aha,nuk te duket gje ty kjo pritja e refugjateve Kosovare ne Shqiperi

epo ksaj pune i thone kalova lumin te dhjevsha kalin,personalisht nuk besoj se jane te gjith kosovaret si ty mosmirenjohes,por di kete ,ato kohe isha vete ne Shqiperi per nja nje muaj,dhe shikoje qindra mijera te rrinj kosovare qe vinin verdalle neper Shqiperi,duke tall lesht,dhe me vjen per te qeshur nganjehere kur degjoj ulerima te tipit ju shqiptaret e Shqiperise pse nuk moret armet dhe te vinit te luftonit serbin,po re ne te vinim te luftonim atje, 700 mije kosovare te benin palle ne Shqiperi...dhe tani ju ka ngel ne goje vetem nje Adem Jashar se nuk keni ca te thoni tjeter.
hajt se shqiperia beri shume ne ate kohe,aq shume sa nuk e ke iden,dhe jo vetem per pritjen e refugjateve,qe dhe shtete te fuqishme fare do ishin tmerruar me ate numer aq te madh,por kjo fale familjeve te thjeshta shqiptare.
personalisht harxhova mijra euro per ti ushqy me buk ata 7 veta kosovare qe i kisha...mbaroi lufta iken,une nuk kam nevoje as per benz as per lesh,i kam te gjitha,as dhe nje falenderim nuk mora me.
nejse vari lesht...nuk du falenderime un,falenderoni ameriken qe ju shpetoi b'ythen.dhe Shqiptaret e shqiperise qe ju mbajten me buk.duke qene te varfer vet
ps.ne do ta benim me ju kte mikpritje,se e beme per hebrejt dikur qe si kishim asnje gje,e bem dhe me ushtaret e duēes kur ngelen si jetime ne shqiperi dhe i vriste gjermani,kurse .dyshoj nese do e benit ju per ne.
Krijoni Kontakt