Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Rufi Osmani: Libri im do të më shkaktoj probleme

Keto dite profesori dhe analisti politik Rufi Osmani, botoi librin e tij te pare për ngjarjet ekonomike dhe politike në Maqedoni gjatë 15 viteve të kaluara. Titulli i librit eshte: "Mendime alternative ekonomike-politike".

Me pas, autori ne fjale proncohet edhe per mediat, ku pos tjerash thote: "E di se botimi i librit do të më shkaktojë probleme mëtej, por e vërteta duhet të thuhet"

Tash shtrohet pyetja: Pse Rufi Osmani ka thene se libri i tij do ti shkaktoj probleme, cili eshte mendimi juaj? A mendoni se ne kete liber eshte edhe dorra e zeze e paraqitur ajo qe e burgosi me 97-ten? A thua ketu ai ka thene shume te zeza tjera per ate se cka ndodh ne Pallatin e Kuq ( opsss ) doja te them PDSH-ne, mendoni se PDSH-ja mund t'i hakmerret dicka Rufi Osmanit pse ja ka zbuluar te zezat?
    My silence doesn't mean I am gone!

Rob i All-llahut! Maska e Omari
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Paqja dhe meshira e All-llahut qofte mbi Muhammedin alejhi selam dhe Pasuesit e Tij

Citim Postuar më parë nga Davius
    Keto dite profesori dhe analisti politik Rufi Osmani, botoi librin e tij te pare për ngjarjet ekonomike dhe politike në Maqedoni gjatë 15 viteve të kaluara. Titulli i librit eshte: "Mendime alternative ekonomike-politike".

Me pas, autori ne fjale proncohet edhe per mediat, ku pos tjerash thote: "E di se botimi i librit do të më shkaktojë probleme mëtej, por e vërteta duhet të thuhet"

Tash shtrohet pyetja: Pse Rufi Osmani ka thene se libri i tij do ti shkaktoj probleme, cili eshte mendimi juaj? A mendoni se ne kete liber eshte edhe dorra e zeze e paraqitur ajo qe e burgosi me 97-ten? A thua ketu ai ka thene shume te zeza tjera per ate se cka ndodh ne Pallatin e Kuq ( opsss ) doja te them PDSH-ne, mendoni se PDSH-ja mund t'i hakmerret dicka Rufi Osmanit pse ja ka zbuluar te zezat?
    Dhe pos tjerash qe keni cekur ju promovuesi tha:

Ne kete liber shkruan per ngjarjet para lufte, gjat lufte, dhe pas lufte...

Dhe pos kesaj tha ju e dini se kam kaluar neper shum probleme, dhe mendoj se pasi qe te lexohet ky liber perseri do te kem probleme.

Un plotesisht mbeshtes Rufi Osmanin per hir te se vertetes dhe them se veprimi i tij nuke shte aspak i gabuar, mbeshtetjen nga popullata e ka por kete here jo vetem nga Gostivarasit po nga e gjith Maqedonia, dhe nese dikush çon doren mbi Rufi Osmanin nuk do te mbrohet vetem nga Gostivarasit por nga tegjith Shqiptaret ne Maqedoni, Shpresoj dhe Besoj ne kete per shkak se dihet situata e pas luftes ne Maqedoni, nuk ka Shqiptar qe ia ka friken Uniformave si me pare.

Un kam filluar dhe do ta lexoj shum shpejte librin e tij, shpresoj qe te perfitoj nga Ai te verteta qe nuk i kam ditur deri me tani.

Me Rrespekt
    muslimi

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anëtarësuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Davidus, mendoj se pergjigja ketu duhet te vije pasi te lexohet libri sepse profesori eshte ne probleme jo vetem me PDSH-ne. Une jam ish student i tij dhe i njoh shume mire disa rrethana.

P.S: Ne Tetove nuk mund ta gjej se ku shitet libri, ju lutem nese keni informata per kete me tregoni. Ju Flmd.

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Libri Do te dale ne shitje pas 2 javesh keshtu qe ende nuk eshte ne TREG

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Une kam respekt per Z. Osmani. Por kjo thenja qe libri do te shkaktoj probleme duket si propogande libri. Nese vet ai jeton dhe Z. Osmani nuk eshte problem per dike athere ska pse libri te shkaktoj probleme. Megjithate duhet te presim te lexohet.

Asnje problem ja qe koha tregoi u be sa kohe nga botimi i librit.
    Me kujtohet Rufi Osmani 96 zgjedhjet lokale ku dhe fitoi , ate kohe PPDSH ja bente fushate te bujshme nen moton Shqip , por ama Kreret nuk udhetonin bashke neper tubime , dhe ne nje tubim ne Pirok (fshat ) Rufi Osmani vin me vone se Arber Xhaferi e Menduh Thaci, nga gzimi i turmes brohoritjet , Kryetrimi e mori fjalen dhe deklaroi se ja ne jemi VAZHDIMSIA E BALLIT KOMBETARE NE KETO TROJE , ketu u vu re nje mos kordinim ne kreun e Partise , pastaj ky moskordinim vazhdoi, me vendosjen e Flamujve , ku i pari e vendosi Rufi Osmani edhe pse akoma kishte vende qe skishin mbaruar zgjedhjet, ky moskordinim mes Udheheqjes dhe kjo qe beri Rufi Osmani duke dale i pari dhe duke mos u kordinuar , erdhi edhe 9 koriku .

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Legjende, inspirim, cdo gje e mire mund te thuhet per kete patriot. Gjynah qe ja futen kelyshat komuniste shqiptare.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Me te verte nje rrespekt te vecante potences intelektuale Rufiut si dhe qendrimit tij patriotik por jo edhe per ndonje perkushtim te tij per ta ndryshuar realitetin tone me fuqine e personalitetit qe e ka ne mesin e shqiptareve te Maqedonise. Besoj se ai ka nje mision te pakryer dhe se cdo zvarritje ne ri-kyqjen e tij ne perditshmerine politike ne fakt e zbeh qendrimin pozitiv te njerezve per te.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ne librin e Rufi Osmanit permenden emra, cifra si dhe raste qe kane te bejne me mito dhe korrupsion. Shumica e emrave kane qene dhe jane pjesemarres aktiv ne politike, prandaj Rufiu ka thene se mund te kete probleme.
    Po ta lexoni librin do e vereni se nuk ka faj kur e thote kete.
    Ketu ne Zvicer libri kushton 20 franga.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e valius
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    Ku mund ta gjejm librin a ka dal ne tetove ne shitje...kush ka informata

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Kush ka pergjegjesi per tragjedine e Gostivarit?
    Nga pacifist në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 12:18
  3. Tomor Osmani, 40 vjet gjurmim në Albanologji
    Nga drini_në_TR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 04:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •