Close
Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 241
    BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Une myslymane jam por nuk ofendohem hiç ,preferoj me teper nje te krishter apo katolik te mençur se sa nje mysliman idiot .Mendoj se kjo vlen dhe per te krishteret dhe katoliket e mençur qe do te preferonin nje myslimane te mençur se sa nje kotolike apo te krishtere idiote .Te mençurit merren vesh me njeri -tjetrin edhe me fe e raca te ndryshme ,po ajo koka juaj boshe as ka per ta kuptuar ndonjehere diferencen e koncepteve.
    GUNGAçIT VETEM VARI JA DREJTON KURIZIN.
    Ti saura dhe sikur te rri nje vit te tere duke ta shpjeguar s'ke per te kuptuar,sepse ti je shume e zgjuar ndersa une jam idiot.Ti saura je si Deti Adriatik...shume e ceket.
    Duket qe je nje eksperte ne ofendimin e njerezve,sidomos te atyre qe thone realitetin,sepse dihet shume mire qe E VERTETA VRET dhe REALITETI ESHTE I HIDHUR.Ju jeni driteshkurter dhe egoista qe mendoni vetem per veten dhe te tashmen,ashtu sic bejne ato fiset e izoluara te afrikes qe mendojne per gjahun e sotem dhe presim te kaloj ndonje tufe me barengrenes te nesermen ne menyre qe te ushqehen.Figura e Bush dhe e feve eshte universale dhe nuk zgjidhet ne kontekstin e vetem shqiptar,por me gjeresisht,ate boteror.

Kallemi i shtrember i mbijeton me mire stuhise se ai i drejti. (thenie kineze)
    Mos lexo se vetem budallenjte lexojne!

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Gazetaret irakiene kishin kerkuar falje per incidentin e shaktuar nga kolegu i tyre , duke thene se ai nuk i perfaqsonte ata .

Veprimi mbase do te ishte i vlersuar po te behej ne kohen e Sadamit , po dyshoj se ai palo gazetari do kishte guximin per ta bere nje gje te tille .

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Qysh more s'qenka ceshtje se kush e shpetoi popullin e Kosoves?! E cka qenka ceshtje sipas teje?

Une nuk e di pse duhet te merzitemi se cfare politike globale ka Amerika apo Bushi. Ne si shqiptare duhet ta shikojme interesin tone kombetar se pari. Bushi haptazi eshte mik i shqiptareve - sa per politiken qe ndjek me shtetet tjera, eshte ceshtje dytesore apo edhe fundore.

Nese mendoni se Bushi duhet te ndihet i fyer me kete gjest te ulet te nje pseudogazetari, atehere e keni gabim. Ne fakt i fyer duhet te ndihet ai pseudogazetari, qe keqperdor profesionin e tij, situaten, per ta treguar nje formim aspak profesional. Arma e gazetarit eshte penda - apo fjala, mirepo ne mungese te profesionalizmit, zakonisht fillojne te perdoren kanace, kepuce, gure - medemek, as me pak e as me shume se "kulture" e races se kuqe.
    Koncepti eshte me i gjere prandaj po perpiqem ta hedh ne rrafshin nderkombetar

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga kleos Lexo Postimin
    Gazetaret irakiene kishin kerkuar falje per incidentin e shaktuar nga kolegu i tyre , duke thene se ai nuk i perfaqsonte ata .

Veprimi mbase do te ishte i vlersuar po te behej ne kohen e Sadamit , po dyshoj se ai palo gazetari do kishte guximin per ta bere nje gje te tille .
    Te siguroj qe nuk do ta kishte guximin,pasi si Sadami dhe Bushi ishin e njejta pjese e politikes se Rendit te ri boteror,por ndryshim qendron se Bushi fshihet pas Demokracise se vyer amerikane qe e krijuan populli i amerikes dhe jo pseudopolitikanet Illuminati te botes si Bush dhe te tjeres si ai...

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    Ti saura dhe sikur te rri nje vit te tere duke ta shpjeguar s'ke per te kuptuar,sepse ti je shume e zgjuar ndersa une jam idiot.Ti saura je si Deti Adriatik...shume e ceket.
    Duket qe je nje eksperte ne ofendimin e njerezve,sidomos te atyre qe thone realitetin,sepse dihet shume mire qe E VERTETA VRET dhe REALITETI ESHTE I HIDHUR.Ju jeni driteshkurter dhe egoista qe mendoni vetem per veten dhe te tashmen,ashtu sic bejne ato fiset e izoluara te afrikes qe mendojne per gjahun e sotem dhe presim te kaloj ndonje tufe me barengrenes te nesermen ne menyre qe te ushqehen.Figura e Bush dhe e feve eshte universale dhe nuk zgjidhet ne kontekstin e vetem shqiptar,por me gjeresisht,ate boteror.

Kallemi i shtrember i mbijeton me mire stuhise se ai i drejti. (thenie kineze)
    Mos lexo se vetem budallenjte lexojne!

Qy, qy

Ti po thu qe nuk o ceshtje shpetimi i popullit te Kosove, e ne tjetren ane po na del njefare humanisti global - po tu dhimbkan popujt tjere. Logjike interesante.

E ku te mbeti humanizmi per popullin shqiptar te Kosoves?!

Me se miri eshte me i kqyre punte tua/tona - se te vegjel jemi ne me u marr me ceshtje globale.

Amerika o mike e shqiptareve . Kjo eshte cka eshte e rendesishme! Tjerat jane vetem nje pike uji ne oqean!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Kur thua edhe ti lexo ,s'ka per te ngel njeri mo,pa qene i mençem ,ja na doli nje i drejt qe do na rregulloj boten, 5 dite ke qe je fut ne forum po i thu te gjithve shko lexo ,shko ti se na çave b...... idiot.

Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    Te siguroj qe nuk do ta kishte guximin,pasi si Sadami dhe Bushi ishin e njejta pjese e politikes se Rendit te ri boteror,por ndryshim qendron se Bushi fshihet pas Demokracise se vyer amerikane qe e krijuan populli i amerikes dhe jo pseudopolitikanet Illuminati te botes si Bush dhe te tjeres si ai...
    Ato malet mbrapa shqiponjes po me duken si Andet...
    Po akeshtu edhe fjalet e tua..., si hugo çaves

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Belgjike
    Postime
    73
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Cudi, Sadamit nuk doli njeri me i hudh naj kepuc, as Enverit
    Po nje pale kishim ne, te prisje vitin tjeter oups! ne fakt me sakte kur te dijle nga biruca per me bje te reja

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Qy, qy

Ti po thu qe nuk o ceshtje shpetimi i popullit te Kosove, e ne tjetren ane po na del njefare humanisti global - po tu dhimbkan popujt tjere. Logjike interesante.

E ku te mbeti humanizmi per popullin shqiptar te Kosoves?!

Me se miri eshte me i kqyre punte tua/tona - se te vegjel jemi ne me u marr me ceshtje globale.

Amerika o mike e shqiptareve . Kjo eshte cka eshte e rendesishme! Tjerat jane vetem nje pike uji ne oqean!
    Sa per djenine tende Kosoven s'e cliroi Bush por Klinton dhe UCK,keshtu qe mos i jep merita te pamerituara Bush,ok?Dhe tani,sa per djenine tende,fatin e kosoves nuk e ka ne dore me Bush por presidenti tjeter.Kosova,Shqiperia,Cameria dhe trojet te tjera jane pjese e shpirtit tim si shqiptar dhe thelle nga zemra do te doja ti shihja te bashkuara,por nga vete shqiptaret si ata te UCK dhe populli i pervuajtur kosovar.Mos u mundo qe te me nxjerresh si anti-kombetar pasi dhe te mblidhe 6miliarde njerezit e botes nuk do t'ia arrijne ketij qellimi,pasi shqiponja ka ngulur kthetrat te shpirti im shqiptar.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ketu ka plot qe u ka dhimt me shume Palestina se Kosova , pse te cuditemi .

Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •