Close
Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 241
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Një egjiptian ia ofroi dorën e vajzës së tij, gazetarit irakian i cili goditi Bushin

Egjiptiani Saad Gumaa ia ofroi sot dorën e vajzës së tij 20 vjeçare, gazetarit irakian 29 vjeçar Muntader al Zaidi, i cili para tre ditëve në konferencën për shtyp në Bagdad gjuajti me këpucë drejt presidentit amerikan Xhorxh Bush.

Vajza Amal, studente për gazetari në Universitetin Minij, është dakorduar me propozimin e babait të saj.

“Për mua do të jetë nder. Do të doja të jetojë në Irak, sidomos kur do të isha e martuar me një hero të tillë”, deklaroi vajza e re.

Babai i saj thotë se e ka ftuar vëllaun e Al Zaidit, Derham dhe ia ka komunikuar ofertën.

“Nuk kam asgjë më me vlerë t’i ofroj se vajzën time dhe jam i gatshëm vetë t’i siguroj gjithçka që është e nevojshme për dasmën”, deklaroi Gumaa.

/ShqipMedia/

Qyfyre ==>
    MmEeTtIi shiko pjesmarrjen dhe postimet e tua. Leri moderatoret ta vendosin sesi zhvillohet ose jo tema. Nuk je ti ai qe i jep drejtim gjerave ketu. Po nuk te pelqeu mos merr pjese fare.
    hahahah
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin

Egjiptiani Saad Gumaa ia ofroi sot dorën e vajzës së tij 20 vjeçare, gazetarit irakian 29 vjeçar Muntader al Zaidi, i cili para tre ditëve në konferencën për shtyp në Bagdad gjuajti me këpucë drejt presidentit amerikan Xhorxh Bush.

Vajza Amal, studente për gazetari në Universitetin Minij, është dakorduar me propozimin e babait të saj.

“Për mua do të jetë nder. Do të doja të jetojë në Irak, sidomos kur do të isha e martuar me një hero të tillë”, deklaroi vajza e re.

Babai i saj thotë se e ka ftuar vëllaun e Al Zaidit, Derham dhe ia ka komunikuar ofertën.

“Nuk kam asgjë më me vlerë t’i ofroj se vajzën time dhe jam i gatshëm vetë t’i siguroj gjithçka që është e nevojshme për dasmën”, deklaroi Gumaa.

/ShqipMedia/

Qyfyre ==>

hahahah
    Po ,veq qysh u kthizke prej rrahjes ska mi vyt ma kurkujt.Nime masi ke aq trim cka u kthizke ashtu?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015

kepuca prej platiniumi

jo jo nuk jam dakort me ju joo joo qellimi qe ky i gjuajti me kepuc bushit ishte se pse e fitoi kepucen e arte nje futbollist me emrin kristan dhe nuk ja dhan atij se kishte qen kanidat ky gazetari eeee e merrni vesh ju dhe pastaj ngaqe nuk e mori kepucen e arte ky e studioi mire temen dhe tha ose pse mos te marr une vete nje kepuce prej platine se deri tani qe po flasim vlera e kepuces eeeee ka arritur majat deri ne bursen e afganistanit eshte futur?eeeeee keshtu behen lekt dhe grate te vijen me porosi si letrat e postes eeeeee.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin

/ShqipMedia/

Qyfyre ==>

hahahah
    U bë me famë ky Heroi Ndër-Kombtar !

I uroj reabilitim te shpejt, si dhe nje jet te qjat, te lumtur ne paqe e mirësi në shtetin kur dikur ia hapi syt botës me an te penës, të dijës ! Uroj gjithashtu qe ajo "kohë", të rikthehet sa më shpejt në zemër të çdo besimtari të nënshtruar !

Te dhasht Zoti edhe shum, e shum trima e trimeresha o Al-Zaid !

Ehh more Arpos, sjam partizan i Bushit madje sme pelqen fare po qe te quaj hero nderkombetar nje njeri qe i flaku kepucen surratit atij qe njohu i pari pavaresine e Kosoves, kete si shqiptar qe e kam ne tradite mirenjohjen dhe besnikerine, se bej dot. Qofsh ti qe je...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ehh more Arpos, sjam partizan i Bushit madje sme pelqen fare po qe te quaj hero nderkombetar nje njeri qe i flaku kepucen surratit atij qe njohu i pari pavaresine e Kosoves, kete si shqiptar qe e kam ne tradite mirenjohjen dhe besnikerine, se bej dot. Qofsh ti qe je...
    Eehh more Darius, Shqiptarëve na kan imponuar qe te behemi te till, "tuxana", na ndajtën padrejtsisht ! E shpallën Kosovën shtet padrejtsisht ! E vulosen per shekuj me rradhe endrrën e bashkimit Kombëtar si një popull UNIK ! I denuan përsëgjalli Shqiptarit e Cameris, Preshevës, Ulcinit dhe Iliridës ! Dhe ti me flet për besnikëri ? Si eshte e mundshme qe te jesh i lumtur .. ?

Nuk jam i lumtur por sjam mosmirenjohes. Tipar ky shume i vecante i shqiptareve. Pra mirenjohja na ka karakterizuar gjithmone si popull. Where do you fit in?

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Shqiptarëve na kan imponuar qe te behemi te till, "tuxana", na ndajtën padrejtsisht ! E shpallën Kosovën shtet padrejtsisht ! E vulosen per shekuj me rradhe endrrën e bashkimit Kombëtar si një popull UNIK ! I denuan përsëgjalli Shqiptarit e Cameris, Preshevës, Ulcinit dhe Iliridës ! Dhe ti me flet për besnikëri ? Si eshte e mundshme qe te jesh i lumtur .. ?

Po te ishte per ate "heroit" tend as 1/1000 e asaj qe beri Bushi s'kishte per te bere. Tani hajde flasim se ishin Arabia Saudite. Irani apo mos me keq Egjypti ai qe e njohu Pavaresine e Kosoves apo Xhorxh Bushi dhe Amerika.

Ate qe ka bere Bushi rralle se mund ta bente ndonje president tjeter dhe mbi te gjitha kurre nje udheheqes Arab, Kinez apo Sllav.

Nuk po arrij te kuptoj se ç'jane disa njerez qe mikun me te madh te Shqipetareve qe ka pasur Historia, e shajne, e ofendojne etj dhe na ngrene ne qiell sheiket e Arabise, te Egjyptit, te Iranit etj qe nuk po marrin mundimin te njohin Pavaresine edhe tani qe e njohin mbi 2/3 e gjithe botes. Kjo thyese i referohet cilesise dhe jo sasise.

Megjithate Arpos, une kam njohur disa njerez qe kur ndodhnin bombardimet e NATO-s ishin kundra sepse thoshin qe Amerika eshte Imperializem me dy koke. Dhe ata akoma dhe sot vazhdojne ta quajne Ameriken Imperializem me dy koke. Ndryshimi nga tu eshte se ata jane ne nje moshe 70 vjeçare a mos me teper.

Mos llogjiko si nje "i moshuar" Arpos.
    Ndryshuar për herë të fundit nga GeNi_25 : 19-12-2008 më 05:34
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    A duhët të kem mirnjohje edhe ndaj Hitlerit dhe Mussolinit ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Dr. Geni, me dallim me ty, un dalloj popullin amerikan nga ai "presidencial" sikurse dalloj banoret e shtetëve arabe ndaj kryeudhheqesve te tyre. Nje e mir, nuk i jep te drejt askujt te bej nje te keqe (edhe ate Madheshtore) !

Intervenimi i amerikes ka qen ne interes te tyre. Tash qe jan implentue ne tokat shqiptare, s'ka dreq që mund ti largoj !

Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •