shqiptimi i fjales "phillim" ndoshta![]()
shqiptimi i fjales "phillim" ndoshta![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Na fal Edvin83 po tema me duket se eshte martesa e mashkujve shqiptar me femra te huja ?????
Lal shko meso te flaseshe, nje her ok zogu, pastaj hajde e bo muhabet me mua,
1 para punese ti sdi gje per mua nese jam e martume e fejume nese jam bere nen etj etj
2 Nuk jam si fshataret e tua qe shyqyre qe i del nje burr qe ne moshen 14 vj dhe o burra ta martohem dua te kam nje gabzhe ne jet dua te kem nje shkoll nje arsim mos te me shtypi burri sic bojoni juve me nuset tuaj
3 Sa per virgjerin time ty ska cfare te duhet dhe sdo te jap shpjegime ty se nga e kam PI MAMI APO DOKTORRIT SEPSE VETEM NJE INJORANTE NUK DO TA KUPTOJ VIRGJERIN E NJE VAJZE NGA DOKTORRIT ok ??
Keshtu qe kur te flaseshe per mua mendohu mir nja 100000 here pastaj flit
SALVE A TUTTI BELLI E BRUTTI
Goca sa shume kohe per te humbur mi...
Akoma me keto tema ju ????
Bota evolon me ritme gjigande ju mendoni akoma e hapni tema ne forum kush eshte me e mire "Femra Shqiptare apo Femra e Huaj" ...duam dhe aspirata te behemi pjese e UE....Me keto mendime qe lexoj ketu ne forum dhe duke ditur mentalitetin e mykur shqiptar...mendoj se as deri ke dera te shofim nga jashte nuk na merr njeri per ne UE !!
Martesa varet nga dy faktorė: Mbijetesa si person dhe mbijetesa si komb (racė).
Varet cili faktor ėshtė mė i fortė dhe ndikon mė shumė.
Para disa dekadash, emigronin kryesisht tė rinjtė jashtė nė Perėndim, kryesisht meshkujt, e ngapak edhe familjet. Kėshtu njė numėr meshkujsh nuk kishin femra shqiptare pėr t'u martu atje, e faktori i mbijetesės si person ka ndiku qė tė martohet me njė tė huajėn. Poashtu FMP ka ndiku qė tė martohet me tė huajėn pėr dokumente (vizė qėndrimi), ose pasuri etj.
Pas shumė dekadave, sot, fėmijėt shqiptarė tė lindur e rritur nė Perėndim, pasi janė rritur vinė pėr ēdo verė nė Kosovė, mbushin Kosovėn edhe ashtu tė stėr-mbushur, gjejnė partnerin e jetės, shqiptar, nga raca jonė. Sepse FMP nuk ka ndonjė ndikim tek jeta e tyre, sepse ata e kanė tė siguruar jetesėn kanė kushte tė mira. Pėrkundrazi jetesa e tyre ndikohet nga Faktori i Mbijetesės si Komb, ngaqė kanė siguruar mbijetesėn personale, tash u mbetet tė sigurojnė mbijetesėn e kombit.
Krijoni Kontakt