Ti nuk fyen fene une do ta fyej sa t'me doj qefi mua ,se keta nuk jane as musliman as ortodks ,as katolik po jane ca kafsh qe mohojne prinderit e tyre qe i kane linde .Ti nuk e di c'eshte besimi ,por eshte nje teme me duket se pertoj ta gjej tani .
Me gjej mua ti nje fjali qe une kam folur per personin tend djalo ,se o jam qerruar une, o ti .Ti je patriot une jo , e kam lene shqiperine ndoshta pergjithmone .
Por ka gjera qe nuk lejoj t'mi cenojne dhe do ti shaj sa here qe te hedhin balte ,pa pyetur njeri sepse gjakun une nuk e nderroj dot .
Une kam antipati per keta lloj robesh dhe asnje pike respekti ndaj profeteve budallenj ,sepse une nuk ha genjeshtra me bisht .Nejse e leme me kaq ,e nxorem temen nga binaret .
Sa per temen jam kundra dhunes sidomos ndaj femijeve ,c'fare do lloj qofshin .
Por ne lufte fiton gjithmone i forti ...
(Palestina ?!)......Ky ishte dhe sqarimi i fundit
pse duhet tiu behet reklame televizioneve arabe ktu,kte nuk e kuptoj une!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Arabet e flliqur nese do kishin mundesi do kishin bere te njejten gje me Izraelin , jo pak lidere arabe kane shprehur deshiren per ta fshire nga harta shtetin e Izraelit , cdo kush do luftonte per ekzistencen e tij .
Tani persa i perket atyre viktimave civile , vertet sme vjen mire kur shoh pamje te tilla por eshte taktike e njohur ajo e perdorimit te civileve si mburoje , dhe me sa shoh po perdoret me rezultat .
Izraeli ka nje nga sherbimet sekrete me rezultative ne bote , informacioni qe ato i japin ushtrise eshte tejet i sakte , plus teknologjia qe perdor eshte shume e avancuar dhe mundesia qe te goditen objektiva civile eshte e paket , por jane keto objekte civile qe perdoren nga Hamasi .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 12-01-2009 mė 22:50
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt