Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 152
    Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    eshte minoritet i padeklaruar, por qe ne shpirt e di se kujt populli i perket.
    Turku ka lene faren e tij te keqe edhe ne shqiperi, nuk eshte aspak per tu habitur.

Jo, jo, se nuk eshte aq e lehte kjo teme. Si e paska lene turku faren e keqe ne Shqiperi? Keto jane shpikje dhe eshte poshtersi qe flitet per minoritet, kur s'eshte degjuar ndonjehere qe te kete nga keta "minoritaret" qe fliskan turqisht, qe te kene ruajtur tradite turke ne familjet e veta, e te tjera e jo me te ngrihen deri ne nivel minoriteti. Statusi i minoritetit eshte shume i larte e para se te arrihet tek ai ka shkalle qe duhen ngjitur. Albo i ngjit keshtu direkt me nje fjale goje. Ec aty, c'behet!!!

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Perderisa ka Parti DemoKRISTIANE pse mos kete dhe Parti Demokraci Myslimane?!
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    eshte per te u habitur se sa gjate ka qendruar Antarja INTELIGJINTJA,pa e shprehur mendimin e saja rreth krijimit te kesaj partie!
    me qense dhe kjo ben pjese ne nje organizate me darius dhe King Snake!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    ZEF BUSHATI ish kryetar i P.Demokristiane ,sa po e ka lane postin e ambasadorit ne Vatikan,dhe eshte rikthyer perseri ne instancat me te larta te PDK,kete nuk mund ta mohosh dot! kurse Nikoll Lesi apo Nard Ndoka,po mbeten pa postin e kryetarit,menjehere do zen nje vend ne Vatikan si perfaqsues te ristianve shqiptar!
    Ambasadori ne Vatikan nuk asht perfaqesues i te krishteneve shqiptare, por i shtetit shqiptar.
    Ish ambasadoret Willy Kamsi, Pjeter Pepa p.sh. nuk ishin as anetare te Partise Demokristiane.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    Ambasadori ne Vatikan nuk asht perfaqesues i te krishteneve shqiptare, por i shtetit shqiptar.
    Ish ambasadoret Willy Kamsi, Pjeter Pepa p.sh. nuk ishin as anetare te Partise Demokristiane.
    une e kisha fjalen per ish kryetarin e partise demokristiane shqiptare z ZEF BUSHAT,i cili ka qendruar per me shume se 4 vvjet si ambasador i te krishterve shqiptar ne Vatikan!

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    eshte per te u habitur se sa gjate ka qendruar Antarja INTELIGJINTJA,pa e shprehur mendimin e saja rreth krijimit te kesaj partie!
    me qense dhe kjo ben pjese ne nje organizate me darius dhe King Snake!
    He si thua tani? Pervec White_Knight jam dhe Inteligjentja? Se me kete mendje ekselente qe ke ti mund te lexoj qyfyre akoma me te medha. Prit, shiko kush tjeter ka mendim te ngjashem me mua ne kete teme se mos zbulon nje emer tjeter per Darius

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Test inteligjence.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    He si thua tani? Pervec White_Knight jam dhe Inteligjentja? Se me kete mendje ekselente qe ke ti mund te lexoj qyfyre akoma me te medha. Prit, shiko kush tjeter ka mendim te ngjashem me mua ne kete teme se mos zbulon nje emer tjeter per Darius
    Unë jam shumë dakort me ty Darius.
    Ezekiel 25-17.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    nuk e shpreha nje mendim te tille,qe ti shkruan me merin Inteligjentja,kurse per White_Knight nuk terhiqem dot,pasi kam informacion teper te besueshem per kete po nga nje miku yt,megjithate une e kisha harruar fare por ti e rihape kete debat,plus qe nuk ka shanc qe ti Darius dhe White Knight te jeni online apo te postoni ne te njejten kohe!!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Te na rroje demokracia islamike .
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga alproud Lexo Postimin
    Pse i nderuari, nuk beson se bota perendimore eshte demokratike, vende si Franca, Italia, Gjermania, Anglia etj... Pastaj ju ne forum shqiptar edhe flisni anglisht.

Sic duket fjala PARADOKS dhe SHQIPERI gjithnje deshmojne se jane sinonime.

"Kjo parti nuk është deklaruar për krahun politik nga do të anojë. Programi i saj është i një partie joideologjike, të qendrës moderne.

Në BE & NATO"

- Kjo lart me duket si nje genjeshter e publikuar nga nje institucion qe i sherben sherimit te shpirterave por helmon moralin. Kjo pervec se duket e pamundur eshte nje perpjekje per te nxitur ndasira dhe probleme te medha. Afrimiteti me strukturat euroatlantike vetem se mund te ngadalesohen nese nje parti e tille arrin te perfaqesohet ne paralament.

T'ia dime per nder Sales qe na beri pjese te Organizates Islamike, u dha edukim me baza te lindjes shqipetareve dhe mundesi lindjes per te ndertuar ne shqiperi kerpurllat e influences se tyre. Si nuk i sherbyem nje here vetevetes dhe vendit tone, mor shqipetaret e shkrete dhe mendjelehte.

e ti i nderuar a nuk e sheh se edhe ne jemi popull musliman demokrat .... sikur ato vende qe jan te krishter demokrat ....

i uroj sukses ksaj partije shpresoj qe te jen njerz te pergjegjshem
    We are all Aliens

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Shumëllojshmëria e partive politike!
    Nga YoUGoTNoGaMe në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 09-04-2009, 04:53
  4. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •