Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 109
    Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga engjulli_peje^
    Per te Gjith Ateistet
    Kete gje do ta shokoni ne diten e Gjykimit tuaj.
    Dhe Kendimin e Ezanit Sado mire dhe keqe te kendoheti ai .nuk i prish pune njeriut, po beni nje Mekat te madhe . qe doni te ndaloni TE drejten eritualit Mysliman. dhe ndalimin e tije ,
    Keto jan Detyrat tona qe na ka len i madhi Allah A.Xh
    Dhe jemi te Denje ta bejm kete detyre

W.S
    Me Respekt Saimiri

Respekte ty plakoooo!

Po mos na hajde këtu e të na japësh mend për ditën e gjykimit... ky hoxha të mos këndojë se më çan tra.pin ja pse! Se më ofendon mua të dëgjuarit ato Ka.lliqet që ai thotë... ose ndryshe unë do shkoj me makinën time mu tek xhamia tek rr. Kavajës e jom tu e ndez kasetofonin (sa ja kom bo të ri) vetëm me thirrje që shajnë zotin tuj.

Edhe të shohim pastaj sa të drejtë kanë ata të më bëjnë ta ul.

Hik tani fshi by.çën me respektin tënd... ah për atë ditën e gjykimit... mua allahu i vogël b.m.x ma ka lon detyrë që të mar armën e do shkoj ta shpëtoj nai hoxh a prift mëkatar dhe ta çoj në gjenet a parrrasjë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 26-04-2007 më 08:26

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Gjerat e imponuara, nuk te pelqejne as njehere. Banoret bejne ankese per zhurem se kan fillu ta kuptojne se zoti e nje edhe gjuhen shqipe. Prishja e qetesise nuk mund te jete e mire, ama nese nje zhurem vjen mga nje ze qe nuk e kupton ajo , mund te duket jo zhurem por trishtim. FJALA E POPULLIT THONE ESHTE FJALA E ZOTIT.
    --------------------------------------
    JU RRINI - PUNA RRINE......
    Ndryshuar për herë të fundit nga ylli_pr : 26-04-2007 më 08:50

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    une po e sjell dhe nje here ate shkrimin e pare qe ta lexojn ca nga kosova qe me duket se po i djeg shume qe pjesa tjeter e shqiptareve qe nuk i ka nanurit serbi qe te bhene arab, nuk e vret fare mendjen per kto arabet dhe pakistanezet qe dun ta bejn shqiperin azi

----

Te mos kendoje me hoxha

U ka sosur durimi banoreve te dy lagjeve ne Tirane, asaj prane ures se Tabakeve dhe tek rruga e Kavajes. Ne nje peticion drejtuar Bashkise se Tiranes dhe Haxhi Hafiz Sabri Kocit, ata kerkojne t'i jepet fund kenges se hoxhallareve qe perseritet pese here ne dite, si kur kendohet live ashtu edhe ne playback. Banoret e Tiranes sugjerojne qe besimtaret t'i degjone lutjet brenda xhamive (xhamia e Tabakeve dhe ajo Dine Hoxha) dhe ato te mos falen me qender zeri. Shqetesim te vecante perben lutja e ores 04.00, kur kenga e forte ne arabisht tremb femijet qe jane ne gjume. Banoret theksojne se kjo ankese nuk eshte fyerje per besimin mysliman.

a eshte e drejte kjo per popullin shqiptar?

----

islamiket sic shifet dhe ke kjo tema, me bekimin e serbve, nuk dun thjesht te bejn ritet e tyre ne pune te tyre, po dun tia imponojn gjithe popullsise se nje shteti me 75% te pafe - duke ulerit me altoparlant qe asnjeri nuk do ta degjoje.

po nga njera ane ska gje, se keshtu po i bejn dhe ata 25% qe kan ngelur qe te fillojne t'i marrin inat. keshtu qe le te ulerasin derisa te zgjohen ndonje dite gabimisht me ndonje shkretetire
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 28-04-2007 më 20:22 Arsyeja: +

Citim Postuar më parë nga RapSoul
    Cka Flitni Ore Vellezer E Motra Kendimi I Ezanit Te Hoxhes Eshte Tradit Mijevjceare E Myslimaneve Pse Te Ndalet Sikur Te Themi Se Cingerima E Kishes Na Pengon Ma Mire Te Mos Cingeroj Ju Keni Te Drejten E Fjales Mirepo Mos Poshtersoni Fen Myslimane Tregoni Respekt Mos Beni Si Fmij Ndersa Ti Me Nick proscriptor Kujdes Fjalorin Djalosh Trego Respektin Nese Ke Zemer Shqiptare E Jo Zemer Nacisti Kaq Kisha...............

RaPSouL
    per ca respekti e ke fjalen? une njof dy hoxha dhe kater prifterinj pedofile, tani qe u pendova pas thirrjes tende, mendoj se duhet t'i toleroj keta qe te kenaqin popullsine feminore sepse e kane tradite te lashte qe nga kohe e muhametit dhe abrahamit. sa keq qe me pare se te flisje ti une isha nacist po tani kam zemer shqiptari dhe i toleroj pedofilet

ik bej nji kurore me luledele tashi

black power yo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga proscriptor
    per ca respekti e ke fjalen? une njof dy hoxha dhe kater prifterinj pedofile, tani qe u pendova pas thirrjes tende, mendoj se duhet t'i toleroj keta qe te kenaqin popullsine feminore sepse e kane tradite te lashte qe nga kohe e muhametit dhe abrahamit. sa keq qe me pare se te flisje ti une isha nacist po tani kam zemer shqiptari dhe i toleroj pedofilet

ik bej nji kurore me luledele tashi

black power yo
    Sa shume e zgjatni gjuhen. Nqs eshte pedofil, cdo njeri e ka detyre ta zhdepe. Pastaj tema eshte per ndalimin e hoxhes te kendoje ezanin.
    Disa surratmajmuneve iu vjen inat te degjojne dicka jashte tingujve te ngerdheshur apo fjaleve te ndyta qe degjojne e kendojne perdite. Ezani eshte nje rregull fetar, i cili i perket muslimaneve, dhe jo ty (apo ndokujt tjeter). Ai i sherben shume te tjereve dhe vetem pse nuk te sherben ty zotrote duhet ta ndalim?!!!

biotech Maska e Atheist
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    në mal
    Postime
    141
    Atëherë dhe proscriptori paska të drejtë të dalë me altoparlant në çfarëdo ore t'i dojë zemra dhe të prishë qetësinë publike. Meqë nuk të shërben ty muzika e proscriptorit duhet ta ndalim zotrote? Ç'rëndësi ka se proscriptori do na lerë fëmijët e familjet pa gjumë... rëndësi ka që ai shërbehet.

Në një qytet evropian njerëzit nuk shërbehen si në shkretëtirë, me pëllitje dhe ulëritje, por krijojnë vende private dhe kryejnë çfarë iu pëlqen në privat. Nuk ka asnjë hoxhë a muezin asnjë të drejtë të ndërhyjë në jetën e tjetrit. Mund të vendosë izolim zanor, siç vendosin gjithë klubet që luajnë pas mesnate dhe secili shikon punën e tij. Mjaft abuzuat me temën.
    Një shëtitje e rastit në pavijonin e të çmendurve tregon se besimi nuk provon kurrgjë — Fridrih Niçe

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Konig
    Sa shume e zgjatni gjuhen. Nqs eshte pedofil, cdo njeri e ka detyre ta zhdepe. Pastaj tema eshte per ndalimin e hoxhes te kendoje ezanin.
    Disa surratmajmuneve iu vjen inat te degjojne dicka jashte tingujve te ngerdheshur apo fjaleve te ndyta qe degjojne e kendojne perdite. Ezani eshte nje rregull fetar, i cili i perket muslimaneve, dhe jo ty (apo ndokujt tjeter). Ai i sherben shume te tjereve dhe vetem pse nuk te sherben ty zotrote duhet ta ndalim?!!!

Ore po pse këmbëngulni kot se po ofendohen myslymonët nëse nuk na pëlqen të dëgjojmë hoxhën.

Këtu nuk ka myslymanë të vërtetë... ata respektojnë diçka të panjohur por nuk janë myslymanë... atyre u pëlqen alkoli e femrat... ata të "vërtetët" janë të gjithë të mësuar në Arabi nga Vehabistët dhe janë të gjithë terroristë... asgjë tjetër...

Juve as hoxha nuk ju respekton më se edhe kur këndon vë rregjistrim. Sepse nuk meritoni tju këndojë më sepse nuk jeni myslymanë të vërtetë.

Nëse mua më shqetëson këndimi i hoxhës, pse duhet ta pranoj... a nuk jemi të gjithë të barabartë... ose shkoni në Iran apo Arabi e andej edhe dëgjoni edhe ngrini sumën lart.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga beni67 Lexo Postimin
    E bukur edhe kjo! Pas pak do dale ndonje peticion ku te kerkohet mbyllja e xhamive ( kollaj te gjesh ndonje arsye ) E mbase me vone do kerkohet heqja e fese myslimane. Po keta banore qe na qenkan shqetesuar pse nuk u shqetesokan nga kumbimi i kembanave. Dhe ti o krutan qe na citon Fishten pse nuk shqetesohesh per predikimet ne greqisht, apo latinisht ne kisha po me permend ketu arabishten. Mos i fryj kot zjarrit o krutan po leri te bashkejetojne ne paqe sic kane bere per qindra vjet dhe sic porosiste edhe Fishta i madh. TUNG!!!
    Kembanat bien ne mes te dites o ti zoti futjakot. Per cilen predikim greqisht e ke fjalen, nuk e di zotrote qe Fan Noli ka 100 vjet qe i ka perkethyer ritet fetare ortodokse ne SHQIP, dhe se katoliket kane 500 vjet qe falen shqip (ke degjuar per mesharin e Gjon Buzukut)? Kungull, shko meso historine e kombit tend, e mjaft u solle si turk.

4-5 e mengjesit nje hoxhe idiot pellet si gomar duke u prishur qetesine njerezve. Si na qenka kjo normale? 4-5 e mengjesit eshte orar gjumi. Natyra te na ka formuar te gjitheve qe natyralisht te fleme ne kete ore nate, kurse tashme edhe kete nevoje natyrale duhet ta prishim per zakonin e ca felliqesirave dhe pisanjoseve magjype e arabe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Cka Flitni Ore Vellezer E Motra Kendimi I Ezanit Te Hoxhes Eshte Tradit Mijevjceare E Myslimaneve Pse Te Ndalet Sikur Te Themi Se Cingerima E Kishes Na Pengon Ma Mire Te Mos Cingeroj Ju Keni Te Drejten E Fjales Mirepo Mos Poshtersoni Fen Myslimane Tregoni Respekt Mos Beni Si Fmij Ndersa Ti Me Nick proscriptor Kujdes Fjalorin Djalosh Trego Respektin Nese Ke Zemer Shqiptare E Jo Zemer Nacisti Kaq Kisha...............

RaPSouL
    Eshte tradite mijevjecare e arabeve, ne nuk jemi arabe? Ne nuk flasim dhe as kendojme arabisht. Keshtu qe arabet ta kendojne atje ne Buhara kengen e mazan leshit, shqiptaret nuk kane per borxh te degjojne nje hoxhe gomar qe pellet si kafshe arabisht duke i imponuar te degjojne dicka qe as nuk e marrin vesh.

Me tej nje ateisti apo te krishteri nuk ka pse ti imponohet pellitja arabisht deri brenda ne shtepi ne 5 te mengjesit. Me fal, po perse duhet te zgjohem une nga gjumi se keshtu qenkerka tradita e magjyoeve arabe? Kujt po i rruhet. Liria e tjetrit mbaron atje ku fillon e imja.

Jo-besimtaret nuk i imponohen dikujt me cjerrje publike, sidomos ne gjuhe te huaj, dhe keshtu edhe ju magjypt e arabise me banim ne Shqiperi, s'keni pse ti impononi te tjereve degjimin e dickaje qe i neverit ata. Feja eshte dicka private, personale, vetiake, mbajeni te tille, dhe mos na rruani .........

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk më pengojnë aspak sepse ia fus muzikë heavy metall në shtëpi, nuk dëgjoj farë hoxhe.

Mirëpo duhet të ndërprehen këto tradita sepse janë tradita arabe.

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  2. Financat publike
    Nga Alban në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 09:54
  3. Bursa
    Nga Gerrard në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Londër, kontrollonin shtëpi publike, burg tropojanëve
    Nga White_Angel në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-03-2005, 05:04
  5. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •