ATONEMENT
FILM, FILM, FILM.! pike .
ATONEMENT
FILM, FILM, FILM.! pike .
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Sapo pash sot si dite pushimi 'Nights in Rodanthe'. I bukur ishte . Richard Gere Ky nuk plaket kurr .
Me ne fund e pash dhe filmin e baptistit.*Fantastik*.Shume i bukur,sidomos kur e pash me kokoshka dhe me cola.
Alienated po ne kete film nuk doli asnje femer.Per me teper asnjehere skenat nuk dolen jashte Antarktides.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk me shkuan kot 4 oret. Sweet as chocolate and fatal as women![]()
- The rest is silence.
Se mbaj mend sa here e kam pare po me titra kjo ishte hera e pare:
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
A arrite te kuptosh gje prej tij?
Dhe c'hynin ne pune pofkat/kokoshkat/kupat/kap-kupat/kokoroshkat dhe Cola aty?!!
Doli-doli.. eshte nje femer - dy besa - qe shihet ne kaseten e leshuar ne VCR, ose/apo edhe zeri i kundershtares ne shah nga PC.
E kuptove rrefimin apo (...) se une ende kam (?) ne lidhje me te?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Jo shume.Por skenat ishin te bukura.S mora vesh njehere ate jevgun ne fund ishte i infektuar apo jo.Shikohet me mire filmi kur ke kokoshka dhe cola.Se ka ndonje skene qe trembesh psh dhe ja jep me cola surratit ne vend te ujit.Zeri eshte ze lol nuk del me fytyre.Kete presupozoja.
Fakt lol por s'e kuptoj c'te kete lidhje femra, me nje veper qe pretendohet artistike?
Ja po shoh se dikush po e permend filmin Atonement, por nuk po e kuptoj cilin po e levdojne: filmin apo ate femren ne poster? -Femra e mire dhe filmi i mire jane gjera te ndryshme.
"The Thing" eshte nga ata filmat e fillim-viteve '80 qe ne mase te madhe lene anash disa sqarime kyqe, sikur me qellim (mund te kete qene ndikim i S.Kubrick dhe suksesit te filmit te tij "Odisea 2001"). Ka mjaft gjera te pa ekspozuara si psh.:
kush eshte ai qe endet korridoreve dhe saktesisht ne dhomen ku eshte frizi i rezervave te gjakut per infuzion e ne nuk e shohim nderkohe qe i mbijetuari i vetem (qeni haski) sikur iken perjashta gjate se njejtes skene me kujdes te madh.
Mikrobiologu qe cmendet thote nje fjale derisa shkaterron radiostacionin se nje qenie e tille nuk ka kaluar gjithe ato distanca yjore per t'u shnderruar ne qen.
Ne kemi dy kufoma te norvegjezeve por shohim vetem njeren, -e para sikur zduket pa e verejtur askush (as ne shikuesit), ndersa e dyta transformohet dhe infeston ate mikun qe plagoset ne kembe ne fillim. As ne skenen e transformimit te qenit nuk eshte e qarte se cili qen u transformua - jo nga aq sa shohim ne!
Une gjithmone kam menduar se nuk u transformua qeni norvegjez por njeri nga qente e stacionit amerikan te cilin eshte dashur ta kete infestuar piloti norvegjez per te cilin sapo beme fjale. etj ...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt