Close
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 152
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    nuk e shpreha nje mendim te tille,qe ti shkruan me merin Inteligjentja,kurse per White_Knight nuk terhiqem dot,pasi kam informacion teper te besueshem per kete po nga nje miku yt,megjithate une e kisha harruar fare por ti e rihape kete debat,plus qe nuk ka shanc qe ti Darius dhe White Knight te jeni online apo te postoni ne te njejten kohe!!
    Eshte komplet jashte teme dhe sme pelqen te perseris veten por po e them ne te miren tende. Mos u bej qesharak. Darius ska nevoje per emer te dyte ne kete forum. Mendimet qe kam dhe qendrimet qe mbaj, me mjafton vetem nje emer. Dhe ky emer eshte Darius, i vetmi qe kam. Blood Venom apo ndonje tjeter qe tallet me ty nuk eshte shoku im. Ne kete forum skam shoke e shoqe. Thirri mendjes behar se dukesh dhe goxha ne moshe. Beji sherbim vetes se do te qeshi dynjaja.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    pritni tash kur te na dalin edhe nje kallabellek parti te tjera fetare ... partia demokratike ortodokse, partia demokratike katolike, partia demokratike protestante, partia demokratike budiste, partia demokratike bektashiane etj. etj.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    eshte per te u habitur se sa gjate ka qendruar Antarja INTELIGJINTJA,pa e shprehur mendimin e saja rreth krijimit te kesaj partie!
    me qense dhe kjo ben pjese ne nje organizate me darius dhe King Snake!
    Ne fakt e kisha shprehur edhe me pare Behar po s'do ma kesh vene re pergjigjen se e kas mendjen per te gjetur identititetin tim te dyte. mosss me doli sekreti.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    Une per vete e pershendes krijimin e njer partie te tille. Cdo parti qe kundershton status quon dhe binomin zagar ps-pd e meriton voten e popullit shqiptar.

Artikulli e thote shume mire qe anetaret e kesaj partie jane ato qe jane zhgenjyer me partite ekzistuese.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Myslimat jan gjithmon nje hap mbrapa te krishterve,cfare bejn te krishteret, myslimat e perserisin me zell te madh.

Te krishteret shpiken biblen per te sunduar budallenjt-kurese myslimat kopjuen biblen me devijime ne emertime.

Te krishteret me kryqezatat,shfarosnin e vidhnin e plackitnin ne emer te fes-myslimat i kopjuan ne menyre te perkryer ne evazionet e tyre kunder evropes.

Te krishteret dogjen te gjalle xhordano brunon se ai tha se toka rrotullhet-kurse myslimat shkaterruan kullat binjake simboli i zhvillimit se qenies njerzore.

Te krishteret dolen ne shqiperi me partin demokristiane-myslimat po i kopjojn sot me kete partin e re qe paska dal ne treg.

KURE POPULLI SHQIPTAR DO E KUPTOJ NJE HER E MIRE SE KETO FETE PO NA SHKATERROJN PLOTESISHT SI KOMB KUR?ZGJOHUNI O NJERES NGA GJUMI SE PO DIGJEMI PAK NGA PAK SI KOMB E NUK PO E MARRIN VESH SHUMICA,SE PAKICA E KA MARR VESH E PUNON PER KOMB,JO PER ARMIQT E SHQIPTARIZMIT.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    sa shkoi numri i partive politike ne shqiperi???
    suksese partise se re me qender shkodren
    po kryetar kush eshte?
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

plus qe kjo parti do jete vendimtare ne politiken shqiptare,meqense do kete me vehte mbi 80%te elektoratit shqiptar!
    !!

Nese kjo profecia jote do dale e vertet do te jap jap nje dreke ose darke kudo qe ta zgjedhesh ti.
    Por nese nuk del kjo profeci une nuk dua as drek e as darke nga ju, por vetem me jepni fjalen qe nuk do futeni me ketu ne forum per te then kesi lloj profecish, dhe qe do behesh nje Shqiptar i urte dhe i mire.
    larguar forever

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Nese kjo profecia jote do dale e vertet do te jap jap nje dreke ose darke kudo qe ta zgjedhesh ti.
    Por nese nuk del kjo profeci une nuk dua as drek e as darke nga ju, por vetem me jepni fjalen qe nuk do futeni me ketu ne forum per te then kesi lloj profecish, dhe qe do behesh nje Shqiptar i urte dhe i mire.
    po filloj nga fundi i shkrimit tend qe te pergjigjem ty!
    se pari jam Shqiptar dhe ndihem krenar per ket!
    se dyti ka patur koka shume me te zgjuara se une apo dhe ti,te cilet ne
    prag te nje fushate elektorale kan dekleruar fitoren e tyre paraprake,
    mir por ka ndollur e kunderta shpesh here duke humbur!dhe perseri
    keta njerez kan qendruar ne politike!!
    prandaj dhe une nuk jam ketu per te deklaruar ty apo dikujt tjeter #nese do largohem apo do qendroj ne forum ne se ndolle ajo qe ti parashikon!!

ndersa per dreken qe ti me ofron per problemin ne fjale,
    te falenderoj dhe njehkosisht dote sugjeroja ty qe te mos besh shum shpenzime
    pasi do te duhen ty gjate fushates elektorale!!

gjithsesi je i mire pritur nga une per nje kafe ne cdo kohe,pamvarsisht
    se kush do te dalin fitimtare,por nje gje te garantoj se as une dhe asti
    nuk kemi per te fituar gje nga keto parti cfaredoqofshin!
    KLM

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Te gjitha keto nisma te Ankarase, me shume se sa nisma politike jane perpjekje te deshperuara per te mbajtur ende gjalle kulturen osmane mes shqiptareve. Ia ka arritur me sukses ketij objektivi ne Kosove, por gjithmone i ka ngelur sharra ne gozhde ne Shqiperi, ku Erdoganit i duhet te perballet me bustin e "qafirit" (Gjergj Kastriotit) sa here qe viziton kryeministrine ne Tirane.

Albo
    Edhe une u habita sapo lexova emrin e kesaj partie. Edhe Demokraci edhe Islam, shume paradksale dhe komplet kontradiktore me bazat e fese islame. Islami nuk e njeh demokracine, as komunizmin e as fashizmin apo nazizmin. Keshtu qe eshte me te vertete per tu çuditur. Por gjithsesi jetojme ne vendin e çudirave dhe paradokseve.

Sa per keto qe ke thene ti Albo, do doja te kujtoja se dhe ai Dulja vrer vjell mbi Gjergjin, por nuk ka çfare ben ne Tirane dhe shkon langaraqi e na ngre flamuj grek neper Sarande. Mos harro gjithashtu se si e ka krijuar elektrotatin kjo partia e tij. Ka nje superfinancim nga qarqet ultranacionaliste greke, asnjehere nuk ka publikuar apo deklaruar se nga ka mare te ardhurat per fushatat elektorale qe ka zhvilluar dhe gjithmone ka bere pazare te ndyra si me PD ashtu dhe me PS. Keto ti kesh sa per kujtese dhe jo te qash Selmanin e te perqafosh Selimin.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga KING_SNAKE Lexo Postimin
    Giulio Andreotti demokristian ka qeverisur per vite e vite te tera ne itali dhe beri epoke,te gjithe e dime madheshtine e tij,dhe megjithate feja ishte e ndare nga shteti,dhe po flasim per nje shtet ku eshte qendra e krishterimit boteror,vatikani.
    Andreotti madheshtor?!
    Andreotti eshte nje kriminel mafioz. Ket e thote sentenca e gjygjit.
    Demokracia Kristiane eshte partia me e felliqur e Italise. Shum nga pjestaret e kesaj partie jane denuar per mafie.
    Qe vatikani ka pase lidhje me mafien dihet botrisht.

Un mendoj se duhet te shohim programin e kesaj partise myslimane para se te gjykojme. Kur lejohen te kene parti enveristat.....
    Natyrisht, nqs duan te na sjellin sheriatin eshte muhabet tjeter.

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Shumëllojshmëria e partive politike!
    Nga YoUGoTNoGaMe në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 09-04-2009, 04:53
  4. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •