Close
Faqja 23 prej 111 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 1110
    Citim Postuar më parë nga Hyjnor Lexo Postimin
    Sa tragjike qe e ke bere, nuk eshte dhe aq. Po te shikosh disa filma te vjeter te Hitchcock, apo Fredy vs Jason, Mosquito, Village of the Damned etj.
    Ma jep pak emrin e plote te Hitchcock.Keto F vs J dhe VOFTD po i shkarkoj.Keto jane:

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Po shume si keto nuk u muaren vesh,.Por une di si ti mar vesh keto enigma.Kam numrin e Johnit dhe do ti dergoj nje zile se e ka me 20 lol.Me thuaj ndonje film tjeter si ky.
    Filma si ky e qe jane bere Legjenda vetem pasi te jene hequr nga Kinemate ka pak, por te propozoj te shikosh nje film nga po kjo periudhe dhe ndoshta ende me interesant e me misterioz se ky dhe me nje atmosfere poaq vulosese dhe te paharrueshme i cili sot ende shitet me te njejtin intensitet: (Ne rast se nuk e ke pare) "Blade Runner (1982)" punuar ne te njetin vit.
    Dhe kuptohet (Ne rast se nuk e ke pare as kete) Alien (1979) [ky per nga zhanri e subzhanri eshte shume i ngjashem me "The Thing" qe ke pare rishtas]
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Filma si ky e qe jane bere Legjenda vetem pasi te jene hequr nga Kinemate ka pak, por te propozoj te shikosh nje film nga po kjo periudhe dhe ndoshta ende me interesant e me misterioz se ky dhe me nje atmosfere poaq vulosese dhe te paharrueshme i cili sot ende shitet me te njejtin intensitet: (Ne rast se nuk e ke pare) "Blade Runner (1982)" punuar ne te njetin vit.
    Dhe kuptohet (Ne rast se nuk e ke pare as kete) Alien (1979) [ky per nga zhanri e subzhanri eshte shume i ngjashem me "The Thing" qe ke pare rishtas]
    Blade Runner The Final Cut apo jo? dhe Alien The Direcor's cut apo jo?RRofsh do ti mar te dy.
    P.S me fal per injorancen po ca eshte rishtas??
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    100 feet

»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Blade Runner The Final Cut apo jo? dhe Alien The Direcor's cut apo jo?RRofsh do ti mar te dy.
    P.S me fal per injorancen po ca eshte rishtas??
    Sa keq qe nuk e njihni as s'e perdorni kete shprehje ne Shqiperi. Rishtas nuk ka si te jete me shqip dhe as ta sqaroj me tjeter fjale ne gjuhen shqipe sepse (per aq sa di une) nuk ka zevendesim - "Rishtas" ne anglishte do te thote "Recently".

Po, filmat merri ne versionet qe ke permendur...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Sa keq qe nuk e njihni as s'e perdorni kete shprehje ne Shqiperi. Rishtas nuk ka si te jete me shqip dhe as ta sqaroj me tjeter fjale ne gjuhen shqipe sepse (per aq sa di une) nuk ka zevendesim - "Rishtas" ne anglishte do te thote "Recently".

Po, filmat merri ne versionet qe ke permendur...
    Se fundmi pak a shume.(mos thuaj jo se nuk kam ndermend te bej debat me ty se ti per gjuhen dhe historine me aq sa kam lexuar je i frikshem lol ).Ok po i jap download.Faleminderit,.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    GABIM TOTAL - (analfabetizem spikeresh te marre nga rruget qe po ua sakatojne gjuhen e embel shqipe) shpresoj te mos kete qene i fundmi. Sepse "se fundmi" ka nje kuptim teper ndjellakeq, dhe krejtesisht te palogjikshem.
    -Hiqni ato forma te pakuptimta nga fjalori...
    Aeneas Dardanus

pa he!... Maska e korçar
    Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    Se fundmi pak a shume.(mos thuaj jo se nuk kam ndermend te bej debat me ty se ti per gjuhen dhe historine me aq sa kam lexuar je i frikshem lol ).Ok po i jap download.Faleminderit,.
    O BlooD VenoM mos ki frike mor bac se ky Baptisti eshte cope "L". Dhe meqe ra fjala, "rishtas" nuk do te thote, ne anglisht, "recently", por do te thote, ne shqip, "ne vijim" (e cila ne ndonje kontekst te veçuar mund te marre kuptimin "se fundmi"). (P.S. Merri me mend se sa te sakta i ka ato qe thote per gjuhen a per historine...)
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

Citim Postuar më parë nga korçar Lexo Postimin
    O BlooD VenoM mos ki frike mor bac se ky Baptisti eshte cope "L". Dhe meqe ra fjala, "rishtas" nuk do te thote, ne anglisht, "recently", por do te thote, ne shqip, "ne vijim" (e cila ne ndonje kontekst te veçuar mund te marre kuptimin "se fundmi"). (P.S. Merri me mend se sa te sakta i ka ato qe thote per gjuhen a per historine...)
    Une te pakten i besoj s di ca ben ti.Kalofsh mire.

pa he!... Maska e korçar
    Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    E di t'u befsha e di, prandaj te fola. Nejse, e befsh qejfin sa malet.
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

Faqja 23 prej 111 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •