DoomsDay ..
DoomsDay ..
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
tre metri sopra il cielo !!! shume film i bukur !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Filmi i fundit qe kam pare eshte ( Hostel 1 & Hostel 2 )
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
A Spasso Nel Tempo
dhe A Spasso Nel Tempo: L'Avventura Continua
Te paarritshem qe te dy![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Bangkok Dangerous.
Per te treten here.Film i jashtezakonshem.Jua sygjeroj:
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
filmat e fundit qe kam par kan qene
NEXT - starring [ Nicolas cage]
Ghost Rider - starring [ Nicolas Cage and the hottie EVA MENDES ]
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Einstein and Eddington
Vertet shum i aritur si film, me terhoqi jashte mase shum. Po me teper foli per Eddington se sa mbi jeten dhe arritjet e Einstein. Pavaresisht kishte shum gjera interesante qe mund ti kemi lexuar po eshte shum here me bukur kur i shikon te ilustruara.
Uh pash kete THE EYE. E pranoj disa here me ka bere te kercej, te mbyll syte, te gric thonjte, madje u detyrova te ndez dritat dhe pastaj te shikoj nje tjeter film ( te kuq kesaj rradhe. lol). Ndersa sonte kam ne plan te shikoj kete filmin e rekomanduar nga Blood VenoM, me pelqen Cage andaj dhe i besoj.![]()
- The rest is silence.
Krijoni Kontakt