Close
Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 241
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    vete Darius po te ishte nuk do pergjigjej me "bukur"well done!!!
    kta moderatore qe nuk jane shoket e mi,sigurisht qe kam respekt ,po tregohen si teper te bute me plehra antikombetare si ty,arpos,drini i zi,sabriu and co.....e di pse e bejne,ne emer te tolerances,por eshte tolerance e tepruar, te vjellesh vrer kunder kombit Shqiptar dhe te vazhdosh akoma te postosh,une nuk e kuptoj kete.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Dr. Geni, me dallim me ty, un dalloj popullin amerikan nga ai "presidencial" sikurse dalloj banoret e shtetëve arabe ndaj kryeudhheqesve te tyre. Nje e mir, nuk i jep te drejt askujt te bej nje te keqe (edhe ate Madheshtore) !

Intervenimi i amerikes ka qen ne interes te tyre. Tash qe jan implentue ne tokat shqiptare, s'ka dreq që mund ti largoj !
    Kjo eshte ceshtja ku duhet te ndalemi pak,eshte plotesisht e vertete ajo cka ka shkruar Arpos,pasi ka shume lidere ne bote qe bejne politika te "shpejta dhe te efektshme" here-here ne kundershtim dhe me vete mendimin e popullit qe e zgjodhi.
    Nje nga keto politika qe dhe ajo e Bush ndaj Irakut qe normalisht nuk u mireprit mire nga shume lider te NATO dhe botes,duke mos e mbeshtetur dhe sot e kesaj dite.Por duhet thene se vete Bush ndihmoi ne pavaresine e Kosoves,megjithese ajo nuk u arrit e plote pasi NATO nuk e njohu luften e UCPMB si pjese e luftes per clirim te Kosoves.Duhet shtuar gjithashtu se Nato ka per te qendruar per shume kohe ne Kosove,pasi vete instalimi i bazes amerikane ne afersi te Prishtines,qe eshte me e madhja ne evrope,pasi nje pjese e armatimeve dhe trupave amerikane jane shperngulur nga baza e Ramstein(Gjermani) qe sherbente gjate luftes se ftohte,per ne bazen e Kosoves.Vete keto levizje strategjike tregojne edhe njehere qe Sh.B.A. kane per te qendruar gjate ne Kosove,dhe tashme fati i saj nuk na perket me neve por Sh.B.A. dhe me pak EULEX...

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Vete keto levizje strategjike tregojne edhe njehere qe Sh.B.A. kane per te qendruar gjate ne Kosove,dhe tashme fati i saj nuk na perket me neve por Sh.B.A. dhe me pak EULEX...
    Po mire tani.Ti je kunder kesaj baze ushtarake?Po pse gjermanet qe kane bazen Teodor Ruzvelt ne Stuttgart dhe nje baze tjeter shume me te madhe ne Frankfurt jane budallenj qe nuk i perzejne?Me ato baza Gjermania nuk ka nevoje fare per ushtri dhe gjithe buxheti shkon per zhvillimin e metejshem te vendit.Dhe Gjermania eshte shteti numer 1 nga ekonomia ne Europe.Tjeter baze amerikane ka ne Turqi qe amerikanet paguajne gjysem miliardi dollar takse ne vit.Edhe turqit budallenj jane qe i paska pushtuar SHBA dhe s po e kuptojne?Biles jane vete ato qe kerkojne qendrimin e amerikanve.
    Poshte ke te dhena per ushtrine amerikane ne Europe
    http://www.eucom.mil/english/index.asp

Kesaj pune i thone pa breke ne b*the por me ballin lart.Eshte ne interes te Kosoves qe amerikanet te qendrojne sa me gjate sepse ekonomia kosovare eshte zero dhe ushtria eshte nje gje e tepert.Pse mos e shfrytezosh kete rast kur nje super fuqi te ofron mbrojtje?
    Pastaj ca pune te prishin bazat ushtarake ty ose fundja fundit influenca amerikane ne Kosove?SHBA nuk perben asnje lloj rreziku.Ku eshte problemi ne kete mes?
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 19-12-2008 më 08:05

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    e paska shkaterru ameriken ky irakiani me kepuce hahahaha sa rrota jane keta mor aman i plasi bushit per keta

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Bashkim_Lecka Lexo Postimin
    kta moderatore qe nuk jane shoket e mi,sigurisht qe kam respekt ,po tregohen si teper te bute me plehra antikombetare si ty,arpos,drini i zi,sabriu and co.....e di pse e bejne,ne emer te tolerances,por eshte tolerance e tepruar, te vjellesh vrer kunder kombit Shqiptar dhe te vazhdosh akoma te postosh,une nuk e kuptoj kete.
    eshte fare e lehte per gjithe antaret dhe moderatoret e forumit,per te kuptuar ate "edukaten"dhe patriotizmin"tend te "famshem"

ja dhe fetyra e jote e vertete!!
    Censure mbi postimet... 17-12-2008 14:48 Bashkim_Lecka he mu ne pith te jevges qe ke ne shpi,o pederast taleban
    ,mua me pelqen motra jote,one stand night onlypor ....do ta fus ne dush ne fillim,ka 6 muaj palare.
    kjo eshte ajo "edukata jote familjare dhe patriotizmi jot i famshem" qe ke shprehur ndaj antarvet te tjere te forumit!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 19-12-2008 më 08:05

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Po mire tani.Ti je kunder kesaj baze ushtarake?Po pse gjermanet qe kane bazen Teodor Ruzvelt ne Stuttgart dhe nje baze tjeter shume me te madhe ne Frankfurt jane budallenj qe nuk i perzejne?Me ato baza Gjermania nuk ka nevoje fare per ushtri dhe gjithe buxheti shkon per zhvillimin e metejshem te vendit.Dhe Gjermania eshte shteti numer 1 nga ekonomia ne Europe.Tjeter baze amerikane ka ne Turqi qe amerikanet paguajne gjysem miliardi dollar takse ne vit.Edhe turqit budallenj jane qe i paska pushtuar SHBA dhe s po e kuptojne?Biles jane vete ato qe kerkojne qendrimin e amerikanve.
    Poshte ke te dhena per ushtrine amerikane ne Europe
    http://www.eucom.mil/english/index.asp

Kesaj pune i thone pa breke ne b*the por me ballin lart.Eshte ne interes te Kosoves qe amerikanet te qendrojne sa me gjate sepse ekonomia kosovare eshte zero dhe ushtria eshte nje gje e tepert.Pse mos e shfrytezosh kete rast kur nje super fuqi te ofron mbrojtje?
    Pastaj ca pune te prishin bazat ushtarake ty ose fundja fundit influenca ameriaken ne Kosove?SHBA nuk perben asnje lloj rreziku.Ku eshte problemi ne kete mes?
    Pasi behesh objekt sulmesh te ndryshme terroriste.Dhe Gjermania nuk eshte se ka ngele pa ushtri te madhe sepse i ben dem ekonomise saj,por pe disa arsye si me poshte:Nuk i duhet ushtri e madhe sepse tashme s'ke me ke te luftoje,pasi vendet perreth jane anetare te NATO dhe BE,e dyta pasi nuk i lejohet me Gjermanise,Italise dhe Japonise te mbaje nje ushtri te madhe dhe te perdore arme berthamore etj,pasi jane pala humbese,dhe keto gjera i ka firmosur me traktate te pasluftes se II Boterore.Nese ecen me kete mendje ti atehere i bie qe Franca,Britania,Sh.B.A. qe kane ushtri te madhe dhe cilesore i bejne dem ekonomise se tyre.Shuma e perdorur nga qeverite e vendeve te zhvilluara per ushtrine eshte rreth 7%(+-) e GDP se shteti,mos te flasim per Turqine pastaj qe e ka kete shifer rreth 12%(+-).Te keqen te mendjes ty qe beke nje arsyetim te tille...
    Ndryshuar për herë të fundit nga PELASG : 19-12-2008 më 08:18

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    postoi arabos
    postuar me pare nga arpos

Te pelqen kjo goca ? I perngjan pak asaj jevgës tende
    dhe une i pergjigjem

Postuar më parë nga Bashkim_Lecka
    jo,i eshte shitur atij idiotit qe gjujti bushin me kepuce,mua me pelqen motra jote,one stand night onlypor ....do ta fus ne dush ne fillim,ka 6 muaj palare.

capisci,behar,jevgislamik....untermensch
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-12-2008 më 08:31
    UNE JAM TI-TI JE UNE

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po flasim per nje mikro shtet si Kosova ne krahasim me mega shtete si Britania,Franca dhe SHBA?Se ku e gjen te drejten ti qe te besh krahasime te tilla
    Ekonomia kosovare eshte zero.E kupton kete?Dhe a e kupton qe ushtria eshte nje barre e rende dhe e panevojshme?E para kjo.

E dyta eshte se shtetet humbese si psh Japonia ne kete rast pas vitit 1990 ka te drejten e nje ushtrie te rregullt.Por deri para 1990 Japonia kishte nenshkruar nje traktat mbrojtjeje ushtarak me SHBA-ne per sigurimin e territorrit japonez nga agresione te jashtme,dhe kush sulmonte ate kishte sulmuar edhe SHBA-ne.Kosova ku ta gjeje nja pakt te tille qe ti japi shtyse ekonomise.Dhe rezultati i kesaj mbrojtjeje eshte Japonia e sotme me ekonomine numer 2 ne bote.Eshte gabim kjo strategji?

E treta eshte se nuk i je pergjigjur fare pyetjeve qe te shtrova por ke dal ne nje fushe tjeter qe vetem ti e di pse dole.

Dhe e katerta per buxhetet ushtareke eshte se asnje shtet nuk deklaron shifren e sakte keshtu qe ato vlera nuk pine uje.(Jashte teme kjo e fundit sic dole edhe ti)

p.s O cuna kalojeni me MP se late name me keto postime
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 19-12-2008 më 08:33

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    postoi arabos
    dhe une i pergjigjem

capisci,behar,jevgislamik
    une them shiko mire motren tende kur ja heq perçen hoxha i katundit,po ti nuk i di keto gjera se nuk te tregon ajo,shko pyet lagjen

imagjino,hoxha me mjeker te palare dhe motra jote qe qelbet djerse hahahahaha

ps.jashte teme
    po ketu more injorant,kush te detyroi te shashe..??
    le te verifikojne antaret apo dhe moderastoret po deshen ,se kush eshte ai i cili aofendoi i pari ne kete rast!!

riperseris dhe nje here!
    do ishte ne nderin e moderatorve ne vecanti dhe forumit shqiptar ne pergjithjsi,qe tipa si ty te flakeshin nga forumi nje here e mire!!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    postoi untermensch behari

Postuar më parë nga BEHARI
    pikerisht ky eshte dhe ndryshimi qe une dhe ti kemi mes njeri tjetrit;
    ti ndihesh krenar me motren tende gjysem lakuriqe me minifunde,prane samaforve duke bere "policin e trfikut"per nje rroge te majme!!
    kurse une ndryshe nga ty,jam krenare me motren time myslimane te mbuluar qofte dhe me perce sic ti thua!!!

ik tani poliaco!
    dhe une i pergjigjem untermench-it

Postuar më parë nga Bashkim_Lecka
    une them shiko mire motren tende kur ja heq perçen hoxha i katundit,po ti nuk i di keto gjera se nuk te tregon ajo,shko pyet lagjen

imagjino,hoxha me mjeker te palare dhe motra jote qe qelbet djerse hahahahaha

ps.jashte teme
    plehre,cdo here qe te shani ju jevgjit e arabise ne nje forum shqiptar,do merrni pergjigjen e merituar........ne realitet jeni ngordhesira,nuk guxoni ta kruani me nje Shqiptar...por ketu jemi ne virtual,nuk kemi cbejme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-12-2008 më 08:50
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •