3 Balenat, qe "apostujt" u inspiruan nga 3 elefantėt hindus !
Prap s'ju kujtohėt ?
3 Balenat, qe "apostujt" u inspiruan nga 3 elefantėt hindus !
Prap s'ju kujtohėt ?
Mos jane shoket e profetit keta apostuj ?
Ku ka tre balena ne Bibel o Balen lol
Keto thote se ka si burime , kete biēim Bin Bazi te verber s'e permend por thote se ja ka hapur mendjen Allahu .
(Lincoln Barnett, The Universe and Dr. Einstein, p. 73)
Space, Time and Gravitation: An Outline of the General Relativity Theory, p. 24)
(Relativity for the Layman, p. 37)
(The Universe and Dr. Einstein, p. 44)
Earth: Portrait of a Planet, p. 13-14)
(The Day the Universe Changed, p. 135)
(Nicholas Rescher, Scientific Progress, Oxford, United Kingdom, 1978, p. 123)
(Carl Sagan “A Gift for Vividness,” Time Magazine, okt. 20, 1980, p. 61)
(Herbert Friedman, The Amazing Universe, National Geographic Society, 1975, p. 180)
Dhe e forta tek postimi pare eshte,qe i eshte drejtuar sumoshit poetik![]()
S'kam dasht te qelloj dy zogj me nje gur se do na akuzojne per thashethemexhinj hahaha
HAHAAHAHAHAHAHHAAAAA!!!!!
Lexuesi for presidet!!! Go Go Go !!!!
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Idioti i vetėm je ti o Land !
Je bėr si Paga-gall, ku shkon pėrsėritėsh ! Ke mar pergjigje me shum se nje here dhe prap s'ngihėsh.
Hmmm...
E pse u dashka tashi ne t'a sfidojme kete...per shkak te parave, apo per shka te dicka tjeter???
ēa pergjigje leshi,qe toka eshte e sheshte!!!!!!!!!!!!!!kte thot kuroni......dhe rumbullakesine e tokes e kishin thene qe ne koherat antike,madje llogaritur dhe permasat me gabim shum te vogel,po ku kishte degjuar gjo injoranti muhamat....vetem bibla i kishte ra n'dor, dhe ate ja lexonin te tjert dhe ky pastaj boni kuronin nje kopje te felliqur te bibles.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Nė rrethin ku jetonte s'ka pasur te krishter, te gjithe ishin politeist kurse sot pyete cilin do prift qe ka studiuar krishterimin, te na rishkruajn diqka te ngjashme me kėsi lloj mrekullirash ku nuk mund te gjejm as me te voglin kundėrshtim ! Dhe per kete pun, lirisht te mblidhen mbi 50 prifta per ta rishkruar nje liber te till !
Te citova, po te dish qe nuk meriton kurfar pergjigje !
Krijoni Kontakt