Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 152
    I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    kur te hiqet edhe partia demokristiane at her le te hiqet edhe partia demokrate muslime nese njera nuk behet as tjera nuk do behet ,kapishi
    E kam sqaruar ne postimet e mesiperme qe te pakten sa te integrohemi ne BE nuk duhet te ekzistoj nje parti e etiketuar si musilmane sepse do ta kemi te veshtire te futemi ne BE siç e ka dhe turqia. Feja nuk duhet te perzihet me politiken

Megjithate e shikoj qe me ju nuk ia dilet. Mbase duhet te perdor firmen tuaj.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    kur te hiqet edhe partia demokristiane at her le te hiqet edhe partia demokrate muslime nese njera nuk behet as tjera nuk do behet ,kapishi
    Sigurisht,te hiqet edhe partia tjeter islamike "Atdheu" qe ka per baze sheriatin islamik,sic do e kete edhe kjo partia e re.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga alproud Lexo Postimin
    extreme,

e ti i nderuar a nuk e sheh se edhe ne jemi popull musliman demokrat .... sikur ato vende qe jan te krishter demokrat ....

- Une jam ne dijeni te kesaj dhe do i jepja kredit per kete ngelizhimit te fese nga shqipetaret dhe lartesimin e interesave te tyre perpara ceshtjeve shpirterore. Psh...Nuk ndodh dicka e tille qe nje mysliman sado ekstrem ne mendime te kerkoje te shkoje te jetoje apo punoje ne lindjen e mesme, Arabine Saudite, por perkundrazi shikon nga perendimi.

Shkrimi im ishte nje pergjigje ndaj nje postimi qe thoshte se nuk eshte e mundur per te qene nje shtet i krishtere me nje sistem demokratik.

i uroj sukses ksaj partije shpresoj qe te jen njerz te pergjegjshem

- Urimi im i vetem eshte qe kjo parti te mos jete ure lidhese me lindjen dhe ti sherbeje klaneve te botes arabe, por te jete nje parti e moderuar dhe jo shum ekstreme ne idologjite e saj. Perndryshe do te ndikoje shume keq ne bashkimin e shqipetareve, ne emrin e shqiperise dhe ne pasoja te tjera te renda duke perfshire edhe imazhin e islamit ne shqiperi qe eshte jo pak i dyshuar dhe i debatuar.

Edhe Turqia eshte nje shtet Musliman por qe demokracia eshte ne nje nivel kogja te lart por edhe une nuk besoj qe nje shtet i krishter kish pas mundsi te jet edhe demokrat ne qoft se ai shtet kish punuar dhe vepruar ne baz te bibles pra i bije e njejta gje si turqia qe nuk punon ne baz te kuranit dhe ja ku jemi te gjith demokrat....

shpresoj qe joo , synonimet e ksaj partie ishin te qarta dreit evropes ne emer te shqiptarve .
    We are all Aliens

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Ne kete 45%, 8-10% jane minoritare turq, qe u bene "shqiptare" pas renies se Portes se Larte dhe pas shpalljes se pavaresise nga Shqiperia ne 1912.
    Germo Tare germo, i thone ketej. Eshte e disata here qe po ju citoj zoti Albo, por ju ose jeni ose beni sikur jeni nje anti kombetar i theksuar dhe nje amator ne katror ne fushen e historise.

Ku e nxorre 10% minoritetin turk? Ku ke nje fshat te vetem qe flaska turqisht? Çfare jane keto shifra? Me thuaj ku i gjete? As ne kalendat greke nuk jane? Jep nje burim qofte dhe anonim te pakten!

Mire tek komuniteti vlleh bera sikur nuk lexova (10%). Por tek turku?!?! Na ruaj o zot? Kije te qarte o shoku administrator se musilmanet jane Shqiptar dhe jo turq, ortodoksit jane Shqiptar dhe jo Greke. Katoliket jane Shqiptar dhe jo Italian.

Ne mos gaboj sipas zoterise tate minoritaret ne Shqiperi na dalkan (10 % greku + 10 % turku + 10 % vllehu + 10% romet + 5 % te tjeret = 45 % minoritar). Po e le me kaq se nuk kam miqe midis administratoreve per te reaguar ne rast fshirje te postimit

Turqia nuk deshiron te shohi nje Shqiperi ne NATO dhe ne BE, pasi kjo per ta do te thote qe Shqiperia nuk na e ka me nevojen.
    Shqiperia nuk ia ka dhe as ia ka pasur nevojen Turqise dhe as do t'ia kete. (Me perjashtim te 97 kur ushtria greke per pak pushtoj jugun e Shqiperise).

Koha ka manine qe te vertetoje ato qe une shkruaj ne kete forum, ok "njeri racional"?

Albo

Jane vertetuar tashme me shprehjen tende te famshme : "Çamet nuk jane te kombesise Shqipetare"
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Andreotti eshte nje kriminel mafioz. Ket e thote sentenca e gjygjit.
    Ia vuni vulen. Prej gjyqit Andreotti ka dale i pafajshem, keshtu qe mundohu me u informue para se me fole.

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Demokracia Kristiane eshte partia me e felliqur e Italise.
    Partia Demokristiane asht aq e felliqun...sa e mori Italine zhele te mbas LIIB, me nji te kalueme diktatoriale fashiste, me nji kercenim komunist dhe e bani nji vend te lulzuem ku shkuen te kacavarun neper direket e anijeve shqiptaret qe japin mend e gjykojne. Asht nji parti qe ndertoi nji vend demokratik, te zhvilluem. Pak dite ishin komunistat partizane ne kontroll te disa territoreve dhe filluen menjihere urrejtjet, raprezaljet e krimet si ne Shqipni.
    Puroshkodran, mos fol per cka s'din. Keshille nga nji bashkeqytetar.

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    une e kisha fjalen per ish kryetarin e partise demokristiane shqiptare z ZEF BUSHAT,i cili ka qendruar per me shume se 4 vvjet si ambasador i te krishterve shqiptar ne Vatikan!
    Ne se ti mendon se ambasadori i Shqipnise ne Vatikan Zef Bushati ishte ambasador i te krishterve shqiptar, apo Ferid Hoti ne Indonezi ishte ambasador i muslimaneve shqiptare mbaj mendjen tande se nuk kam se cka me te thane tjeter.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    Ia vuni vulen. Prej gjyqit Andreotti ka dale i pafajshem, keshtu qe mundohu me u informue para se me fole.

Partia Demokristiane asht aq e felliqun...sa e mori Italine zhele te mbas LIIB, me nji te kalueme diktatoriale fashiste, me nji kercenim komunist dhe e bani nji vend te lulzuem ku shkuen te kacavarun neper direket e anijeve shqiptaret qe japin mend e gjykojne. Asht nji parti qe ndertoi nji vend demokratik, te zhvilluem. Pak dite ishin komunistat partizane ne kontroll te disa territoreve dhe filluen menjihere urrejtjet, raprezaljet e krimet si ne Shqipni.
    Puroshkodran, mos fol per cka s'din. Keshille nga nji bashkeqytetar.

Ne se ti mendon se ambasadori i Shqipnise ne Vatikan Zef Bushati ishte ambasador i te krishterve shqiptar, apo Ferid Hoti ne Indonezi ishte ambasador i muslimaneve shqiptare mbaj mendjen tande se nuk kam se cka me te thane tjeter.
    indonezia eshte nje shtet si gjitha shtetet tjera te botes,ku ka musliman te krishtere dhe ortodoks,dhe nmbi te gjitha eshte nje komb indonezian!
    Kurse Vatikani eshte kryeqendra boterore e krishterimit!nuk eshte komb vatikani!prandaj te thashe qe Zef Bushati ishte perfaqsues i te krishtervet!

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Indonezia eshte shteti me i madh mysliman ne bote...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    indonezia eshte nje shtet si gjitha shtetet tjera te botes,ku ka musliman te krishtere dhe ortodoks,dhe nmbi te gjitha eshte nje komb indonezian!
    Kurse Vatikani eshte kryeqendra boterore e krishterimit!nuk eshte komb vatikani!prandaj te thashe qe Zef Bushati ishte perfaqsues i te krishtervet!
    "nuk eshte komb vatikani!", por asht komb ky shqiptari...a e kuptove?
    Ambasadori i Vatikanit ne Shqipni perfaqeson Qendren e Katolicizmit.
    Ambasadori i Shqipnise ne Vatikan perfaqeson Shtetin Shqiptar.
    Ambasadori nuk perfaqeson vendin prites, por vendin qe e dergon.
    Bamir Topi, musliman, dekreton ambasadorin e Shqipnise ne Vatikan!
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodra13 : 22-01-2009 më 07:34

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Indonezia eshte shteti me i madh mysliman ne bote...
    kush te tha se jo!
    por Indonezia eshte nje shtet KOMB e ke te qart tani.??
    kurse Vatikani eshte shtet brenda shteti,ose me sakte(qendra e perpunimit te te gjitha te keqiave qe i kanosen botes)prandaj te thashe se ish Kryetari i partis demokristiane shqiptare,ka qene per kater vjet ambasador i te krishterve shqiptar ne Vatikan,plus qe shqipria ka dhe ambasaden e vet ku perfaqsohet shteti shqiptar,ne rrome!

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Beke nuk merr ere nga fusha diplomatike ti...
    "nuk eshte komb vatikani!", por asht komb ky shqiptari...a e kuptove?
    Ambasadori i Vatikanit ne Shqipni perfaqeson Qendren e Katolicizmit.
    Ambasadori i Shqipnise ne Vatikan perfaqeson Shtetin Shqiptar.
    Ambasadori nuk perfaqeson vendin prites, por vendin qe e dergon.
    Bamir Topi, musliman, dekreton ambasadorin e Shqipnise ne Vatikan!
    Besoj se e kuptove tani apo jo?

qendra e perpunimit te te gjitha te keqiave qe i kanosen botes
    Dikur ne mesjete,sot eshte zhvendosur nga Azia,atje ku hidhen njerezit ne ere...

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Shumëllojshmëria e partive politike!
    Nga YoUGoTNoGaMe në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 09-04-2009, 04:53
  4. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •