Ku ku nane kur je bere ti per te folur per histori.Te kam pare se sa i zoti je me idiotlliqe.Rri aman se na befasove me "faktet" e ndritura.
Shko se na hapet zorret me keto vellazerite magjype.Hajt shko.Allahu te shperbleft me 780 virgjeresha se 78 i ke pak.
Llumi i llumit pretendon majat e kombit![]()
Megjithese ndihmoka edhe femije shqiptare, ti prap mendon se shqiptaret do dhurojne para nese u thua qe jane per "vellezerit" dhe "motrat" ne Gaza? Pra ti shqetesimin kryesor e ke per ata ne Gaza dhe jo per shqiptaret, por te pakten na genje ne te tjereve dhe thuaj qe eshte shoqate per femijet shqiptare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 07-01-2009 mė 13:07
Une dhe pse jam ortodoks (kushedi sa here e kam thene kete) nuk fyej dhe as kam ndermend te fyej ndonje figur fetare nga kush besim qofte! Nuk jam fanatik musilman te fyej Nene Terzen apo nuk jam fanatik i krishtere te fyej Muhamedin. Jam nje Shqiptar qe mbi te gjitha vendos kombin tim dhe feja ime eshte parimi : Vepro gjithmone drejte sepse keshtu ka thene zoti Nuk merrem me profete te feve te ndryshme. I respektoj te gjithe profetet e feve te ndryshme pa perjashtim duke filluar qe nga Konfuci dhe me tej.
Mua ajo qe me shqeteson jane fondamentalistet Shqiptar, qe pa arsye e shkak quajne vellezer nje jevg arab dhe nuk quajne vellezer nje ortodoks Shqiptar
Mbase duhet te rilexosh postimet e mia ne keto tema dhe pastaj te flasesh per personin tim.
As qe e kam vendosur ndodhehere ne diskutim figuren e Gjergj Katriotit Skenderbeu por as kush ne kete forum dhe me gjere nuk mund ta vendosi ndonjehere ne diskutim kete figure te madhe te KOMBIT SHQIPTAR dhe me gjere!
Sa per informacion mund te klikosh tek : http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=78227 dhe lexo postimet Nr. 136 ; Nr. 137 ; Nr. 138
apo : http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=102982 postimi Nr. 1 dhe Nr. 15
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Injoranca nuk zhduket me top
Krijoni Kontakt