Close
Faqja 627 prej 1135 FillimFillim ... 1275275776176256266276286296376777271127 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,261 deri 6,270 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Flm per keto shkrime Daniel, po per ēfar nderi mund ta dij ?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Hahaha o Arpos edhe prej Budallait nganjeher ka dobi (si ne kete rast) edhe pse ka nje Synim te Poshtert,por po te elimnojm nga gjykimi synimin e tij ,Vepra (Tema dhe postimet) eshte ne Rregull

"Po te Tentosh te Studjosh Mentalitetin e nje Atesiti Fundi i Studimit do Jetė - Tragjedi/Komedi"
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Materialet jane islamike , dhe sic shihet eshte menyra e te berit shkence e Nostradamusit .

Pasi ndodhin zbulimet keta ua veshin vargjeve te kuranit , kur ato nuk thone asgje shkencore , dhe kjo teme u kerkua prej smth poetic .

Per te qesh i kam sjell edhe une hahaha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 18-12-2008 mė 05:41

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Une te sqarova se qilimi perdoret si metafore per te treguar se si shtresa e sipermee tokes mbulon shteresen e poshteme te tokes.
    Qilimi kete pune ben mbulon nje siperfaqe me nje siperfaqe tjeter.
    Tani nese ti je indershem me trego a perdoret ne ate ajet fjala "e rafshte" ose kete e zbulove vete nga mendja?!!
    Une nuk e kutptoj nga i nxirni keto konkluzione kur ato konluzione as qe ekzistojne.
    Te thash jam njeri i fjales , nese perdefton te pakten nje gabim me te vertete do te jp $500.
    Fundja sjam genjshter a te te them se do te jap 50 mije dollar qe si kam as vete.

GV_USA
    e perseris,kurani pohon qe toka shtrihet si qilim.....une pyes,ke pare ndonje qilimsferik ti?????sigurisht une di me shume me teper gjera se muhamedi sot(shumica dermuese i di ne fakt),jo sepse une jam i zgjuar,por shkenca me lejon mua te bindem qe toka eshte e rumbullaket(pak e shtypur ne polet,me shume e shtypur ne polin e veriut).

muhamedi nuk ka faj,ne ate kohe toka imagjinohej si e sheshte....dhe pse qe ne antikitet kishin thene qe toka eshte e rumbullaket,madje kishte llogaritur permasat e sakta te tokes me saktesi impresionuese(te ta them une kush e beri,apo e di vete ti???) qe ndryshojne fare pak me ato realet.

sill 500 $
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597

Wink

vertet, po mos ta pengojm me shum hahahaa, kurse ti Danieloo, vetem vazhdo shokit ;-)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga Bashkim_Lecka Lexo Postimin
    ca rumbullaksie mer,kuroni pohon qe toka shtrihet si qilim.

tani le te vije noi teolog taleban te na thote pak,a ka noi qilim sferik
    Toka shtrihet si nje qilim nese e shiqon prej kendveshtrimit tend.

Po ti me siguri, harron te citosh edhe orbitet dhe zgjerimin e universit te cilet po ashtu permenden ne Kur'an.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Toka shtrihet si nje qilim nese e shiqon prej kendveshtrimit tend.

Po ti me siguri, harron te citosh edhe orbitet dhe zgjerimin e universit te cilet po ashtu permenden ne Kur'an.
    nuk na the gjo ti taleban.

hajde tjetri radhen.

ka pa ndonjeri noi qilim sferik

do me ta sjell suren!!!!ne anglisht se ne arabisht nuk kam ku ta gjej.

me zgjerimin e universit nuk ka pun kuroni,e dinte Edwin Hubble dhe ai prifti(Georges Lamaitre) me pare se Edwini...ato qe thot kuroni jan cazzate.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 18-12-2008 mė 08:15
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    30:25.
    Nga argumentet e Tij ėshtė qė me fuqinė e Tij bėri tė qėndrojė (pa shtyllė) qielli e Toka, mandej kur t'ju thėrret juve me njė tė thirrme prej tokės, ju menjėherė dilni.
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

mirė shoku dri, ēka vėrteton kjo? (seriozisht e kom, pa asni fije sarkazmi) Fakti qė toka e qielli qėndrojnė (pa shtyllė) a nuk osht mėse e qartė?

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga amenti Lexo Postimin
    mirė shoku dri, ēka vėrteton kjo? (seriozisht e kom, pa asni fije sarkazmi) Fakti qė toka e qielli qėndrojnė (pa shtyllė) a nuk osht mėse e qartė?
    Ste kujtohen 3 balenat ?
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •