Close
Faqja 626 prej 1135 FillimFillim ... 1265265766166246256266276286366767261126 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,251 deri 6,260 prej 11341
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    c'eshte ky sth poetic, nga dalin keta kerpudha mer...
    Cfare ti bejm mor Borix!!!I vadit Landi e hajm ne.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    c'eshte ky sth poetic, nga dalin keta kerpudha mer...
    Atje ku vesa eshte 24/7 .

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Atje ku vesa eshte 24/7 .
    Te paska zene truri myk, e kerpudha helmuese, prandaj flet gjepura halucinante.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Jo, je i/e lire ta perdoresh lirshem dhe me firmen tende bile.
    i beg your pardon?
    ceshte kjo , humor kosovar ? lol
    nga narcizmi zakonisht vuajne ata qe akuzojne te tjeret per te njejten gje se kane frike mos u thote dikush i pari, por
    argumenti yt me i forte, serish ofendimi - cfar turpi !?
    Me fal por kjo semundje nuk eshte e demshme per disa. Keshtuqe ne rastin tend , ska sesi une te te kem ofenduar. Duhet te me falenderosh bile per komplimentin qe te dhashe.
    ti te falesh dicka?
    po ti dhe ate kur e ben - ne qese e ben, se te dhimbset ta leshosh te poshte kanalizimit. ultesire narcisoide.
    is that so ?
    hmmmm ....se dija qe kishe aftesite e Merlinit.

"humble"?
    Humble jam une!
    Po ty athua - cfare te ngelet per te qene me kete rast?
    Mo duket se deshtove ta perkthesh kete fjale . A je i sigurte per cfare po pretendon?

lol

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Te paska zene truri myk, e kerpudha helmuese, prandaj flet gjepura halucinante.
    Flet teoritikisht apo praktikisht ketu?
    Behu specifik.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    **** dhe vetem nje mendjeleht mund te beje pyetje te rangut te tille . Dhe poashtu edhe ata qe merren me keto lloj pyetjesh kan po te njejtin rang.
    Femijet fillojne te rriten kur fillojne te parashtrojne pyetje qe kane pergjigje.
    John J. Plomp
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    SHENJAT E GISHTĖRINJVE.

Ēdo njeri,duke pėrfshirė edhe binjakėt qė mezi dallohen nga njėri-tjetri, ka shenjat e tij tė veēanta tė gishtėrinjve. Me fjalė tė tjera,identiteti i secilit ėshtė i koduar nė majat e gishtėrinjve tė tij. Ky sistem i koduar mund tė krahasohet me sistemin e kodit tė vijave,i cili pėrdoret nė ditėt tona pėr identifikimin e prodhimeve tė ndryshme,si prodhimet industriale apo ushqimore.
    ”A mendon njeriu se nuk do t'i mbledhim eshtrat e tij? Po,do t'i
    mbledhim!Madje Ne jemi tė zotė t'i krijojmė pėrsėri edhe majat e
    gishtėrinjve tė tij!” (El Kijame 3-4)
    Theksimi i shenjave tė gishtėrinjve ka njė domethėnie mjaft tė veēantė, sepse secili ka shenjėn e tij unike tė gishtėrinjve,e cila nuk i ngjason askujt.
    Ēdo person qė jeton apo ka jetuar nė kėtė botė ka formėn e tij unike tė shenjave tė gishtėrinjve.Pėr kėtė arsye,shenjat e gishtėrinjve janė njė provė mjaft e rėndėsishme e identitetit,ndaj dhe sot pėrdoren pikėrisht pėr kėtė qėllim.
    Por mė e rėndėsishmja ėshtė se kjo veēori e shenjave tė gishtėrinjve u zbulua nga fundit i shekullit XIX.Pėrpara kėsaj periudhe,njerėzit i shihnin shenjat e gishtėrinjve si disa rrathė tė zakonshėm,pa ndonjė rėndėsi apo kuptim specifik. Ėshtė Kurani ai qė na flet pėr kėtė karakterisikė dalluese tė shenjave tė gishtėrinjve,e cila nuk u kuptua veēse nė ditėt tona.
    Ēdo njeri,duke pėrfshirė edhe binjakėt qė mezi dallohen nga njėri-tjetri,ka shenjat e tij tė veēanta tė gishtėrinjve. Me fjalė tė tjera, identiteti i secilit ėshtė i koduar nė majat e gishtėrinjve tė tij.Ky sistem i koduar mund tė krahasohet me sistemin e kodit tė vijave,i cili pėrdoret nė ditėt tona pėr identifikimin e Prodhimeve tė ndryshme,si prodhimet industriale apo ushqimore.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Bashkim_Lecka Lexo Postimin
    ke pa noi qilim sferik ti???? hec silli 500$
    Une te sqarova se qilimi perdoret si metafore per te treguar se si shtresa e sipermee tokes mbulon shteresen e poshteme te tokes.
    Qilimi kete pune ben mbulon nje siperfaqe me nje siperfaqe tjeter.
    Tani nese ti je indershem me trego a perdoret ne ate ajet fjala "e rafshte" ose kete e zbulove vete nga mendja?!!
    Une nuk e kutptoj nga i nxirni keto konkluzione kur ato konluzione as qe ekzistojne.
    Te thash jam njeri i fjales , nese perdefton te pakten nje gabim me te vertete do te jp $500.
    Fundja sjam genjshter a te te them se do te jap 50 mije dollar qe si kam as vete.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    Une i jap 100.000 dollar kush do me tregoje se ku shkruan ne Kuran se duhet falur 5 vakte namaz ?

Hahahahaaa...

Mos po djegesh...

Ps. Hmmm...me te dhone pergjigje, po ma thejshe, studimet po i sigurojsha gratis

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Po ua lem qafirave kete shume parash !

Un e sfidoj kur te duan bashk me Papen dhe kesaj shtojani edhe ateishtin me te fort qe mund t'egzistoje, mi sillni diku live qe t'na shohin e ter bota !
    Ai qe me siguron nje debat Live, ia dhuroj kete shume parash !

jam gati !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •