Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 120
    Nuk e di punon apo jo:
    Hyr me te djathtin te start.Kliko Properties.Kliko costumize.Kliko advanced.Levizi ato opsionet poshte derisa te shikosh recent documents.Atje ku ke Recent Documents kliko Do not display this item.Pastaj apply dhe ok.Provoje dhe me thuaj.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e v3t0n
    Anëtarësuar
    02-07-2008
    Postime
    117
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Nuk e di punon apo jo:
    Hyr me te djathtin te start.Kliko Properties.Kliko costumize.Kliko advanced.Levizi ato opsionet poshte derisa te shikosh recent documents.Atje ku ke Recent Documents kliko Do not display this item.Pastaj apply dhe ok.Provoje dhe me thuaj.

flm shumm BlooD_VenoM
    funksionoi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2004
    Postime
    298

Kërkoj ndihmën tuaj: Windows' memory too low!

Window's memory too low..

..dicka e tille me del poshte ekranit..ndersa pres te hapet ajo faqe qe kam klikuar

..kam lidhje kabllore te internetit me high speed..nuk e di sakte se cfare shpejtesie ka..gjithashtu kam te inataluar dhe rifresku McAfee per te mbrojtur compjuterin..

pyetja ime eshte kjo: A mund ta beje vete dhe si ta bej qe te permiresoje memorine e window-sit me shprese qe compjuteri te punoje me shpejt..te punoje me shpejt une kuptoj qe mos te pres shume per te hapur ate faqe qe kerkoj..

..e di me siguri qe ka shume anetare te forumit qe jane kopetente per te dhene pergjigje per problemin tim ..por shkoj me shprese qe ndonjeri prej tyre do e lexoje kete ne nje moment qe do te kete kohe te me pergjigjet..

..thank you

po te mbaron memoria e local disk c. psh kur do te hedhesh dicka nga winrar ne local disk d kerko memorie te mjaftueshme dhe ne local disk c per nje kohe te pakte(sapo te hidhet tek local disk d file.) fshi disa programe ose lojra te c qe ti lirosh. klm
    ++--++--

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2004
    Postime
    298

Oh boy..

Citim Postuar më parë nga frank001 Lexo Postimin
    po te mbaron memoria e local disk c. psh kur do te hedhesh dicka nga winrar ne local disk d kerko memorie te mjaftueshme dhe ne local disk c per nje kohe te pakte(sapo te hidhet tek local disk d file.) fshi disa programe ose lojra te c qe ti lirosh. klm
    ..tybe se te kom mor vesh nai fjal..

..nuk osht fai jot or ti cun ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga frank001 Lexo Postimin
    bashkohem me mendimin e frank001,
    hapesira e lire e diskut duhet te jete te pakten aq sa eshte konfiguruar memoria virtuale.

Ose, nese disku ka hapesire, thjesht do te thote qe duhet te konfigurosh memorien virtuale me me shume hapesire.
    Ta zeme nese ke memorien virtuale(File Paging) 300MB, mund ta rrisesh ne 800MB, ose me shume, sipas deshires.

Dimensionin e memories virtuale mund ta shohesh tek Task Manager.

Ctrl+Alt+Del
    ose
    tek menuja start, Run, ekzekuto komanden "taskmgr",
    tek Performance ke te dhenat mbi perdorimin e memories fizike RAM, dhe PF(Page File). Sigurohu qe PF te kete dimension te arsyeshem dhe te mos jete ne perdorim 100%

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2004
    Postime
    298
    Tu rrit nera o frank001 edhe ty o xfiles per perpjekjen me m'ndihmu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    zwitzerland
    Postime
    29
    pershendetje gjithve, nuki po edi a eshte ky postim vendin e duhur ajo

nese ka kush naj spjegim per HDD, e kam HDD endam 2 pjes dmth.2 partition lokal disk c dhe D qa esht ma e keqja disku -D nuk me hapet klikoj por kot, nuk hapet ja qka paraqitet shikone nese ka kush naj spjegim se goxha programe e muzika kam e spo du me i humb deri maximum jo ,,

SHIQONE FOTON QKA ME PARAQITET
    " target="_blank">
    Ndryshuar për herë të fundit nga rida : 28-01-2009 më 11:49 Arsyeja: A

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anëtarësuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Shif se 99% te ka marre virus, cfar antivirusi perdor?

Duhet ti besh scan me ndonje antivirus te mire dhe me antipyware.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    je i nfektuar me autorun virus shkarko kete program dhe vetem kliko ne te 2 here dhe do te rregullohet http://www.sendspace.com/file/tq3t2v

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Rufi Osmani: Libri im do të më shkaktoj probleme
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 06-11-2007, 15:41
  3. Minoritetet me probleme psiqike
    Nga FLORIRI në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:00
  4. Burrat dhe grate me probleme mendore duhen te parandalohen...
    Nga *~Rexhina~* në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 15:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •