Flm per keto shkrime Daniel, po per ēfar nderi mund ta dij ?
Flm per keto shkrime Daniel, po per ēfar nderi mund ta dij ?
Hahaha o Arpos edhe prej Budallait nganjeher ka dobi (si ne kete rast) edhe pse ka nje Synim te Poshtert,por po te elimnojm nga gjykimi synimin e tij ,Vepra (Tema dhe postimet) eshte ne Rregull
"Po te Tentosh te Studjosh Mentalitetin e nje Atesiti Fundi i Studimit do Jetė - Tragjedi/Komedi"
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Materialet jane islamike , dhe sic shihet eshte menyra e te berit shkence e Nostradamusit .
Pasi ndodhin zbulimet keta ua veshin vargjeve te kuranit , kur ato nuk thone asgje shkencore , dhe kjo teme u kerkua prej smth poetic .
Per te qesh i kam sjell edhe une hahaha
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 18-12-2008 mė 05:41
e perseris,kurani pohon qe toka shtrihet si qilim.....une pyes,ke pare ndonje qilimsferik ti?????sigurisht une di me shume me teper gjera se muhamedi sot(shumica dermuese i di ne fakt),jo sepse une jam i zgjuar,por shkenca me lejon mua te bindem qe toka eshte e rumbullaket(pak e shtypur ne polet,me shume e shtypur ne polin e veriut).
muhamedi nuk ka faj,ne ate kohe toka imagjinohej si e sheshte....dhe pse qe ne antikitet kishin thene qe toka eshte e rumbullaket,madje kishte llogaritur permasat e sakta te tokes me saktesi impresionuese(te ta them une kush e beri,apo e di vete ti???) qe ndryshojne fare pak me ato realet.
sill 500 $
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
vertet, po mos ta pengojm me shum hahahaa, kurse ti Danieloo, vetem vazhdo shokit ;-)
nuk na the gjo ti taleban.
hajde tjetri radhen.
ka pa ndonjeri noi qilim sferik
do me ta sjell suren!!!!ne anglisht se ne arabisht nuk kam ku ta gjej.
me zgjerimin e universit nuk ka pun kuroni,e dinte Edwin Hubble dhe ai prifti(Georges Lamaitre) me pare se Edwini...ato qe thot kuroni jan cazzate.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 18-12-2008 mė 08:15
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
30:25.
Nga argumentet e Tij ėshtė qė me fuqinė e Tij bėri tė qėndrojė (pa shtyllė) qielli e Toka, mandej kur t'ju thėrret juve me njė tė thirrme prej tokės, ju menjėherė dilni.
"Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"
mirė shoku dri, ēka vėrteton kjo? (seriozisht e kom, pa asni fije sarkazmi) Fakti qė toka e qielli qėndrojnė (pa shtyllė) a nuk osht mėse e qartė?
Krijoni Kontakt