e Shqipėrisė janė shqiptarė. Prandaj ėshtė e qartė qė njė njeri qė flet shqip nuk ėshtė medoemos shqiptar. Nė Shqipėri ka edhe cincarė, jevgj, arixhinj, boshnjakė, serbė, qė flasin shqip, dhe kuptohet se ēfarė rezultati mund tė presėsh nė forum nga kėta njerėz me bisht.

Shqiptar lind e nuk bėhesh.

Me vjen mire qe te pakten ne kete forum dikush mendon drejte une per vete ,nuk bej dallim midis Kosoves dhe Shqiperise ,sepse ne jemi nje une e quaj veten shqipetare....Shqip flas dhe i dua te gjithe ata qe kane linde shqipetare e jo qe jane bere...

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Cincare apo katunare ?????
    Flas shume gjuhe shqiptare po ket senin nuk e kuptova

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga flutura3105 Lexo Postimin
    Me vjen mire qe te pakten ne kete forum dikush mendon drejte une per vete ,nuk bej dallim midis Kosoves dhe Shqiperise ,sepse ne jemi nje une e quaj veten shqipetare....Shqip flas dhe i dua te gjithe ata qe kane linde shqipetare e jo qe jane bere...
    nuk e kuptoj pse habiteni lol

shqiptaret jan mretnit e lokalizmit

ene mrena per mrena kosoves ka inate te mdhaja midis zonave te ndryshme

lene en shqipri qe po e po psh shqiptart e veriut konsiderohen malok, njerez te eger, te trash etj etj nga ato te shqipris se mesme e te jugut

kto jan sene normale pranej mos i hupni shpresat.

Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar mė parė nga nitiG Lexo Postimin
    nuk e kuptoj pse habiteni lol

shqiptaret jan mretnit e lokalizmit

ene mrena per mrena kosoves ka inate te mdhaja midis zonave te ndryshme

lene en shqipri qe po e po psh shqiptart e veriut konsiderohen malok, njerez te eger, te trash etj etj nga ato te shqipris se mesme e te jugut

kto jan sene normale pranej mos i hupni shpresat.
    jo jo kam filluar te mos e marr afer zemres ,ne jemi mesuar te behemi pike e pese...po e shof se e paske verejtur qe kan filluar inatet edhe ne Kosove midis zonave te ndryshme ,hajdeni shqipetari fillojani luftes tash ne mes veti se kemi pak armiq...

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skėnderbeu
    Nga Arbushi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •