Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 109
    ..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Kurse nje miku im alibaba nderroi shtepine sepse qe ne 5 te mengjesit,xhamia tek Ali Demi fillonte e pelliste me sa ze kishte ne koke.Mjere ai qe preferonte muziken klasike e jo heavy metal.

Xhamia tjeter tek Pazari i Ri ka nje hoxhe qe domosdo ka qene soprano kur ka qene i ri sepse e dredh zerin si te Xhuzepe Verdit.Me trembi nje here mu ne mes te dites e jo me ta imagjinoj ne 5 te mengjesit.
    Ndersa per ate ne qender videon flasin vete.

Kot nuk eshte bere Edvin Rama psikopat.Ta kesh zyren ngjitur me keto altoparlanta .Mesa kam degjuar edhe femrat qe punojne ne Bashki jane pa taka.Duket qarte se pasojat e kujt po vuan kryetari i Bashkise.

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Nuk më pengojnë aspak sepse ia fus muzikë heavy metall në shtëpi, nuk dëgjoj farë hoxhe.

Mirëpo duhet të ndërprehen këto tradita sepse janë tradita arabe.
    E bekemi njesoj Edhe une ja fus me Panterat dhe Sepulturat dhe me lehtesohet shpirti. \m/ ...

Citim Postuar më parë nga Letersia 76 Lexo Postimin
    Te mos kendoje me hoxha

U ka sosur durimi banoreve te dy lagjeve ne Tirane, asaj prane ures se Tabakeve dhe tek rruga e Kavajes. Ne nje peticion drejtuar Bashkise se Tiranes dhe Haxhi Hafiz Sabri Kocit, ata kerkojne t'i jepet fund kenges se hoxhallareve qe perseritet pese here ne dite, si kur kendohet live ashtu edhe ne playback. Banoret e Tiranes sugjerojne qe besimtaret t'i degjone lutjet brenda xhamive (xhamia e Tabakeve dhe ajo Dine Hoxha) dhe ato te mos falen me qender zeri. Shqetesim te vecante perben lutja e ores 04.00, kur kenga e forte ne arabisht tremb femijet qe jane ne gjume. Banoret theksojne se kjo ankese nuk eshte fyerje per besimin mysliman.

a eshte e drejte kjo per popullin shqiptar?

Lol, tek xhamia e ures se Tabakeve e kane ulur zerin e te kenduarit. Poashtu nuk kendohet me 5 here ne dite po vetem 3 vakte. Mengjesi (Sabahu) dhe darka (Jacia) nuk kendohen me artopolant. Te pakten keshtu me kane thene rrobt e mi qe banojne aty rrotull . Per xhamite e tjera se di, por po ti teket secilit te kendoje me ze te larte ne mes te nates, pale ca behet
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    le te kendoj,se nuk prish pune,banda ka qene me perpara se tu bente xhami.
    mjafton mos kendoje,KILLING ME SOFTLY.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Eh mer Serafim, i modh je. Kur punoja banakier tek nji kafe aty afer, ia fillote hoxha me nji ze qe pastaj shifja glasat e zogjeve gjithanej nga frika.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin
    Eh mer Serafim, i modh je. Kur punoja banakier tek nji kafe aty afer, ia fillote hoxha me nji ze qe pastaj shifja glasat e zogjeve gjithanej nga frika.
    Zogjt nuk tremeshin nga frika,tremeshin,se humnin orjentimin,filloshin e perplaseshin.
    Edhe se sipas meje,benin vetvrasje,se ne ajer nuk drogohen dot.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Me ligje civile nuk ka te drejte askush te prish rendin dhe qetesine qytetare. Qytetaret e Tiranes kane e te drejte te kerkojne zbatimin e ligit.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901

Unhappy

Boo i kisha harruar fare keto te pelliturat ..... si kenge vaji mo shoku....te rezojne humorin dhe kur je tere qejf, sikur po qajne njeri
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

White Noise Maska e NickelBack
    Anëtarësuar
    08-12-2008
    Vendndodhja
    SinCity
    Postime
    19
    Sa ja qaj hallin atyre te asaj zone... ore e pa ore vetem kur plas : " ALLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAA...."

Kam degjuar qe per te permisuar cilesine e zerit, se shpejti do vene edhe bass booster edhe subwoofer...
    And after I pull off that miracle, maybe I'll go punch out God.

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Bashke me nje nip kisha dalur per te kapur peshk (jo ne Tirane).
    Gjate rrjedhes se lumit kapem ca dhe tani ndodheshim ne nje vende ku sipas parashikimeve duhet te kapnim peshk te bollshem dhe te medhenj.
    Ishte qetesi, nje fllad i lehte korriku dhe hijet e shelgut te benin te ndiheshe mire.
    Filloj peshkimi...

Uuuuuaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhh...

Termet! Per bese termet!!
    Zemra ndryshoj rrajet dhe knaqesies se fresket i doli tymi!
    Kishim harruar se aty afer ndodhej nje xhami!

Te gjitha keto i kaluam, por kishte ndodhur nje gje tjeter shqetesuese.
    Te gjithe peshqit ishin futur neper vrimat e tyre, nen gur!
    Ooo mos, mos!

Mblodhem plaqkat dhe u larguam. Qe nga ajo dite nuk kemi kaluar me aty afer!
    Ne nuk kemi kaluar, por, moooooos peshqit! Te gjoret ata cfare po vuajn!

Fola pak per situaten ne vendet rurale, neper fshatra.
    Per ne qytete nuk po flas se jam i knaqur nga komentet e shokeve para meje

Per ju,
    Gregu
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  2. Financat publike
    Nga Alban në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 09:54
  3. Bursa
    Nga Gerrard në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Londër, kontrollonin shtëpi publike, burg tropojanëve
    Nga White_Angel në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-03-2005, 05:04
  5. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •