Nuk eshte tragjike martesa e djemve shqiptar me vajza te huaja se edhe ato kan nevoj qe ta ndjene dashurin qe kan djemt shqiptar per femra sepse mbas njerzve me ngjyr te zeze nga afrika djem me te ndegjueshem per femrat e huaja jan shqiptaret.
:
Nuk eshte tragjike martesa e djemve shqiptar me vajza te huaja se edhe ato kan nevoj qe ta ndjene dashurin qe kan djemt shqiptar per femra sepse mbas njerzve me ngjyr te zeze nga afrika djem me te ndegjueshem per femrat e huaja jan shqiptaret.
:
dashuria nuk njeh kufij dhe nacionalitete keshtu qe eshte normale qe edhe meshkujt te gjejne njeriun e zemres atje ku jetojne e punojne
sa e mburrni veten mer . hamshoret e shtratevelol .
une kam pare shume vajza shqiptare sidomos ketu ne london si nuk e gjen dot fjalem me to edhe nuk ja flen ase te merresh me to se eshte kohe e humbur lere ma ta martohesh se nuk jane ase ne qedhe ase ne tok nuk jane ase si anglese apo europjan ase si shqiptare sepse ja nisin te bejne se vje femer angleze qe e ka rrogen vjetore 80 paund e shqiptarja e jone eshte me nima shtetit ateher gjeje fet ti se cfar eshte mangut??????????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AGREPI_25 : 31-01-2009 mė 10:17
Agrepi me vjen shume keq qe e mendon keshtu! Sepse nuk eshte hic e vertete ajo qe thua....mund te them me bindje qe ke pasur "fatin e keq" qe ke hasur ne femra te tilla apo mundet qe me te shumtat jane ashtu si thua ti.
Por...mos e pergjitheso kete fenomen sepse te siguroj qe ka shqiptare (ato me familje ne emigrim por edhe studente) qe jane te perkryera e qe dine te te vleresojne, te te respektojne, etj. Dhe nuk jam e vetme qe e mendoj keshtu.
Jetoj pa kufij
Krijoni Kontakt