Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Tema: projektori

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Prozhektoret Dixhitale!

Pershendetje!

Kam nje pyetje per ekspertet e ketushem. Jam ne dileme per blerjen e nje proxhektori dixhital i cili lidhet edhe me pc edhe me dvd. Ekzistojne dy lloje ose me mire dy tipe: DLP dhe LCD.

A mund te me thote dikush se cilin nga te dy te zgjedh dhe perse?

Faleminderit!

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257
    Me sa duket ekspertet e ketushem nuk munden te japin nje pergjigje lidhur me kete pyetje.

Apo qendrojne thjesht indiferente?

Gjith te mirat

I Shenjtė I Shenjtė...

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Peniel,

Prozhektoret janë me mijëra dollare dhe nuk hyjnë shumë në punë për ambjente shtëpiake. Pra, duhet të gjesh ndonjë person që është përgjegjës për blerjen e aparatëve të zyrës në ndonjë kompani dhe që kupton teknologjinë e prozhektorëve. Njerëz të tillë janë të rrallë në forum; prandaj nuk ke marrë përgjigje.

Nëse kupton anglisht, lexo google se ka shumë artikuj që bëjnë krahasimin midis DLP dhe LCD.
    http://www.google.com/search?hl=en&l...+LCD+projector
    Edi

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257
    Ed

Faleminderit per pergjigjen. Eshte e vertete qe ka prozhektore qe kushtojne mijera dollare por ka edhe nga ata qe kushtojne edhe me pak se 1000$. Cdo gje varet nga ato cka ofron. Eshte si pc, qe sa me shume gjera qe ti vesh aq me shume kushton. Ja dy prozhektore DLP dhe LCD te cilet shiten ketu me nje cmim me pak se 1000 euro:

SVGA EMP- S3 EPSON
    *Display LCD
    *ANSI: 1600
    *Contrast: 500:1
    *800x600 pixel
    *Aspect Ratio: 16:9
    *Lifetime lamp 2000 hours
    *Composite, S-Video, RGB
    *Dimensions 32.7cm x 24.6cm x 9.8cm
    *Weight 2.5 kg
    *Garancia 3 vjet
    Cmimi 849 euro

DLP PD100 acer
    *800x600 pixel
    *Aspect Ratio 4:3/16:9
    *ANSI 4:32000
    *Contrast 2000:1
    *Distanca e shfaqjes 4.92'(1.5m) ~ 39.4'(12m)
    *Madhesia e shfaqjes 40" - 300"
    *Lifetime lamp 3000 hours
    *In: USB Mini D-Sub Component VGA HDTV S-Video Composite
    *Out: Mini D-Sub
    *Dimensions 230x238x123mm
    *Remote control
    *Garanci 2 vjet
    899 euro

Jane shume te mire edhe per perdorim shtepiak dhe sidomos per ata qe ju pelqen kinemaja. Eshte nje vegel shume e mire per te bere nje home cinema ne shtepi.

Por, nuk kam arritur deri ne keto momente te kuptoj ndryshimin midis DLP dhe LCD ne figuren qe japin. Qe te dyja keto nuk kane ndryshime te medha ne cmim dhe ne ato cka ofrojne si edhe ne garancine qe ofrojne kane diference. E bera kete pyetje sepse eshte shume e veshtire te mesosh te verteten prej atyre qe i shesin. Kuptohet qe kjo nuk do tu interesonte.

Mendova se ketu ne forum do te mundej te me ndihmote dikush por me sa duket shume pak merren me kete.

Gjithe te mirat

ns

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Mendova se ketu ne forum do te mundej te me ndihmote dikush por me sa duket shume pak merren me kete.
    kaq pa motivacion qenke?

Me sa duket ekspertet e ketushem nuk munden te japin nje pergjigje lidhur me kete pyetje.
    qe kur projektoret qenkan bere per ekspertet? Megjithate ndodh qe mund te kene probleme.

Megjithate ai qe do te bleje nje projektor i lire me 1024x768 rezolucion, 16 bit color, nuk eshte me teper se $1200 US dollars. Ata brand-name jane me te shtrenjte.

Prozhektoret janë me mijëra dollare dhe nuk hyjnë shumë në punë për ambjente shtëpiake.
    Mijera dollare jane ato qe jane me teknologji "touch and click". Kam nje projektor te tille ne pune ne ku bejme prezantimet projektet me "touch and click" qe zakonisht jane powerpoint.

Ai qe do te bleje te bleje nje te lire tek cdw.com ose insight.com se nuk jane objekte eksperti ato, megjithate nje dite neve kemi ndenjur 15minuta se nuk e vinim dot ne pune derisa erdhi IT guy i kompanise tone i cili e konfiguroi. dell.com ka filluar te shesi po ashtu.

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257
    Citim Postuar mė parė nga Alket123
    kaq pa motivacion qenke?

qe kur projektoret qenkan bere per ekspertet? Megjithate ndodh qe mund te kene probleme.

Megjithate ai qe do te bleje nje projektor i lire me 1024x768 rezolucion, 16 bit color, nuk eshte me teper se $1200 US dollars. Ata brand-name jane me te shtrenjte.

Mijera dollare jane ato qe jane me teknologji "touch and click". Kam nje projektor te tille ne pune ne ku bejme prezantimet projektet me "touch and click" qe zakonisht jane powerpoint.

Ai qe do te bleje te bleje nje te lire tek cdw.com ose insight.com se nuk jane objekte eksperti ato, megjithate nje dite neve kemi ndenjur 15minuta se nuk e vinim dot ne pune derisa erdhi IT guy i kompanise tone i cili e konfiguroi. dell.com ka filluar te shesi po ashtu.

Nejse, no coment

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-12-2008
    Postime
    4

projektori

jam e interesuar te di se si funksionon nje projektor me vale apo me rreze.
    me duhet te di gjithca rreth ne projektori, kushtet me te mira per nje paraqitje sa me cilesore.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    google how projector works ....!
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •